Kategorija

SOZO ZY1 Oda Darbo Štampavimo Įrankiu Veiners Sustabdyti Pamušalu Sheridan Balno, Kad Drožyba Modelis 304 Nerūdijančio Streel Antspaudai

Nauja

€21.56

€26.94

-19 %

Yra sandėlyje

Žymos: drožyba antspaudas rinkinys, kniedės graviravimas odos, diržas, metalo oda antspaudai, antikvariniai odos štampavimo įrankiai, odos štampavimo įrankiu karšto, leathercraft įrankiai vidutinio, oda darbo stotis, mūrinis įspaudas antspaudas, odos stamp tool.

Apie SOZO

Sveiki visi, mes sozo Leathercraft įrankiai.Mes jau užsiima mttp ir pardavimo rankų odos gaminiai ir rankų oda drožyba profesionalius įrankius, nuo 2011 m. Visi produktai, mes parduoti gaminami mūsų gamykloje.Mūsų produktai užima didžiąją rinkos profesinėje srityje, rankų darbo odinis drožyba Kinijoje, nes mūsų įrankiai yra gerai, gamybos reikalavimai yra aukšta, ir kaina yra pagrįsta.Mes jau juos parduoti Kinijoje jau daugelį metų, nes mūsų įrankiai yra pagaminti iš 304 nerūdijančio plieno, su CNC technologija.Spausdinimo metu kiekvienas gabalas yra labai ilgas, todėl pasiūla yra visada trūksta.Tačiau manome, kad turėtų pristatyti jas jums, jei norite.

Technologija: CNC bauda drožyba

CNC graviravimas yra viena iš labiausiai sudėtingų spausdinimo priemones.Apdorojimo laikas kiekvieno spausdinimas yra ilgas.Tai yra vadinamasis lėtai dirbti gamina smulkių darbų.Tai yra išraižytas ant nerūdijančio plieno su labai aštriu peiliu galvą.Peilis galva yra labai lengva nešioti.Tai reikia daryti antrą ir trečią kartus, siekiant užtikrinti prabos.Kiekviena spausdinimo tikrinamas su didelės galios didinamojo stiklo, prieš paliekant mašiną.

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

Po įvairių medžiagų palyginimas, nors 304 nerūdijančio plieno apdirbimas yra sunkiausia, bet jo kietumas yra didelis, todėl techninės priežiūros vykdymas yra daugiau svarbių, eksploatavimo trukmė yra ilgiausia.

Integruotas polių: visos kolonų tekinimas

Suvirintas polių yra labai lengva lūžis, kai juos muša.Nors neatsiejama lazdele reikia lašas dauguma medžiagos automobilių visos baras, savikaina yra didelė, bet integruota strypas yra patvarus.

R & D: bauda duomenys

Kadangi spausdinimo galvutė yra pernelyg smulkūs, nustatyti neįmanoma, vertė, nustatydamas, kad kiekvieną spausdinimas yra koreguojami, kad tikslių duomenų, daugybė korektūros, imties ir perdaryti.

Poliravimas: pilnas rankinis poliravimas

Remdamasi patirtimi, naudojant spausdinimo įrankiai, poliravimo meistras gali ne tik užtikrinti aiškumą spausdinti, bet taip pat vengti valgyti karvės slėpti procesą, naudojant, siekiant išlaikyti prabos kiek.

【1】mokslinių Tyrimų ir plėtros idėjos

Stop: Patikrinta

Į filialą ir lapų bifurcation ar žiedlapis augimo poziciją, mes paprastai naudoti Stop: Patikrinta priemonė, stotelė.Įvairių lanko tendencija, mes turime pažvelgti kitu kampu Stop: Tikrinama, kaip ir koordinavimo.Trijų Stop: Patikrinti serija gali iš esmės atitinka pozicija kitokia kryptimi tendencija, ir taip pat naudoti įvairias lanko formos nuožulniąja plokštuma su didelio tikslumo V formos modelis.Kai mes sukūrėme disko stabdymo priemonė, mes nustatykite atitinkamą gydymą aštrių poziciją į viršų, siekiant užtikrinti gamtos poveikis, stiprus jausmas hierarchija, o ne klijuoti.

【2】informaciją apie Produktą

Pastaba: gali būti klaidų rankinis matavimas.Prašome kreiptis į realių objektų detales.

【3】Išsamiai ekranas

【4】Naudoti demo

Perskaityti Prieš Perkant

- Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių. -Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. -Kai jūs negalite rasti visus elementas, kurį nurodė,prašome ne išmesti bet kurį iš pakavimo medžiagos, ir nedelsdami susisiekite su mumis. Pardavėjas priima tik grąžinti pinigus dėl šių priežasčių: A. Kokybės problema B. Siųsti klaidingą spalvos,negerai prekės C. Paketo žalą ar nuostolius -Jei esate nepatenkinti, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 7days dėl resplacement arba pinigų atgal.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.Siuntimo mokesčius moka pirkėjas.KAI JŪS PERKATE ŠĮ ELEMENTĄ,TAI RODO, JŪS SUTINKATE, ŠIOSE TAISYKLĖSE,AČIŪ!

Modelio Numeris ZY1
Prekės Pavadinimas SOZO
dydis 3 Size
Technologijos CNC bauda drožyba
Rinkinys Tipas Taip
Medžiaga 304 SS
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

SOZO ZY1 Oda Darbo Štampavimo Įrankiu Veiners Sustabdyti Pamušalu Sheridan Balno, Kad Drožyba Modelis 304 Nerūdijančio Streel Antspaudai

SOZO ZY1 Oda Darbo Štampavimo Įrankiu Veiners Sustabdyti Pamušalu Sheridan Balno, Kad Drožyba Modelis 304 Nerūdijančio Streel Antspaudai

Apie SOZO Sveiki visi, mes sozo Leathercraft įrankiai.Mes jau užsiima mttp ir pardavimo rankų odos gaminiai ir rankų oda drožyba profesionalius įrankius, nuo 2011 m. Visi produktai, mes parduoti gaminami mūsų gamykloje.Mūsų produktai užima didžiąją rinkos profesinėje srityje, rankų

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!