Kategorija

Klevo Lapas, Peleninė Dėklas Patiekalas Silikono Formos "PASIDARYK pats" UV Dervos Formų Silikoninių Formų Meno Amatų Papuošalai

Nauja

€3.33

€6.94

-52 %

Yra sandėlyje

Žymos: keychain pelėsių derva, bobblehead automobilio prietaisų skydelio, feng shui rupūžė, pelėsių akmens, pelėsių silikono dervos, burro, priedų epoksidinės dervos, muilo akmuo, trafaretas akmens, pelėsių derva, silicio.

Aprašymas:

2 in 1 Daugiafunkcį Pelėsiai: Puikus priėmimo lapų dėklas pelėsių galite naudoti priekinėje pusėje kaip klevo lapas, peleninė ir kitoje pusėje, kaip papuošalų laikymo dėžutė ar miestelyje, namų dekoro meno amatais.

Aukštos Kokybės Medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės silikono medžiagos blizgus vidinis paviršius; gatavo dervos darbai yra labai blizgus ir lygus kaip veidrodis; nereikia į lenkų kalbą.

Lengva Demould: Po užtikrinant, kad derva yra visiškai atsparios, dervos lakštai gali būti išstumtas tiesiog sukimo dervos, pelėsių.ir pelėsiai gali būti lengvai nuplauti su kai kuriais šiltu muiluotu vandeniu, o tada nuvalykite likusį vandenį su sausa šluoste.

Formos Dydis: 18x16x3.5cm(7.1x6.3x1.4inch), klevo lapų forma, tai silikono formos yra unikalus, prabangus ir jaukus.gali būti naudojamas gimtadienio dovana jūsų draugams ir šeimos nariams, tai tikrai gera dovana "PASIDARYK pats" mėgėjams.

Stiprus Suderinamumas: liejimo derva pelėsių yra suderinama su dauguma perdirbimo medžiagų, tokių kaip derva, muilas, polimero molis, vaškas ir kt.Tai labai tinka priėmimo dekoratyvinis dervos amatų ir dekoracijas.

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Silikono Formos

Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Didmeninės No
Prekės Pavadinimas homyl
Medžiaga Silikono

Parašyti atsiliepimą

Klevo Lapas, Peleninė Dėklas Patiekalas Silikono Formos

Klevo Lapas, Peleninė Dėklas Patiekalas Silikono Formos "PASIDARYK pats" UV Dervos Formų Silikoninių Formų Meno Amatų Papuošalai

Aprašymas: 2 in 1 Daugiafunkcį Pelėsiai: Puikus priėmimo lapų dėklas pelėsių galite naudoti priekinėje pusėje kaip klevo lapas, peleninė ir kitoje pusėje, kaip papuošalų laikymo dėžutė ar miestelyje, namų dekoro meno amatais. Aukštos Kokybės Medžiagos: Pagaminta iš

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!