Kategorija

Skalbimo mašina šoninės sienos stovas Magnetas vonios kambarys rūbams organizatorius pakaba Balkonas kablys magnetinio stalčiuko

Nauja

€23.60

€26.22

-9 %

Yra sandėlyje

Žymos: magnetas stovo, augalų stendas, mini plovimo, gėlių stovas, russel, kibiras skalbykla, machine shelf, šaldytuvas magnetas saugojimas, augalų lentynos, organizatorius magnetinio vyras.

诚信为this,服务至上!把良好The产品,合理of the价格,完善的服务带给您!!

Sveiki naujų ir senų klientų ateiti 参观,考察,洽谈业务!!

☆ Mes teikiame produkto dizaino paslaugos, jei norite užsisakyti prekes galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.

☆ Mūsų parduotuvėje daugiausia parduoda vielos amatų produktų, virtuvės reikmenys, kepimo tinklai, vaisių krepšiai ir kitos įrangos produktų.

☆ Mūsų parduotuvėje priklauso gamyklos tiesioginio gamintojo kaina parduoti.Pagrindinis pardavimo objektai yra Tmall parduotuvių ir Taobao parduotuves visoje šalyje. 天猫店 , "Amazon", www.ptextile.lt Iso-line internet-pardavimo platformų ir neprisijungęs subjektai .

☆ Produktų Mėginių , Keisti kainų krovinių, siųsti vieną vardu, ir pan., Kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą.Didelis kiekis iš puiku!

Kad Skelbimas:

● Apie kainos: Įmonė atitinka mažą pelną, greitai grąžina. , vientisumo valdymo, bendros plėtros 的 esmės , Ir yra jų pačių gamykloje gamybos, kaina visada buvo gana mažas!Už tą pačią kainą, Skyrius I Kiekvieno pagaminto gaminio yra pasirinkta pagal kokybės tikrinimas, siekiant užtikrinti produkto kokybę.

● Apie produktus: Nors mūsų įmonė turi kokybės inspektoriai vykdyti griežtus patikrinimus dėl produktų, prieš, per ir po gimdymo, siekiant užtikrinti produkto kokybę Jokių problemų bus laivą, tačiau dėl įvairių neaiškumų , prašome, kai pirkėjas gauna prekes, patikrinkite prekės pirma ir tada pasirašyti.Jei prekės yra sugadintas, prašome atsisakyti!Grįžti į express " kompanija į veidą!

● Apie laivybos: Nutylėjimą Siunčia už Mažas Kiekis sto Express, specifinių krovinių vežimo kainą, mokėjimo puslapio duomenis . 数 Didelis kiekis 默认 Plėtros logistikos Prašome rasti klientų aptarnavimo keisti kainų konkrečių krovinių.Numatytasis logistikos įmonė yra Hengyuan Logistika.Jei jums reikia keisti greitojo pašto bendrovė ar logistikos, prašome susisiekti mokėti patys.Mūsų kompanija yra atsakinga tik už pristatymas.

● Apie gaminio dydis: Ranka-matuojamas, pateikti 1~2 Centimetrų klaida, dydžio reikalavimų tiksli klientų prašome kreiptis klientų aptarnavimo!

● Apie spalva: Skirtas fotografavimui, apšvietimo, scenos, gamybos partijas ir pan., ten gali būti šiek tiek chromatines aberacijas, Proto žmonių, glostydamas atidžiai.

● Apie po pardavimo: Mūsų įmonė Teikiame pilną aptarnavimą po pardavimo, įskaitant 7, Jei yra bet kokia kokybės problema, gavęs prekes, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, laiko, mes ir elgtis su juo taip greitai, kaip įmanoma !Jei nėra kokybės problemą, prašome, kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą kartą gaminių ir pakuočių yra geros būklės, kuri neturi įtakos antrinių pardavimo atveju yra leista grįžti keistis.Prašome atkreipti dėmesį, kad, 本 Skyrius nepritaria bet kokios formos mokėjimo! ! !

● Apie pritaikymas: Spausdinimo LOGOTIPAS, pritaikyti laivybos ženklai ir kt.Mūsų produktai gali būti pritaikyti, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą, kad gautų pradžios reikalavimus.

Jei jūs turite naujų produktų, kurie turi būti pritaikyti, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo pelėsių atidarymo reikalavimus.

Įmonės Informacija:

Dongguan NIUSHIFU namų ūkio produktai Co., Ltd.yra profesionalių gamintojas specializuojasi gaminant ir tvarkant namų ūkio saugojimo produktų.Tai yra išsami ir mokslo kokybės valdymo sistema.Komanda kūrėjai turi 20 metų darbo patirtį gamybos, techninės įrangos ir plastikiniai baldai, pavyzdžiui, aparatūros ir vonios kambarys pakabukas, virtuvė stalčiuko, stalčiuko, svetainė, papuošalai, miegamojo laikymo dėžutė ir pan.įmonė turi pažangias gamybos įranga ir pažangi technologija Stipri jėga, produktų dizaino, piešimo, korektūros, pelėsių priėmimo, pjovimo, apdirbimo ir gamybos, paviršiaus apdorojimo iki galutinio produkto pakuotės kiekvieną nuorodą yra profesionalios techninio personalo ir kokybės kontrolės tęstinė, kokybės, kiekvienas produktas, gali būti teiravosi, atsekamos.

Mūsų paslaugų tikslas yra: klientas pirmą, vientisumo valdymo, kokybės užtikrinimo, abipusiai naudingą bendradarbiavimą.

Kolegų kompanija, kurie gerinant gamybos efektyvumą ir produktų kokybę, taip pat nuolat mokytis išplėstinė įmonių valdymo patirtį.Mes laukiame jūsų prisijungti ir liudininkai, kviečiame jūsų aplankyti ir rekomendacijos, ir leiskite mums bazės save į naują pradžia, Kovo į naują kelionę ir sukurti naują šlovę!

Naudoti Drabužiai
Yra importuojama, no
Kaip jį įdiegti Traukos tipas
dydis M
Patekimo į rinką laikas Vasaros 2019
Kilmės KN(Kilmės)
Pagrindinis tolesnis platformose noras, "Amazon", aliexpress, Autonominis, LAZADA, Ebay
Kategorijos Surinkimo stovo
Nėra. Pakopų Vieną
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Skaičių sluoksniai 2 Sluoksnis
Medžiaga Metalo
Patentas no
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
Taikomas Vietos Už Durų, Arba Ant Sienos
Stilius Japonų
Turi įgalioto savo prekės ženklą no
No XZ_19077
Diegimo Tipas Kabliuko Tipas
Tekstūros Medžiagos Nerūdijančio Plieno
Funkcija Eco-Friendly
Dėžių 20

Parašyti atsiliepimą

Skalbimo mašina šoninės sienos stovas Magnetas vonios kambarys rūbams organizatorius pakaba Balkonas kablys magnetinio stalčiuko

Skalbimo mašina šoninės sienos stovas Magnetas vonios kambarys rūbams organizatorius pakaba Balkonas kablys magnetinio stalčiuko

诚信为this,服务至上!把良好The产品,合理of the价格,完善的服务带给您!! Sveiki naujų ir senų klientų ateiti 参观,考察,洽谈业务!! ☆ Mes teikiame produkto dizaino paslaugos, jei norite užsisakyti prekes galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo. ☆

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!