Kategorija

Prie Sienos Tvirtinamas Kaustytomis Geležies 3 Pakopos Sienos Ekranas Lentynos, Biuro Organizatorius Stačiakampio Apdaila

Nauja

€3.45

€6.16

-43 %

Yra sandėlyje

Žymos: dekoratyvinis kaimiškas sienos lentynos, dekoratyvinės sienų lentynos plokštelė, biuro lentynos, stovo, stalo stovo, stiklainis stovi, stendas vinilo, knygų lentynos laikiklis, flamenko šokėja naftos tapyba, spice rack pakopa.

Aprašymas:

Derinys, kaustytomis geležies ir medinės lentos, linijos yra apvali ir lygi, skirta sukurti lengvai organizuota ir tvarkinga, biuro ir namų aplinkai.

Kokybės kaustytomis geležies, stora medžio masyvo lentos, storos medžiagos ir aiškios tekstūros, dilimui, paprastų linijų, geros apkrovos, nėra lengva rūdžių.labai patvarus.

Siena mountable atidaryti dizaino sienų dekoras leidžia lengvai peržiūrėti viską-nuo pradžios, tegul žmonės mato jūsų apdailos geras būdas.

Daugiau erdvės naudojimas, mažesnis chaosas.suknelė iki namo, o susitikimas saugojimo.puikiai tinka sienų dekoras ir saugojimas.

Puikus saugojimo sprendimas dėl bet kurios kambario sienos miegamojo, virtuvės, biuro, bendrabučio, virtuvė, gyvenamasis kambarys.

Specifikacija:

Medžiaga: Geležis+Mediniai

Montavimo Tipas: Varžto(neįeina)

Iš viso Max Apkrova: apie 1kg

Dydžių Lentelė:

Dydis: 13x12x50cm / 5.12x4.72x19.69inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Kaustytomis Geležies Lentynos

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Funkcija Eco-Friendly
Feature3 kelių sluoksnis šiaurės stiliaus sienos lentynos, sienų dekoras
Feature2 kaustytomis geležies sienos ekranas lentyna medinė pertvara
Taikomas Vietos gyvenamasis kambarys
Feature1 kaustytomis stalčiuko lentynos
Naudoti vazonas
Medžiaga Geležies
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Modelio Numeris Kaustytomis Geležies Lentynos
Nėra. Pakopų Trijų Sluoksnių

Parašyti atsiliepimą

Prie Sienos Tvirtinamas Kaustytomis Geležies 3 Pakopos Sienos Ekranas Lentynos, Biuro Organizatorius Stačiakampio Apdaila

Prie Sienos Tvirtinamas Kaustytomis Geležies 3 Pakopos Sienos Ekranas Lentynos, Biuro Organizatorius Stačiakampio Apdaila

Aprašymas: Derinys, kaustytomis geležies ir medinės lentos, linijos yra apvali ir lygi, skirta sukurti lengvai organizuota ir tvarkinga, biuro ir namų aplinkai. Kokybės kaustytomis geležies, stora medžio masyvo lentos, storos medžiagos ir aiškios tekstūros, dilimui, paprastų

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!