Kategorija

Dėl "Google" Pradinis Mini Lizdo Tvirtinimo Prie Sienos Laikiklis Garso Balso Asistentas Prijungti Miegamasis, Vonios Kambarys, Virtuvė Studijų Garso Mount Garsiakalbis

Nauja

€2.67

€3.87

-31 %

Yra sandėlyje

Žymos: plonas rack kabinetas, paprasta batų spintoje rack, pigus rack kabinetas, nešiojamų spintoje rack, skiriamoji stalčiuko spintelė, metalo rack kabinetas, medinių garso rack kabinetas, aliuminio stovas kabinetas, puodą rack kabinetas, vertikalus spice rack kabinetas.

Savybės:

1. Suderinamumas: Ši lizdas sienos lentyna puikiai dera "Google" pradinis Mini Balso Asistentas.Jūs galite įdiegti prietaisą, miegamasis, vonios kambarys, virtuvė, garažas ar biure.

2. Kabelinė valdymas: vyniojimo ritės, puikiai paslėpti ant nugaros atrama.Tai padeda išsaugoti prekystalių ir viską tvarkingas ir modernus.Pagrindinius "Google" pradinis Mini aksesuaras!

3. Nebus pažeisti jūsų namuose: Jokių įrankių ar varžtus reikia, jis gali būti lengvai įdiegtas per keletą minučių, laikydami sienos švarus ir gražus.

4. Lengva įdiegti: Ar jums įdėti ją į viršų arba apačią lizdas, kiti lizdai nebus taikoma.Lengva įdiegti ir paleisti Namo Mini.Lengva prieiga prie garso išjungimo mygtuką.

5. Sieninis laikiklis yra tinkamas "Google" pradinis mini, išvengti nepatogus laidų ar lipdukai, tinka virtuvė, vonios kambarys ir miegamasis

Produkto parametrai

Produkto pavadinimas: kištukinis lizdas atrama

medžiaga: plastikas

Spalva: juoda, balta

Suderinama: "Google" Mini garsiakalbis (Google Lizdas Mini (2-oji karta), "Google" Namuose Mini)

pakavimo sąrašas:

1 sieninis lizdas

1 vartotojo vadovas

Pastaba:

Atkreipkite dėmesį, kad jūs galite naudoti tiek su Europos, tiek ir JAV žvakės, bet ne Britų tie!Šis produktas neturi būti "Google" pradinis Mini ir adapteris.

Type2 "google" pradinis mini stendas
dydis M
Type4 Dėl "Google" Pradinis Mini Stendas
type1 "google" pradinis mini tvirtinimo prie sienos
Medžiaga Plastikiniai
Naudoti Kita
Nėra. Pakopų Vieną
Modelio Numeris Išleidimo Wall Mount Turėtojas Stendas
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
type5 garso stendas
Plastiko Tipas Kita
Taikomas Vietos gyvenamasis kambarys
Funkcija Įžuvinti
Type3 "google" pradinis mini turėtojas
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas Modelis

Parašyti atsiliepimą

Dėl

Dėl "Google" Pradinis Mini Lizdo Tvirtinimo Prie Sienos Laikiklis Garso Balso Asistentas Prijungti Miegamasis, Vonios Kambarys, Virtuvė Studijų Garso Mount Garsiakalbis

Savybės: 1. Suderinamumas: Ši lizdas sienos lentyna puikiai dera Google pradinis Mini Balso Asistentas.Jūs galite įdiegti prietaisą, miegamasis, vonios kambarys, virtuvė, garažas ar biure. 2. Kabelinė valdymas: vyniojimo ritės, puikiai paslėpti ant nugaros atrama.Tai padeda

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!