Kategorija

Wishclor LLC-600W UAB impulsinis Maitinimo šaltinis Valdybos 600W ±30 V ±35V ±40V ±45V ±50 Efektyvų Aukštos Garso Kokybės Už Vairo Stiprintuvas

Nauja

€30.34

€37.93

-20 %

Yra sandėlyje

Žymos: preamp vamzdis, vu matuokliu, garso lygio, aiyima stiprintuvo vamzdelis, high power amplifier, audio amplifer module, nešiojamas ryzen, big sound amplifier, modul stiprintuvo valdyba, automobilinis fm, pro vairo stiprintuvo važiuoklės.

Versija Įžanga:

Yra du išėjimo įtampa, vienos ir dviejų, ir pagal nutylėjimą yra dual išėjimo ±55V.Jei jums reikia kitos įtampos, prašome pasirinkti tipą norite, kai pirkimo.

Yra neprivaloma pagrindinė produkcija įtampos, įskaitant ±30 V, ±35V,±40V, ±45V, ±50V, ±55V, Dėl to, kad naudojamos skirtingos įtampos kondensatoriai, komponentų parametrų yra skirtingi, ir tikrasis produktas turi viršenybę.

Perskaityti Prieš Perkant:

1. Šis produktas yra plikas laive, aukštos įtampos grandinių ir turi būti įsigytas ką nors, kas gali ją naudoti.Mūsų parduotuvės neturi visos pasekmes, sukeltas naudoti!

2. Komerciniais tikslais, kai grandines ir komponentai yra poliruoti ir užšifruoti ir schema schemos, PCB ir techninė parama neteikiama!Įsitikinkite, kad jūs don " t omenyje, prieš perkant.

3. Ilgalaikio aukštos energijos naudojimui, prašome įtraukti ventiliatorius oro aušinimo.Maitinimo šaltinis yra perkaitimo, nuo viršsrovių ir trumpųjų grandinių apsauga.Nuo srovės ir trumpojo jungimo apsauga yra užrakinimo apsauga.KINTAMOSIOS srovės maitinimo tiekimas turi būti atjungtas, ir pagrindinis filtro kondensatoriaus įtampa nukris iki 0V iki maitinimui ir vėl.Šis maitinimo šaltinis yra realus UAB energijos tiekimas, ir rezonanso grandinė yra aukšto dažnio sine bangų, kurios nėra paprastas kvadratinių bangų impulsinis maitinimo šaltinis.Ji labai tinka vairo stiprintuvams ir turi gerą poveikį.

4. Kiekviena elektros energijos tiekimas yra patikrintas prieš vežimą.Taryba yra nuolat tobulinama ir tikslinama.Sudėtinės grandinės gali būti keičiamas, prašome kreiptis į faktiškai pristatytas tie.

Parametrai:

- Įėjimo įtampa: AC200-240V

Rezultatas: Vieno įtampa 55V/10.91 A; Dviguba įtampa ±55V/5.45 A; nepriklausomas 12V/0.5 A (nereguliuojama, žemesnis kaip pagrindinis įtampa tampa mažesnis, naudojama mažiau reiklios progomis, pvz., maitinimui, ventiliatoriai ir kt.)

- Dėmesio-Nuo impulsinis maitinimo šaltinis tik stabilizuoja pagrindinės įtampos, srovės nepriklausomas ir pagalbinis išėjimas turi būti mažesnis nei dabartinio pagrindinio išėjimo įtampa; pavyzdžiui, dabartinis pagrindinės įtampos metu yra 10mA, ir pagalbiniai ir nepriklausomi negali vežti krovinius virš 10MA;

Įtampos stabilizavimo tikslumas: pagrindinių be apkrovos ±3%, pakrautas ±3%; (kai AC220V įvestis)

- Nepertraukiama galia: 300W (nuolat dirbti, esant 25°C aplinkos temperatūra)

- Nominali galia: 600W (nuolat dirbti apie 5 minutes, esant 25°C aplinkos temperatūra, ilgalaikį darbą, plius aušinimo ventiliatorius)

- Momentinė galia: 800W (energijos gautos per dinaminių signalų poveikio, laikas yra mažiau nei 100 milisekundžių)

- Konversijos efektyvumas: Maks. 98%

- Matmenys: 116*67*40mm/4.6 x 2,6 x 1,6" (ilgis x plotis x aukštis)

- N.W.: 265g

Pakuotė:

- 1 x impulsinis Maitinimo šaltinis Valdyba

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 600w
Maksimali Galia Vienam Kanalui NE GALIA
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas TZT

Parašyti atsiliepimą

Wishclor LLC-600W UAB impulsinis Maitinimo šaltinis Valdybos 600W ±30 V ±35V ±40V ±45V ±50 Efektyvų Aukštos Garso Kokybės Už Vairo Stiprintuvas

Wishclor LLC-600W UAB impulsinis Maitinimo šaltinis Valdybos 600W ±30 V ±35V ±40V ±45V ±50 Efektyvų Aukštos Garso Kokybės Už Vairo Stiprintuvas

Versija Įžanga: Yra du išėjimo įtampa, vienos ir dviejų, ir pagal nutylėjimą yra dual išėjimo ±55V.Jei jums reikia kitos įtampos, prašome pasirinkti tipą norite, kai pirkimo. Yra neprivaloma pagrindinė produkcija įtampos, įskaitant ±30 V, ±35V,±40V, ±45V, ±50V, ±55V,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!