Kategorija

"PASIDARYK pats" Domino Dervos Formų, 1 Rinkinys 28 Ertmių Domino Formų Dervos Lieti, Domino Dvigubas Šešių Epoksidinės Dervos Formų Silikono Formos

Nauja

€2.58

€2.87

-10 %

Yra sandėlyje

Žymos: xr iphone atveju winx.

✨"PASIDARYK pats" Domino Dervos Formų✨

➤Produkto Informacija:

⭐ Medžiaga: Silikonas

⭐ Dydis: 19 x 19 cm/7.4*7.4*0.4 į

⭐ Spalva: Balta

⭐ Paketą Įeina: 1 Set 28 Ertmių Domino Silikono Formos

➤Funkcija:

✔Asmeninį Domino Pelėsiai: Domino-tai sportas, kuris sujungia rankas ir smegenis.Ji gali auginti žmonių kūrybiškumą, stiprinti pasitikėjimą savimi, ir yra elegantiškas pramogų veikla.Tai yra labai naudinga dalyvių intelektas, kūrybiškumas, vaizduotė, praktinių gebėjimų ir mąstymo galimybes.

✨Laimingi Laiko Su Vaikais-galite padaryti užsakymą domino kūriniai kartu su savo vaikais, kaip daugelis, kaip jūs norite.Projektuoti, statyti ir nuversti!Leiskite vaikams suprasti, domino efektą ir paskatinti juos daugiau sužinoti apie matematikos ir kritinį mąstymą.Taip pat tai gali atnešti labai įdomus žaidimas laiką su savo šeima, kuri padės jums obligacijų ir suprasti vienas kitą.

* Ar * ar kūrybos Dervos Dovanos-- Paprasta, visiems dervos mėgėjams, netgi jei jie yra nauji dervos, mėgautis dervos kūrinių ir daugiau laiko praleisti su šeima, draugais, mėgėjai ar vaikai, jos puiki dovana jiems, jie bus meilė jį!Tai taip pat Puikus žaidimas šalys, Kalėdų, padėkos ir atostogų laisvalaikį.

1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 24 valandas, kai gausime mokėjimą.

2. Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu trunka apskaičiuota 15-60 dienų.

3. Rekomenduojama siuntas: www.ptextile.lt standartinis pristatymas--stabilesnė,saugesnė,greičiau

4.Mes taip pat siūlome express pristatymas, pavyzdžiui, DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia arba kiekis islarge.

5. Mes priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų po užsakymo baigtas, prašome susisiekti su mumis.

Drop laivyba ir didmeninės prekybos:

1. Mes išskleidžiamajame laivo visur pasaulyje, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių.

2. Mes galime pasiūlyti geriausią kainą už didmeninės, ir rekomenduoti geriausią siuntą.

Atsiliepimai:

1.Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

2.Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, jūsų pasitenkinimas yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

Kilmės KN(Kilmės)
Spalva balta
dydis 20.5x21.8cm
Medžiaga Silikono
Punktas "PASIDARYK pats" Domino Dervos Pelėsis
Tipas Domino Formų Derva Liejimas

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Domino Dervos Formų, 1 Rinkinys 28 Ertmių Domino Formų Dervos Lieti, Domino Dvigubas Šešių Epoksidinės Dervos Formų Silikono Formos

✨ PASIDARYK pats Domino Dervos Formų✨ ➤Produkto Informacija: ⭐ Medžiaga: Silikonas ⭐ Dydis: 19 x 19 cm/7.4*7.4*0.4 į ⭐ Spalva: Balta ⭐ Paketą Įeina: 1 Set 28 Ertmių Domino Silikono Formos ➤Funkcija: ✔Asmeninį Domino Pelėsiai:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!