Kategorija

Sandarų Indelį Silikono Formos Saugojimo Butelis Su Dangteliu Epoksidinės Dervos Pelėsių "PASIDARYK pats" Saldainių Indą Vazonas Įrankis, Kad Žvakių Laikiklis Amatų

Nauja

€7.22

€8.50

-15 %

Yra sandėlyje

Žymos: meno derva, crystal jar, "PASIDARYK pats" Pelėsių, fermentas jar, Silicio, pelėsių silikono dervos, mesti pelėsių, malūnėlis pelėsių derva, 3d pelėsių silicio, jar mold resin.

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Silikono: Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, silikono formos yra lanksčios, tvirtos ir nėra lengvai deformuojasi.Aukštos skaidrumo, galutinis produktas yra šviesus ir blizga.

2、Dauguma Liejimo Medžiagos: Šios silikoninės formos yra suderinama su dauguma liejimo medžiagos, tokios kaip epoksidinės dervos, betono, žvakės ir kt.Suteikti jums su puikia dervos gamybos patirtį.

3、Platus Naudojimas: Šių papuošalų dėžutė klojiniai gali būti naudojamas saugoti juvelyriniai dirbiniai.Be to, taip pat galite naudoti juos kaip saldainiai konteineriai, sandariai saugojimo stiklainiai, Kalėdų saldainiai stiklainius, gėlių vazonai, žvakių laikikliai maži augalai ir kt.

4、Lengva Demold: sklandžiai ir blizga interjero leidžia lengvai demold.Po nuspaudžiant ir deforming, pailsėti nors, ir tada ji bus grįžti į savo pradinę būseną.

5、Kad Gražus Atmintis: jums gražus atmintį savo šeima ir draugais.Labai tinka poreikius, mokyklos vadovo klases.

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas

Specifikacijos: butelis pločio stačiakampio formos, cilindro formos butelis pelėsių, butelis didelis, stačiakampio formos, butelis šešiabriaunė prizmė pelėsių

Spalva: skaidrus

Svoris: apie 257g

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1*Silikono Formos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

type1 Sandarų Indelį Pelėsių
3 funkcija butelis šešiabriaunė prizmė pelėsių
Tipas crystal epoksidinės pelėsių
Pavadinimas Sandėliavimo Butelis Pelėsių
Modelio Numeris Butelis epoksidinės pelėsių
Medžiaga Silikono
Funkcija 1 butelis cilindro formos
Rinkinys Tipas No
Funkcija butelis pločio stačiakampio formos
Spalva translucent
4 funkcija papuošalų dėžutė pelėsių
2 funkcija butelis didelis, stačiakampio formos
dydis as shown
Tipas Didmeninės No

Parašyti atsiliepimą

Sandarų Indelį Silikono Formos Saugojimo Butelis Su Dangteliu Epoksidinės Dervos Pelėsių

Sandarų Indelį Silikono Formos Saugojimo Butelis Su Dangteliu Epoksidinės Dervos Pelėsių "PASIDARYK pats" Saldainių Indą Vazonas Įrankis, Kad Žvakių Laikiklis Amatų

Kulka Taškų: 1、Aukštos kokybės Silikono: Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, silikono formos yra lanksčios, tvirtos ir nėra lengvai deformuojasi.Aukštos skaidrumo, galutinis produktas yra šviesus ir blizga. 2、Dauguma Liejimo Medžiagos: Šios silikoninės formos yra

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!