Kategorija

Torshn Puzzle Įdomus Proto-Kutenimas Sukasi Magic Bean Piršto Kubo Gyro Pagerinti Smegenų Sveikatai Išskleidimo Suaugusiųjų Vaikų Žaislas

Nauja

€2.06

€3.37

-38 %

Yra sandėlyje

Žymos: las dėlionės, didelis magija pupelės, triukui, galvos apdangalai už chemo, magiški kubeliai 5x5, kaina kubeliai, puzzl, cubo basura, sekso lėlė, rubiko kubas.

Sandėlyje Pristatymo Laikotarpis:

JAV/Australija Sandėlyje: apie 7-14 dienų

Ispanija Sandėlyje: apie 7-15 dienų

Prancūzija/Vokietija/Lenkija Sandėlyje: apie 5-12 dienų

Jungtinė Karalystė/Italija/čekija Sandėlyje: apie 2-8 dienomis

Aprašymas:

Savybės:

1. Produktas yra paprasta: skaidrių ir pasukti į dvi dalis, derinti spalvas tarpusavyje.Išspręsti galvosūkį, gali atrodyti paprasta per pirmąjį, bet jūs greitai pastebėsite, kad tai sunkiau nei atrodo!

2. Išspręsti smegenų mokymo dėlionės (galvosūkiai): Žaisti dėlionės dėlionės padės gerinti koordinavimą tarp pirštų ir akių, ir reikalauja vikrumo veiksmingai perkelti srityje.Ko gero, svarbiausia, kantrybės ir atkaklumo, taip pat yra būtinas.

3. Nerimas reljefas žaislai: unikalios galvosūkiai, kurie gali padidinti trumpalaikę atmintį, koordinaciją, kantrybės, streso lygio ir problemų sprendimo gebėjimus.Išlaikyti jūsų protas aštrus.

4. Pagamintas iš aliuminio ir ABS aukštos kokybės medžiagų, nes jis yra labai stiprus ir bus ne degraduoja, per tam tikrą laiką.Daugiau patvari ir atspari trinčiai ir patvaresni nei bet koks medienos arba plastiko alternatyvų.

5. Ideali dovana: žaislas turi ergonomiška lenktos formos dizainas, ir rankos, yra patogus ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Tai gera dovanų pasirinkimas ir suaugusiems, ir vaikams su ADD, ADHD ar nerimas.

Dropshipping:

1. Mes paramos dropshipping, bet komercinių dokumentų, nėra įtrauktos į paketą), prašome jį užsisakyti ir mes pasirūpinsime, kad siunta per 0-72 valandas.Siuntimo informacija gali būti sekami.

2. Mes paramos didžioji CSV dropshipping/ didmeninės.

3. Laivų, iš MUMS/FR/ES/AU/PL/CZ/IT/UK/DE sandėlyje pristatymo laikotarpis yra apie 5-18 dienų po to, kai mes išsiųsti.

4. Klausimų, prašome kontaktai mane Whatsapp ar Wechat +86 18565770719.

Sertifikavimo CE
Medžiaga Metalo
Įspėjimas negalima valgyti
Spalva Atsitiktinis juoda ir balta
Tipas 1 Patvarus
Savybės Mini
Modelnummer Magiški Kubeliai Dėlionės Žaidimai
Pavadinimas Torshn Įspūdį Žaislas
Modelio Numeris 200007990
Aukštos kokybės materialsd Anoduoto Aliuminio
Waarschuwing Nėra
Rekomenduojame Amžius 7-12y
Tipas Išskleidimo Žaislas
Kilmės KN(Kilmės)
Bestelnummer Kita

Parašyti atsiliepimą

Torshn Puzzle Įdomus Proto-Kutenimas Sukasi Magic Bean Piršto Kubo Gyro Pagerinti Smegenų Sveikatai Išskleidimo Suaugusiųjų Vaikų Žaislas

Torshn Puzzle Įdomus Proto-Kutenimas Sukasi Magic Bean Piršto Kubo Gyro Pagerinti Smegenų Sveikatai Išskleidimo Suaugusiųjų Vaikų Žaislas

Sandėlyje Pristatymo Laikotarpis: JAV/Australija Sandėlyje: apie 7-14 dienų Ispanija Sandėlyje: apie 7-15 dienų Prancūzija/Vokietija/Lenkija Sandėlyje: apie 5-12 dienų Jungtinė Karalystė/Italija/čekija Sandėlyje: apie 2-8 dienomis Aprašymas: Savybės: 1.

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!