Kategorija

Sukasi Verpimo Magic Bean Kubo Viršų Verpimui Fidget Piršto Žaislas Kūrybos Įtempių Vaikų Švietimo Žaislai Vaikams

Nauja

€3.24

€5.22

-37 %

Yra sandėlyje

Žymos: mini kubinių kubas, biks, plaukiojantis magnetinis verpimo viršūnes, didelis magija pupelės, pen vaikams, žaislai, 6 pusių fidget kubas, a fidget kubas, fidget streso, didelis fidget kubas, kubas fidget žaislas.

Savybės:

1. Patvarių Medžiagų: plastiko, Naudojant medžiagą, kuri yra atspari krenta, nelygus daleles kraštais vykdyti vaikų gebėjimas suvokti ir masažas delnai.

2. Skatinti Komunikacijos: Tėvai gali skatinti tėvų ir vaikų santykių procesas, smagiai, ir jis taip pat tinka vaikams išplėsti socialinio rato.

3. Intelektinės Plėtra: naujas dėlionės produktas, sukurtas vaikų smegenų vystymąsi kartu su bendrumo tradicinių kubą, kuris yra naudingas pratimas vaikų vaizduotė, loginis mąstymas, ir naudotis pirštų lankstumą!

4. Smulkūs karoliukai gali būti pasukti į dvi puses, smagu žaisti skatinti vaikų nepriklausomo mąstymo gebėjimus, padėti vaikams naudotis smegenų, turi turtingą vaizduotę, vystyti rankų judesių koordinavimą ir spec. sugebėjimų.Tegul vaikai atkurti nedidelių rutuliukų 5 spalvų, vyksta negerai, kad ir leiskite jiems atkurti dar kartą!

5. Puiki Dovana Idėja: Tinka vaikams ir suaugusiems išleisti streso, studijuoti ir dirbti ir sumažinti nerimą.Šie žaislai padėti skatinti ramybės pojūtį, sumažinti stresą / nerimas ir gali padidinti focus / dėmesį.Tai puiki dovana idėja vaikams ir suaugusiems.Taip pat labai tinka klasėse, namuose ar biuruose, labai tinka mokytojams, studentams ir visiems kitiems.

Specifikacija:

Pavadinimas: Švietimo Dėlionė

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 9.5*2*9.5 cm/3.62*36.22*3.74 į

Taikoma amžius: 3 + ir aukščiau

Pakavimo Sąrašas:

Švietimo Įspūdį Kubelių*1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Medžiaga Plastikiniai
Tipas Kubo Galvosūkis
Įspėjimas Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Mini, Magnetinis
Modelio Numeris Magic Cabes Puzzles
Sertifikavimo CE
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 4-6y, 12+y

Parašyti atsiliepimą

Sukasi Verpimo Magic Bean Kubo Viršų Verpimui Fidget Piršto Žaislas Kūrybos Įtempių Vaikų Švietimo Žaislai Vaikams

Sukasi Verpimo Magic Bean Kubo Viršų Verpimui Fidget Piršto Žaislas Kūrybos Įtempių Vaikų Švietimo Žaislai Vaikams

Savybės: 1. Patvarių Medžiagų: plastiko, Naudojant medžiagą, kuri yra atspari krenta, nelygus daleles kraštais vykdyti vaikų gebėjimas suvokti ir masažas delnai. 2. Skatinti Komunikacijos: Tėvai gali skatinti tėvų ir vaikų santykių procesas, smagiai, ir jis taip pat tinka

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!