Kategorija

Raundas Paparčio Lapų Forma Skystis Silikono Formos Minkštas Pyragas "PASIDARYK pats" Polimero Molis Epoksidinės Liejimo Įrankis Kepimo Formą B157

Nauja

€1.99

€2.51

-20 %

Yra sandėlyje

Žymos: lapų forma, šokolado antspaudas, širdies formos, paparčio pelėsių, Silicio, dinozaurų pelėsių, pelėsių lapas, tortas, gėlių pelėsių, lapų forma.

Aprašymas:

Produkto pavadinimas: Apvalus Paparčio Lapų Forma Skystis Silikono Formos Minkštas Pyragas "PASIDARYK pats" Polimero Molis Epoksidinės Liejimo Įrankis Kepimo Formą

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Atsitiktinė spalva

Dydis: (apie) 9.5*9.5 cm/3.74*3.74 į

Naudojimas:

1. Tinka įvairių maisto produktų, kad turi būti padaryta, mikrobangų krosnelių ir orkaičių: pyragaičiai, duona, putėsiai, želė, kondicionavimo maisto, šokolado, desertas, vaisiai pyragas ir pan.

2. Tai yra esminis pelėsių kepimui.Tuo tarpu, ji yra gera priemonė vaikams vystyti veiklos galimybes, meno pasiekimas ir kitas sugebėjimas mokymo.

Savybės:

1. 100% nauji aukštos kokybės.

2. Ekologiška anglis, perdirbtų organinių medžiagų, mažas energijos suvartojimas.

3. Tai yra nauja ir įdomu, kuri gali padaryti jūsų gyvenimą daug nuostabus.

4. Paprasta, praktiška, lengva valdyti ir valyti.

5. Higienos, sveikas, natūralus antibakterinis.

6. Stiprus lankstumą, gebėjimą prisitaikyti ir korozijai.

7. Tvirtos ir nėra lengva sugadinti.

8. Atsparumas temperatūrų, maksimali temperatūra yra apie 230 laipsnių, žemiausia temperatūra yra maždaug minus 40 laipsnių.

9. Jis yra saugus, netoksiškas ir bekvapis.Tuo tarpu, ji yra atsparumas, net jei naudojami ilgą laiką naudoti.

Pastaba:

1. Dydis išmatuotas rankiniu būdu ir gali būti klaida 1 iki 2cm, kurie yra normalu.

2. Dėl skirtumų tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto.Dėkojame už supratimą.

Produktų Sąrašas:

1* Silikono formos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Modelio Numeris Liejimo Įrankis Kepimo Formą B157
Medžiaga Silikono

Parašyti atsiliepimą

Raundas Paparčio Lapų Forma Skystis Silikono Formos Minkštas Pyragas

Raundas Paparčio Lapų Forma Skystis Silikono Formos Minkštas Pyragas "PASIDARYK pats" Polimero Molis Epoksidinės Liejimo Įrankis Kepimo Formą B157

Aprašymas: Produkto pavadinimas: Apvalus Paparčio Lapų Forma Skystis Silikono Formos Minkštas Pyragas PASIDARYK pats Polimero Molis Epoksidinės Liejimo Įrankis Kepimo Formą Techniniai duomenys: Medžiaga: Silikonas Spalva: Atsitiktinė spalva Dydis: (apie)

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!