Kategorija

Smart Watch "Bluetooth" ryšį, MP3 grotuvo saugojimo 1.28 Colių Kraujo Spaudimą, Širdies ritmą Fitness Tracker smartwatch

Nauja

€35.82

€102.36

-65 %

Yra sandėlyje

Žymos: smartwatch, bluetooth, mp3 grotuvas žiūrėti, mp3 grotuvas riešo, mp3 smartwatch, smart watch vietos, mp3, smarwatch, dekoro šiaurės, m3 grotuvas bluetooth, paspauskite mygtuką "samsung", apyrankė mp3.

2020 Naujas Smart Žiūrėti

Tai yra, kur geras gyvenimas prasideda

Visos dienos Veiklos Stebėjimą

SHIRAJO smartwatch gali rodyti savo sporto treniruotes duomenų,su GPS prijungtas prie jūsų telefono, peržiūrėti savo tempą, atstumą, taip pat jūsų naudojimosi maršruto žemėlapį.Remti iki 9 sporto rūšių stebėjimas, siekiant padėti jums likti aktyvi ir išlaikyti sveiką gyvenimo būdą.

Miego Stebėjimo

Automatiškai aptikti ir sekti savo miegą, ir suteikti jums su gilaus miego,šviesos, miego ir pabusti laikas duomenimis, daugiau sužinoti apie savo miego kokybę.Taip pat galite nustatyti vibracijos žadintuvai pažadinti jus (įrašyti tik miego duomenis, kurie ilgiau nei 3 val., per naktį).

Multi-Function

· Muzikos kontrolės, pasirinkite savo mėgstamą muziką ant jūsų riešo. · Kamera kontrolės, laisva ranka turėti telefoną, veikia smart žiūrėti tiesiogiai. · Rasti (telefono funkcija gali padėti jums rasti telefonų, kurie yra iš akių.

IP67 atsparus Vandeniui

SHIRAJO smart laikrodžiai yra suprojektuoti su IP 67 vandeniui reitingą, kuris leidžia jums imtis dušu ar maudytis baseine su juo be rūpesčių, tačiau ji negali stebėti savo plaukimo duomenys).

Ne tik šie

Daugiafunkcinis smart watch gali lengvai prisitaikyti prie įvairių aplinkos, pašalinti bėdą naudoti, ir atneš jums patogų gyvenimą.

Dydis & Svoris Parametras

· Dirželis Standartas: 22mm pločio (daugelis variantų) · Juostos Dydis: 260*46*12.4 mm (su 22mm pločio juostos) · Surinkite atskirai: 45*45*11.5 mm · Svoris: 62g (su TPU dirželis) · Surinkite atskirai: 50g · Pakuotės Svoris: 100g

Pastaba:

Yra QR kodas ant rankinio, Mobiliojo telefono reikia parsisiųsti PROGRAMĄ, Mobilusis telefonas atveria padėties nustatymo funkcija, "Bluetooth" ryšys laikrodis atidaryti PROGRAMĄ, duomenys bus sinchronizuojami, jei turite kokių nors klausimų,visada galite susisiekti su mumis.

Aprašymas

100% nauja etiketė ir aukštos kokybės Darbo režimas vienu paspaudimu Atidaryti ilgai paspauskite funkcinį klavišą 1, atidaryti vadovas 2, yra QR kodas ant rankinio. 3, nuskaityti QR kodą parsisiųsti APP 4, atidarykite "Bluetooth" ryšį laikrodis Krovimo įtampa 5 V, srovė 1A-2.1 įkrovimo laikas 3 valandos.Apie 7 iki 12 dienų budėjimo režimas Visos dienos veiklos stebėjimas: žingsnius, sudegintas kalorijas, kilometrus ir Širdies ritmą, miego。 Smart " priminimas: kvietimas į priminimą, SMS siuntimas, Sėdimas priminimas Daugiau funkcijų: mobile search, nuotolinio valdymo vaizdo kamera fotografavimo, chronometras.Nuolatinė Širdies ritmo Monitorius: Nuolatinis, automatinė širdies ritmo stebėjimo jūsų riešų kiekvieną sekundę."Bluetooth 4.0", suderinama su "Android 5.0" ir aukščiau, ios 8.0 ir aukščiau.Apyrankė tiesioginio palaikymo kalba: Kinų ir anglų kalbomis APP remti kalbų, Kinų, anglų, Japonų, turkų, ispanų, vokiečių, rusų, suomių, arabų, prancūzų, Vokiečių, Ispanų, korėjiečių, portugalų Pakuotė Kompiuterio, pakrovėjas, riešo dirželis, instrukcija, dėžutė

Ar žiūrėti parama skaityti gautus pranešimus?

Taip, jūs galite perskaityti gautą SMS žinučių ir socialinių TINKLŲ informaciją tiesiogiai žiūrėti neatidarius telefono.

Kalba žiūrėti?

Į languge šio priminti pranešimas bus išlaikyti tą patį su savo mobilųjį telefoną, jei prijungsite savo telefoną per APP (bet ne remti hebrajų šiuo metu).

Gali žiūrėti atsiliepti telefonu?

