Kategorija

Asmeninį Džiuto Nešti Maišą Aukštos Kokybės Atsitiktinis Nešiojamų Apsipirkti Už Kanapės Krepšiai Vestuvių Dovanos Svečiams Bridesmaid Kalėdų Dovana

Nauja

€7.98

€10.65

-25 %

Yra sandėlyje

Žymos: sheer organza bags, regalos gimtadienis, krepšys prabangos dizaino moterų rankinės, krepšys moterims, amarillo, fleurs, bridesmaid suknelę, dubuo ramen, alavo paketas, lauke storag.

Su produktu susijusios Pritaikoma moterų atsitiktinis pečių maišą, tinka eiti apsipirkti,vestuvėms, šalys ir kitos scenos.pečių maišą yra trijų pagalvių dydžiai: Mažas- 30 * 13 * 25cm (12 x10 colių) Vidutinio- 35 * 14 * 30cm (14 x12 colių) Didelis- 46 * 14 * 35cm (18 x14 colių) Medžiaga: natūrali už kanapės, Džiutas composite PVC plėvelės,Core-susuktų medvilnės virvė nustatyti.Teikiame įvairių teksto stilius ir teksto spalvas.Idealiai tinka saugoti, dovanos, drabužiai, maisto prekės, nešiojamas/mobiliųjų telefonų priedai ar kanceliarinės prekės.Jis yra itin patvarus ir gali būti pakartotinai naudojami per ateinančius kelerius metus.Galima plauti rankomis.Labai tinka Valentino Dienos dovanas, gimtadienio, Quinceanera, Motinos Dienos, jubiliejai, bosas dovanos ir kitais atvejais, pensinis dovanos, gradacijos dovanos, vestuviniai dušai , Bridesmaid, pasiūlymą, "PASIDARYK pats" tapybos projekto, ar naudoti kasdien arba pirkinių krepšys ir kt.

❤ Jei norite didmeninė, prašome susisiekti su mumis ir mes jums suteiksime nuolaidas.

❤ Prašome įvesti po užsakymą informaciją kasos.

Kaip pritaikyti?

-Kopija norite tinkinti

Teksto stiliaus numeris

-Teksto spalvos

E. g:

-Tekstas: Kariten

-Teksto stilių numeris: D

-Teksto spalva: balta

Parašykite savo individualų teksto ir šriftas norite pardavėjo pastabos langelį.(Arba siųskite mums pritaikyti tekstą ir šrifto stilius jums patinka per www.ptextile.lt pokalbių dėžutės po pirkimo.

pastabos

1. Rankinis matavimas, skirtingus matavimo metodus ir priemones, gali būti šiek tiek dydžio nuokrypis, prašome leisti 1-2cm nuokrypis.

2. Dėl šviesos kampas ir rodyti priežasčių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos produktas.

3. Siekiant užtikrinti, kad jūsų užsakymas yra tvarkomi laiku, jei jūs turite užsisakyti nestandartinį gaminį, patikrinkite, ar "pritaikyti tekstą" buvo išsiųstas.

4. Jei pamiršote vartotojo tekstą, mes laukti 2 dienas atsakymą.Po to, mes bus naudojamas numatytasis stilius.Dėkojame už jūsų supratimą!

5. Dėl pobūdis užsakymą produktų, kurie negali būti parduota du kartus, mes neprisiimame grąža arba endoprotezavimo išskyrus atvejus, kai prekė yra įrodyta, kad būti su defektais.Mes spausdinti tiksliai pagal jūsų įėjimo, todėl prašome atkreipti dėmesį į rašybos/kapitalizacija.Jei turite bet kokių klausimų apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Grįžti & Pakeitimo

❤ Dėl pobūdis individualų produktų, mes neprisiimame grąžinti arba pakeisti, išskyrus atvejus, kai prekė yra įrodyta, kad būti klaidingas.Prašome skaityti sąrašą aprašymas kruopščiai ir palikti visą reikiamą informaciją.Mes spausdinti lygiai taip pat, kaip jūs įvesties taigi, prašome atkreipti dėmesį į rašybos/kepurės.Jauskitės laisvai susisiekti su mumis, jei yra kokių nors klausimų dėl jūsų užsakymą.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Nuotaka & Jaunikis, Gėlė, Širdį, Žvaigždė, Vientisos Spalvos
Modelio Numeris Dekoracija Dovanos std001
Medžiaga Gamtinių Už Kanapės
Proga Vestuvių & Sužadėtuvių, Grandiozinis Renginys, Gimtadienis, Kalėdų, Valentino Dieną, Naujieji Metai, Jubiliejus, Motinos Diena

Parašyti atsiliepimą

Asmeninį Džiuto Nešti Maišą Aukštos Kokybės Atsitiktinis Nešiojamų Apsipirkti Už Kanapės Krepšiai Vestuvių Dovanos Svečiams Bridesmaid Kalėdų Dovana

Asmeninį Džiuto Nešti Maišą Aukštos Kokybės Atsitiktinis Nešiojamų Apsipirkti Už Kanapės Krepšiai Vestuvių Dovanos Svečiams Bridesmaid Kalėdų Dovana

Su produktu susijusios Pritaikoma moterų atsitiktinis pečių maišą, tinka eiti apsipirkti,vestuvėms, šalys ir kitos scenos.pečių maišą yra trijų pagalvių dydžiai: Mažas- 30 * 13 * 25cm (12 x10 colių) Vidutinio- 35 * 14 * 30cm (14 x12 colių) Didelis- 46 * 14 * 35cm (18 x14 colių)

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!