Kategorija

M5 Smart Grupė Vyrų, Moterų M5 Smart Watch Širdies ritmas, Kraujo Spaudimas, Miego Stebėti Pedometer "Bluetooth" Jungtis, skirta "IOS", "Android"

Nauja

€6.49

€10.81

-39 %

Yra sandėlyje

Žymos: smartwatch, m5 smart žiūrėti, cawono smart watch "android" ck11, smart watch moteris, bandana besiūliai, vyrai žiūrėti, kvarco žiūrėti, mėlyna žiūrėti, prancūzijos "android" smartwatch, signalizacijos namų sistema.

Prieš naudojant žiūrėti,atsisiųsti PROGRAMĖLĘ, vadinama Fitpro norėdami prisijungti su žiūrėti. (APP negali gerai dirbti su "Samsung" išmanusis telefonas)

Funkcijos: 1.Visos dienos veiklos stebėjimas: žingsnius, sudegintas kalorijas, kilometrus ir širdies susitraukimų dažnį.

2. Skambinkite/Žinutė priminimas: Vibruoja priminti apie skambutį iš savo telefono per "bluetooth" ryšį

3. Miego Stebėti: Stebėti ir analizuoti jūsų miego kokybė nuo to momento, kai jūs užmigti, ilgis gilaus miego, jūs patirtį. 4. Nuotolinio valdymo vaizdo Kamera: Nuotoliniu būdu valdyti savo telefono kamera ir išplėsti savo selfie atstumas per 10meters 5. Kraujo Spaudimo ir Kraujo Deguonies stebėsenos 6. Laikas ir laikrodis-Žadintuvas 7. Sėdimas įspėjimo

Specifikacijos : Modelis: M5 Smart Žiūrėti Medžiaga: TPU, ABS, PC Kalba:priimame Tik anglų ar Kinų APP: Fitpro (APP kalbų pasirinktinai) Reikalavimai Sistemai: Android 4.4/ IOS 9.0 arba Didesnis 0.96 colių spalvingas ekranas, vieno taško palieskite mygtuką, aiškiai matyti, net ir esant saulės spindulių.Sporto ir Sveikatos: informacijos sinchronizacija, miego kokybę, žingsnius, atstumą, kalorijas, IP65, atsparus dulkėms ir vandeniui, multi-kalbos, kontrolės telefono kamerą.Paramos skambučių priminimas ir pranešimų priminimas.Gyvenimo vandeniui: IP65, gali nusiplauti rankas, dėvėti lietaus, bet negaliu nešioti, kai maudytis ar vonioje.Didelis baterijos pastatytas, super-long standby iki maždaug 7 dienas, darbo 3-5 dienas, greitai už 2 val. (USB kabeliu, USB kabelis).Apyrankė juosta yra keičiamos.

Pakuotė:

1 x Smart Žiūrėti

1 x USB Įkroviklio Kabelį

1 x Vartotojo Vadovas

Pastabos: 1. Po gauti žiūrėti ,prašome įkrovimo pirmas.Nes po ilgo logistikos, žiūrėti yra iš baterijos. 2. Nenaudokite smart apyrankę jūros vandeniu, karštu vandeniu ar šilto vandens! 3.Nešiojami prietaisai stebi žmogaus veiklą per elektroninius jutiklius,ir jie yra vartotojų electuonics lygio.Normalu, kad tam tikras nukrypimas.Vartotojas turėtų gydyti duomenys objektyviai. 4.Prašome, palyginti su ligoninių įranga, apie skaitymą,ji NĖRA medicinos prietaisas !prašome don ' t pirkti patikrinti, sveikatos(širdies problema, kraujo spaudimo problema) tai ne profesionaliam naudojimui.Tiesiog gali būti nuoroda.

Funkcija Passometer, Fitness Tracker, Miego Tracker, Pranešimo Priminimas, Skambučių Priminimas, Tiesioginis Pranešimas, Žadintuvas, Pasaulio Laikas, Nuolatinė Kalendorius, Galios Rezervo, Savaitę, Mėnesį, Širdies Ritmo Tracker, Nuotolinio valdymo vaizdo kamera
Modelis 1 m5 smart žiūrėti
Suderinamumas Viskas Suderinama
Tinklo Režimas Nėra
ROM 128MB
RAM 128MB
Prekės Pavadinimas HAIMAITONG
sistema Nėra
Grupė Nuimamas Taip
APP Name Fitpro
Modelis 2 M5 grupė
SIM Kortelės Prieinamos No
Baterija 80mAh
Bylos Medžiaga Plastikiniai
Kelis Ratukus No
Spalva Mėlyna, juoda, Raudona
Baterija Nuimamas No
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Ekrano Formos Aikštė
Galinio Vaizdo Kamera Nėra
GPS No
Baterijos Talpa 120mAh
Sertifikavimo Nėra
Mechanizmas No
Kalbos lietuvių
Juostos Medžiaga Silikagelis
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Stilius Sportas
Ekrano Dydis 0.96 colių
Judėjimo Tipas elektroninis
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
Tipas Dėl Riešo
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

M5 Smart Grupė Vyrų, Moterų M5 Smart Watch Širdies ritmas, Kraujo Spaudimas, Miego Stebėti Pedometer

M5 Smart Grupė Vyrų, Moterų M5 Smart Watch Širdies ritmas, Kraujo Spaudimas, Miego Stebėti Pedometer "Bluetooth" Jungtis, skirta "IOS", "Android"

Prieš naudojant žiūrėti,atsisiųsti PROGRAMĖLĘ, vadinama Fitpro norėdami prisijungti su žiūrėti. (APP negali gerai dirbti su Samsung išmanusis telefonas) Funkcijos: 1.Visos dienos veiklos stebėjimas: žingsnius, sudegintas kalorijas, kilometrus ir širdies susitraukimų dažnį. 2.

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!