Šis "bluetooth" smart watch turi skambinti priminimo funkcija ir atmesti skambučio funkcija, bet negalite atsakyti ragina žiūrėti.

Gali žiūrėti atsakymą į whatsapps?

Šis "Bluetooth" smartwatch palaiko peržiūrėti informaciją iš apps, pvz., WhatsApp, Facebook, Twitter, Skype ir kt., tačiau šiuo metu neįmanoma atsakyti tiesiogiai per žiūrėti.

Produktai yra realus ir originalus?

Taip, visi produktai rodomas yra 100% tikri ir originalus.

Kaip produktų kokybė?

Mes siekiame gaminti aukštos kokybės produktus.Mes patikrinti produktus, atidžiai, kol mes laivas jį jums.

Apie Siuntos

1.Kai bus pardavėjas laivo mano užsakymą?Paprastai dauguma iš mūsų produktai yra vertybinių popierių, ir jūsų užsakymas bus išsiunčiami per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.ptextile.lt.Jei yra keletas karštų produktų pardavimo laikinai išparduoti, mes susisieksime su jumis artimiausiu metu aptarti ūkio apdorojimo laikas pratęsti ar pakeisti į kitų elementų ar kitų sprendimų. 2. Kaip ilgai aš galiu gauti mano užsakymą?Paprastai we will ship užsakymą www.ptextile.lt Standartinis Pristatymas ar ePacket.Tai užtruks apie 10-30 darbo dienas pasiekti daugelyje šalių.Diferent šalyje reikia kt. metu.Laivybos laikas, kai kuriose šalyse gali būti 30-50days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo.Prašome būkite kantrūs palaukite už užsakymą.Jei negavote jūsų sklype per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. 3.Daryti pirkėjai turi sumokėti muito mokestį?Pirkėjai yra atsakingas už (atveju) visi mokesčio arba PVM, bet kokiomis aplinkybėmis.Tačiau, jei jūs turite bet kokius reikalavimus, pls susisiekti su mumis, mes padarysime viską, kad padėtų jums. 4.Apie ženklas sklypas: Prašome atidaryti sklypą po pareigūno buvimas, Jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas).Klauskite post office pateikti oficialų dokumentą, ypač teiginys prašymą popieriaus. 5.Dėmesys Rusijos Klientai: (1).Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai pateikti užsakymo. (2).Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Buto Numeris, Gatvės, Miesto, Regiono ir šalies.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami! (3).Mes nesame atsakingi už savo klaidą. 6.Dėmesio Brazilija Klientams: Prašome pridėti CPF jūsų užsakymo gavėjas dėmesį, kad, kai jūs pateikiate užsakymą, išsiųsti iš Brazilijos, nes laivybos kompanijos poreikius CPF organizuoti vežimą.Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

GPS No
Ekrano Formos Round
Sertifikavimo CE, FCC
Stilius Sportas
CPU Model Šiaurės
Įkrovimo laikas 2-3 valandas
Kalbos lietuvių, Rusų, Ispanų, Portugalų, Prancūzų, Vokiečių, Japonų
Paketas, sąrašas vartotojo vadovas / įkroviklio laidas / dėžė
Baterija Nuimamas No
Tipas Dėl Riešo
Rezoliucija 240*240
Funkcija Passometer, Fitness Tracker, Miego Tracker, Pranešimo Priminimas, Skambučių Priminimas, Atsiliepti Į Skambutį, Surinkite Skambinti, Tiesioginis Pranešimas, 24 valandų instrukcija, Chronografas, Žadintuvas, Pasaulio Laikas, Nuolatinė Kalendorius, Galios Rezervo, Savaitę, Mėnesį, Širdies Ritmo Tracker, termometras
Judėjimo Tipas elektroninis
Kelis Ratukus Taip
ROM 128MB
Galinio Vaizdo Kamera Nėra
Tinklo Režimas Nėra
Baterijos Talpa 300-450mAh
sistema Nuosavybės OS
Mechanizmas No
Bylos Medžiaga Lydinys
Prekės Pavadinimas SHIRAJO
Suderinamumas Viskas Suderinama
Garantija 6 mėnesių
Ekrano Dydis 1.28 colių
RAM 128MB
Grupė Nuimamas Taip
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Kilmės KN(Kilmės)
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima Taip
SIM Kortelės Prieinamos No
Darbo Laikas 1-2 savaitės
Juostos Medžiaga TPU
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
Atsparus Vandeniui Klasė Profesinės Vandeniui

Parašyti atsiliepimą

Smart Watch

Smart Watch "Bluetooth" ryšį, MP3 grotuvo saugojimo 1.28 Colių Kraujo Spaudimą, Širdies ritmą Fitness Tracker smartwatch

2020 Naujas Smart Žiūrėti Tai yra, kur geras gyvenimas prasideda Visos dienos Veiklos Stebėjimą SHIRAJO smartwatch gali rodyti savo sporto treniruotes duomenų,su GPS prijungtas prie jūsų telefono, peržiūrėti savo tempą, atstumą, taip pat jūsų naudojimosi maršruto

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!