Kategorija

GEJIAN 1.69 Colių Smart Watch Vyrai "Bluetooth" ryšį Visiškai Touch Fitness Tracker Kraujo Spaudimas SmartWatch Moterų Smartwatch "Android", "IOS"

Nauja

€19.61

€67.62

-70 %

Yra sandėlyje

Žymos: smartwatch, vyrai smart žiūrėti, smartwatch xiaomi, smartwatch moterims, smart warch, vyrai žiūrėti, kvarco žiūrėti, smarwatch, žiūrėti vandeniui, sm r500.

Savybės:

1 [Naujoji Patobulinta " Smart Žiūrėti】Įrengta 1.69 colių IPS spalvinga ekraną, leidžia jums skaityti laiko ir sveikatos duomenys aiškiai.Konkrečiai, yra įvairių stilingas laikrodis veidus jums pasirinkti iš.

2【24/7 Fitneso stebėti Jūsų Sveikatos】, Kad smartwatch galima stebėti dviejų svarbiausių rodiklių, kad žmogaus kūnas-Širdies ritmą ir Kraujo Deguonies Stebėti , kurie gali padėti jums geriau suprasti savo sveikatos.

3【 Built-in atsitiktinis žaidimai】Built-in dvi atsitiktinis žaidimai, jūs galite atsipalaiduoti savo laisvalaikį ir žaisti be lag

4【Call & Pranešimus】Prisijungti fitneso stebėti savo telefono, kad gauti ir skaityti SMS žinutes bei socialinių TINKLŲ pranešimus tiesiai į savo smartwatch (įskaitant Facebook, Instagram, "Twitter", WhatsApp ir kt.).Jūsų smart watch gali mėgautis iki 7-30days baterija už visiškai nemokamai.

5【Gyvenimą ir Sporto Kompanionas】fitneso žiūrėti remia įvairių sporto rūšių, įskaitant jodinėjimas, bėgimas ,sporto ir kt.Ji taip pat įrašo jūsų visos dienos veiklą, įskaitant veiksmus, aktyvus laikas, miego būsenos ir kt.Taip pat sinchronizuojamas su mūsų prašymą,kuris gali būti jūsų geriausias riešo asmens kompanionas.

6【 IP67 atsparus vandeniui】 Jūs galite dėvėti ją į lietų, plauti rankas,laipioti ir kitų sporto šakų, bet ne įdėti ją į karštą vandenį.

Specifikacija:

PROCESORIUS:MT2502C

Ekrano dydis:1.69 colių IPS spalvinga

Rezoliucijos:240*280

Baterijos talpa: 280mAH

Spalva: Juoda、Pilka、Rožinė、Mėlyna

Darbo laikas: apie 7days

"Bluetooth" versija:5.0

Sistema suderinama Android4.4 IOS 8.0 ir aukščiau

Paramos kalbomis: Kinų, Tradicinė Kinų, anglų, vokiečių, korėjiečių, ispanų, Japonų, prancūzų, rusų, arabų, ukrainiečių, italų, portugalų

Paketinių įtraukta:

1x Smart žiūrėti

1x Įkrovimo Kabelis

1x Naudotojo Vadovas

6.smart laikrodžiai funkcija bluetooth kamera
5.smart laikrodžiai funkcija Muzikos Valdymas
Baterija Nuimamas No
GPS Taip
Tinklo Režimas Nėra
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
Baterijos Talpa 180-220mAh
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima Taip
7.smart laikrodžiai funkcija Anti-lost
10.smart laikrodžiai funkcija SMS perspėjimai stumti
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
4.smart laikrodžiai funkcija LAIKRODIS
RAM 128MB
sistema Nėra
CPU Model GEJIAN
Judėjimo Tipas elektroninis
2.smart laikrodžiai funkcija Kraujo Deguonies
1.smart laikrodžiai funkcija Kraujo Spaudimas
Kelis Ratukus Taip
Ekrano Dydis 1.69"LCD
11.smart laikrodžiai funkcija miego stebėjimo
Juostos Medžiaga Silikagelis
Kalbos lietuvių, Rusų, Ispanų, LENKŲ, Portugalų, Turkų, Italijos, Prancūzų, Vokiečių, Norvegų, Korėjiečių, Arabų, Indonezijos
ROM 64GB
Funkcija Passometer, Fitness Tracker, Miego Tracker, Nuotaika Tracker, Pranešimo Priminimas, Skambučių Priminimas, Tiesioginis Pranešimas, 24 valandų instrukcija, Chronografas, Žadintuvas, Pasaulio Laikas, Nuolatinė Kalendorius, Galios Rezervo, Mėnesį, Širdies Ritmo Tracker, Interaktyvus Muzikos, Noctilucent, Apšvietimas, Atgalinės atskaitos, Skaičiuotuvai
Galinio Vaizdo Kamera Nėra
Ekrano Formos Round
Mechanizmas Taip
3.smart laikrodžiai funkcija Pedometer, Chronometras
Prekės Pavadinimas GEJIAN
Rezoliucija 240*280
Suderinamumas Viskas Suderinama
Stilius Mados
8.smart laikrodžiai funkcija orai
Atsparus Vandeniui Klasė Profesinės Vandeniui
SIM Kortelės Prieinamos No
Tipas Dėl Riešo
9.smart laikrodžiai funkcija Pranešimai stumti
Grupė Nuimamas Taip
Bylos Medžiaga Plieno

Parašyti atsiliepimą

GEJIAN 1.69 Colių Smart Watch Vyrai

GEJIAN 1.69 Colių Smart Watch Vyrai "Bluetooth" ryšį Visiškai Touch Fitness Tracker Kraujo Spaudimas SmartWatch Moterų Smartwatch "Android", "IOS"

Savybės: 1 [Naujoji Patobulinta Smart Žiūrėti】Įrengta 1.69 colių IPS spalvinga ekraną, leidžia jums skaityti laiko ir sveikatos duomenys aiškiai.Konkrečiai, yra įvairių stilingas laikrodis veidus jums pasirinkti iš. 2【24/7 Fitneso stebėti Jūsų Sveikatos】, Kad smartwatch

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!