Kategorija

Fakelas Puzzle Įdomus Proto-Kutenimas Žaislą Magic Kubeliai už Pagerinti Smegenų Sukasi Kubas Sveikatos Išskleidimo Žaislas Suaugusiems Vaikams

Nauja

€6.42

€10.88

-40 %

Yra sandėlyje

Žymos: žmogaus smegenys, las dėlionės, didelis kauliukai, biks, triukui, antistress ranka, cubo basura, rubiko kubas, cubo educativo, gan 11m pro.

"Jei norite siųsti į JK ir Vokietijoje, galite pasirinkti sandėlyje, Prancūzija.

JAV 7-14 dienų, Ispanija 7-15 dienų, Prancūzija ir Vokietija 5-12 dienų, UK 3-9 dienas.

JAV: USPS apie 5-12days, daugiausia 10days

CA :iš Kinijos, per Pardavėjo Pristatymas Metodas ,Daugiausia per savo conntries po maždaug 15 dienų

UK, DE: "Hermes" apie 3-8days

AS: As po maždaug 5-13days

PS : CTT express apie 5-14days, daugiausia apie 8-10days

JI: tai po maždaug 5-15days"

Detalus aprašymas:

1. Produktas yra paprasta: skaidrių ir pasukti į dvi dalis, derinti spalvas tarpusavyje.Išspręsti galvosūkį, gali atrodyti paprasta per pirmąjį, bet jūs greitai pastebėsite, kad tai sunkiau nei atrodo!

2. Išspręsti smegenų mokymo dėlionės (galvosūkiai): Žaisti dėlionės dėlionės padės gerinti koordinavimą tarp pirštų ir akių, ir reikalauja vikrumo veiksmingai perkelti srityje.Ko gero, svarbiausia, kantrybės ir atkaklumo, taip pat yra būtinas.

3. Nerimas reljefas žaislai: unikalios galvosūkiai, kurie gali padidinti trumpalaikę atmintį, koordinaciją, kantrybės, streso lygio ir problemų sprendimo gebėjimus.Išlaikyti jūsų protas aštrus.

4. Pagamintas iš aliuminio ir ABS aukštos kokybės medžiagų, nes jis yra labai stiprus ir bus ne degraduoja, per tam tikrą laiką.Daugiau patvari ir atspari trinčiai ir patvaresni nei bet koks medienos arba plastiko alternatyvų.

5. Ideali dovana: žaislas turi ergonomiška lenktos formos dizainas, ranka yra patogus ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Tai gera dovanų pasirinkimas ir suaugusiems, ir vaikams, kenčiantiems nuo ADD, ADHD ar nerimas.

Išryškinti aprašymas:

Medžiaga ABS

Gaminio dydis apie 6*6*6CM

Dalių Sąrašas:

1*Kubas

Medžiaga Metalo
Pavadinimas Torshn Įspūdį Žaislas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Išskleidimo Žaislas
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y
Modelio Numeris Magiški Kubeliai Dėlionės Žaidimai
Užsakymo Numeris Kita
Tipas 1 Patvarus
Aukštos kokybės materialsd Anoduoto Aliuminio
Savybės Mini
Sertifikavimo CE
Įspėjimas Nėra

Parašyti atsiliepimą

Fakelas Puzzle Įdomus Proto-Kutenimas Žaislą Magic Kubeliai už Pagerinti Smegenų Sukasi Kubas Sveikatos Išskleidimo Žaislas Suaugusiems Vaikams

Fakelas Puzzle Įdomus Proto-Kutenimas Žaislą Magic Kubeliai už Pagerinti Smegenų Sukasi Kubas Sveikatos Išskleidimo Žaislas Suaugusiems Vaikams

Jei norite siųsti į JK ir Vokietijoje, galite pasirinkti sandėlyje, Prancūzija. JAV 7-14 dienų, Ispanija 7-15 dienų, Prancūzija ir Vokietija 5-12 dienų, UK 3-9 dienas. JAV: USPS apie 5-12days, daugiausia 10days CA :iš Kinijos, per Pardavėjo Pristatymas Metodas ,Daugiausia

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!