Kategorija

K22 Smart Watch Vyrų Sporto Belaidžio Ryšio 2021 Naujos Muzikos Valdymo Žadintuvas Priminimas Smartwatch Telefono

Nauja

€22.83

€35.11

-34 %

Yra sandėlyje

Žymos: smartwatch, tracker žiūrėti k22, ary laikrodžiai, vyrai smart žiūrėti, seną telefoną, vyrai žiūrėti, leopard žiūrėti moterims, smarwatch, automobilių stogo tv, laikrodis skaitmenų.

Savybės:

1. Built-in preciziniai judesio jutiklis: Šis produktas gali stebėti savo naudojimosi statusą realiu laiku.Nesvarbu, ar esate pakeliui į darbą ar bėgimas naktį, galite įrašyti savo veiksmus, veiklos, atstumą, kalorijų suvartojimą ir suprasti savo kasdieninės mankštos apimtis.

2. Didelis ekranas: Šis produktas naudoja 1.28 colių-full-apskritimą, spalvingas ekranas, 240*240pX, suteikia jums didesnę ir aiškesnę patirties, didelio jautrumo, palieskite ekraną, ir veidrodžio paviršius yra pagamintas iš naujos kartos grūdintas stiklas, kuris buvo poliruoti iki 10 procesus.Forma graži paviršiaus perėjimą, todėl unikalus ir regėjimo patirtį.

3. Išskirtinį meistriškumą: bendra forma tai žiūrėti yra tvirti, gerai apibrėžta ir pilnas energijos.Patobulinta konstrukcija žiūrėti įstaiga duomenys ir vidaus struktūrą, atsižvelgiama į jausmą, galia ir praktiškumas, todėl sunku iš vidaus į išorę, kurie gali lydėti jus daugiau ilgalaikis.kampanijos.

4. Prakaitas-atlikti silikono watchband: silikono watchband yra odos draugiškas ir patogus, ir vidinio prakaito-atlikti projektavimo skatina prakaitavimą ir vėdinimo, laikyti sausai, o ne lipni.

5. Didelės talpos baterija Didelės talpos polimero baterija, giliai protingas optimizuoti energijos taupymo algoritmas ir energijos suvartojimo įvairių komponentų, suderinti 30 dienų stipri baterija, atsisveikinti multi-įkrovimas per dieną, galingas veiklos ir sekti savo pažangą, bet kuriuo metu.

Aprašymas:

1. Kokybiškos medžiagos pagerinti tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Profesinės tiksliai judėjimas pateikti tikslią, laiku laikyti.

2. Subtilus pasirodymas, idėja dovana jūsų draugams.Šis produktas yra labai gražus ir labai tinka kaip dovana šeimos nariams ar draugams.

Techniniai duomenys:

Ekranas: 1.28 colių aukštos raiškos IPS ekrano spalvos

Rezoliucija: 240*240pX

PROCESORIUS: RTK8762CK

Ciferblatas: Anti-drop grūdintas stiklas

Baterijos talpa: 400mah

Belaidžio versija: 5.0

Jutiklis: Trijų ašių gravity jutiklis

Suderinamos platformos: Android 4.4 ir daugiau/for iOS8.0 ir aukščiau

Pakuotė:

1 vnt * Smartwatch

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

GPS No
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Funkcija Passometer
Tipas Dėl Riešo
SIM Kortelės Prieinamos Taip
Tinklo Režimas Nėra
Sertifikavimo Nėra
Mechanizmas Taip
Galinio Vaizdo Kamera Nėra
Prekės Pavadinimas ONLENY
RAM 128MB
ROM 128MB
Kalbos lietuvių
Baterijos Talpa 300-450mAh
Kilmės KN(Kilmės)
sistema ios, Android OS
Suderinamumas Kita
Kelis Ratukus No

Parašyti atsiliepimą

K22 Smart Watch Vyrų Sporto Belaidžio Ryšio 2021 Naujos Muzikos Valdymo Žadintuvas Priminimas Smartwatch Telefono

K22 Smart Watch Vyrų Sporto Belaidžio Ryšio 2021 Naujos Muzikos Valdymo Žadintuvas Priminimas Smartwatch Telefono

Savybės: 1. Built-in preciziniai judesio jutiklis: Šis produktas gali stebėti savo naudojimosi statusą realiu laiku.Nesvarbu, ar esate pakeliui į darbą ar bėgimas naktį, galite įrašyti savo veiksmus, veiklos, atstumą, kalorijų suvartojimą ir suprasti savo kasdieninės mankštos apimtis. 2.

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!