Kategorija

Hiend Naftos-panardintas Kondensatorius 12AX7+12AT7 Tube Preamp Matisse Grandinės L17-31

Nauja

€488.95

Yra sandėlyje

Žymos: preamp vamzdis, mažas tube preamp, hifi stiprintuvas, preamp, 12ax7, el34, linijinis maitinimo zerozone, hdmi, vga, preamplifi, guitar preamp.

RM7970291076578942 Klausytis gero garso, žr. kokybės ir amatų!Grandinės yra pagrindas, ant garsaus Britų Matisse "Nuoroda" vamzdis preamplifier,Matisse 's preamp yra žinomas dėl savo išskirtinis dizainas, koncepcija, į tyra ir tikra švarus skaidrus garso kokybė, linija, yra kaina, iš anksto tulžies Didesnis, tai naudoja 12AX7 ir 12AT7 už dviejų etapų stiprinimo, su didelės išėjimo srovė, visą dažnių veikimą, vidutinis, aukštas analizės galios, stiprus garso kokybė ir t.t.

Nes ankstesnės gamybos alyvai modeliai buvo labai sėkmingas, ir buvo pripažinta entuziastų, todėl dabar alyva impregnuoto Matisse Vamzdis preamplifier gaminamas.Aukštos įtampos anodo maitinimo filtruojamas aukšto slėgio alyva-panardintas kondensatorius, ir įvesties-išvesties prikabinti kondensatorius, taip pat Naudojant naftos panardintas kondensatoriai, garsas taip pat turiu įvairių rūšių staigmena.Palyginti su Marty, kurios yra ne aliejus-panardintas kondensatorius, žemo dažnio neria vis giliau ir stiprybė yra geriau; vidutinio dažnio vokalas yra storesnis, aukštų dažnių yra labiau subtilus, ir garsas yra subalansuotas.Labai geras!

1. Aukštos įtampos dalis elektros energijos tiekimo naudoja 6x4 vamzdelis lygintuvas + Japonų Putian aukštos įtampos reguliatorių grandinės.Į 6x4 lygintuvas vamzdis yra šiek tiek geriau, nei vidaus 6z4 ir Rusijos 6u4n greičio, išsamiai ir rezoliucija.Japonijos Putian aukštos įtampos įtampos reguliatorių grandinės naudoja Japonijos pozicijos efektas vamzdis 2SK1170. Kaip mes visi žinome, AKT turi privalumų yra maža išėjimo vidaus atsparumas, mažos pulsacijos koeficientas, saldus, garso ir pan.Tai yra skirtumas tarp šios grandinės ir kitų Taobao pardavėjų.Vienas iš svarbiausių mašinos, šios grandinės yra aukštos įtampos nedelsdama, anti-boot šoko, ir gali apsaugoti gyvybę, padidino dalis vamzdis.Po įtampos reguliavimas, tai dar labiau jaudinantis.Po įtampos reguliavimas, trijų pakopų RC aukštos įtampos (originali inventoriaus naujas brangus Meksikos-pagaminti VPC) aliejus-panardintas kondensatorius naudojamas filtravimo, taip, kad įtampa yra daugiau teorinės, ir aukšto slėgio alyva-panardintas kondensatorius sukuria super-toksiška vokalas, subtilus.Aukšto dažnio, tyra ir galinga žemų dažnių daro garso spektaklis labai subalansuota!

2. Pagausinti dalis, sankabos kondensatorius yra pagamintas iš natūralios naujas brangus Sovietų didelės apimties klasės alyva, pakrovimas.Išvesties prikabinti kondensatorius naudoja 4 nauji "Siemens" OEM klasės 4uF didelės apimties aukštos Įtampos naftos-panardintas kondensatoriai.Aliejus-panardintas kondensatoriai kurti super-toksiška vokalas ir subtilus Aukšto dažnio, tyra ir galinga žemų dažnių, daro garso spektaklis labai platus ir subalansuotas.

3. Galios transformatoriaus yra R-core " tipo, paprastai high-end garso įrenginys gali būti vertinamas, važiuoklės yra viskas, aliuminio high-end važiuoklės, didelis kietos aliuminio rankenėlę, gryno vario įvesties ir išvesties RCA sėdynės, originali Japonų alps27 tūris potenciometras, Japonija, originalas, Importuotų Jia Nai grožio signalo linijos, ir t. t., atsparumas yra importuojami KOA, "Panasonic", Vishay, ir t.t., priėmimo garso daugiau tyras ir skaidrus!

Darbai įtampa: 220V-AC240V

( mes taip pat gali pagal užsakymą padaryti 110V versija.ji turės laukti apie dar vieną savaičių, tada bus galima laivas out)

Galios lygintuvas: 6x4 * 1pcs

Mažas signalo stiprintuvo vamzdelis: shuguang 12AX7 X1pcs

(jūs taip pat galite naudoti 6N4, ECC83, ECC803S, B339, E283CC, M8137, CV492, CV4004, CV8156, 6057, 7729, 7025, 5751, 7058)

išvesties vamzdžio: shuguang 12AT7*1pcs

(jūs taip pat galite useECC81,6J8P 6SJ7,6267,EF86,6201)

Mašinos dydis: 430MM*110MM*400MM svoris apie 7kg supprot 3 taip, stereo line garso įvesties. 2 būdas produkcija

Pastaba: pagal nutylėjimą kaina yra tik baigė preamp.ne inlcude Garso kabelis ir maitinimo kabelis!!!

Kas amp buvo profesionaliai išbandytas puikiai veikia prieš pristatymas!Išlaikyti stabilią ir patikimas aukštos kokybės, nėra didžiulis atsargų saugojimo ir tvarkymo laikas gali užtrukti ilgiau, retkarčiais.Ačiū

Kanalai 2 (2.0)
Prekės Pavadinimas GZLOZONE
Maksimali Galia Vienam Kanalui NE GALIA
Modelio Numeris L17-31
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra

Parašyti atsiliepimą

Hiend Naftos-panardintas Kondensatorius 12AX7+12AT7 Tube Preamp Matisse Grandinės L17-31

Hiend Naftos-panardintas Kondensatorius 12AX7+12AT7 Tube Preamp Matisse Grandinės L17-31

RM7970291076578942 Klausytis gero garso, žr. kokybės ir amatų!Grandinės yra pagrindas, ant garsaus Britų Matisse Nuoroda vamzdis preamplifier,Matisse 's preamp yra žinomas dėl savo išskirtinis dizainas, koncepcija, į tyra ir tikra švarus skaidrus garso kokybė, linija, yra kaina, iš anksto

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!