Kategorija

GHXAMP Žemos Įtampos 6E2 Katės Akies Vairuotojo Lenta, Garso VU Lygio Indikatorius Vamzdis Stiprintuvo Retro USB 5V Aukštos Kokybės 1PC

Nauja

€18.57

€24.43

-23 %

Yra sandėlyje

Žymos: v tube amplifier, vu matuokliu, garso lygio, maozua, vamzdis galios stiprintuvo pardavimas, 807 vamzdis, 300b, amplifi audio, GHXAMP, ghxamp garsiakalbis, aiyima ausies.

6E2 Katės Akies Lygio Indikatorius Taryba yra vairuotojo lenta su puikus ekranas efektas, gautas parduotuvės savininkas ilgą laiką su kruopščių tyrimų. 6E2 katės akies vamzdis yra kruopščiai atrenkami vamzdis su labai gera ekrano poveikį.

Valdyba yra graži ir turtinga dizaino, turi apsauginį laikiklis, ir puošia mažas dekoratyvinis apšvietimas.Ir jūs galite pereiti į mažos lemputės, pagal jūsų pageidavimus.

Kalbant apie humanization, daug patogiau dizaino buvo padaryta.Jei jūs stumkite, jautrumą galite nustatyti bet kuriuo metu.Nereikia atsuktuvu pasukite potenciometras.Jums nereikia prijungti garso kabelį ir splitter sau.Dvi garso lizdus ant lentos yra prijungtas prie įėjimo ir išėjimo.

6E2 elektronų vamzdelis rodo daugiau vienodo ryškumo ir didelio jautrumo.Ji turi įmontuotą stiprintuvą, grandinės, kurios gali padidinti net tūris nuo 1 iki visiškai.Ir jūs galite pereiti į pasirinkite kairįjį kanalą, kanalas ar stereo, net ir prietaisų skydelio rodo garso stiprumą du kanalus.

Borto aukštų dažnių slopinimas funkciją, įjunkite jungiklį pabrėžti, ritmas, bosas ir būgnai, todėl rodyti daugiau judrus.

Per aukšta arba per žema kaitinimo įtampa bus sutrumpinti gyvenimą vamzdis.Ši tvarkyklė valdyba turi įmontuotą 6.3 v kaitinimo diskas grandinės, siekiant užtikrinti gyvenimo vamzdis.

Šio vairuotojo lenta naudoja USB 5V maitinimo, USB, adapteris, garso kabelį ir įkrovimo kabelis yra teikiamos, ir gali būti naudojamas rankų, be papildomų įsigyti.Po perkant ji atgal, nereikia ašarų sunkiai ašara apsauginės plėvelės ir įsukite varžtus ir veržles su akrilo korpuso sau, ir jūs galite jį naudoti, kai jūs gaunate jį viskas gerai.

Medžiagos, naudojamos šio vairuotojo lenta nėra suskaičiuoti išlaidas, siekti tobulumo, draugai, kviečiame ateiti ir nusipirkti .

Dydis:85*52mm.

Pakuotė:

1*Vairuotojo lenta, 1*6E2 Vamzdelis ,1*USB Adapteris ,1*Garso Kabelis, 1*USB Kabelį.

Sertifikavimo CE
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 6E2 Katės Akies Lygio Indikatorius Valdyba
Prekės Pavadinimas GHXAMP
Maksimali Galia Vienam Kanalui NE GALIA

Parašyti atsiliepimą

GHXAMP Žemos Įtampos 6E2 Katės Akies Vairuotojo Lenta, Garso VU Lygio Indikatorius Vamzdis Stiprintuvo Retro USB 5V Aukštos Kokybės 1PC

GHXAMP Žemos Įtampos 6E2 Katės Akies Vairuotojo Lenta, Garso VU Lygio Indikatorius Vamzdis Stiprintuvo Retro USB 5V Aukštos Kokybės 1PC

6E2 Katės Akies Lygio Indikatorius Taryba yra vairuotojo lenta su puikus ekranas efektas, gautas parduotuvės savininkas ilgą laiką su kruopščių tyrimų. 6E2 katės akies vamzdis yra kruopščiai atrenkami vamzdis su labai gera ekrano poveikį. Valdyba yra graži ir turtinga dizaino, turi

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!