Kategorija

Aksomo Recliner Kėdės Dangtelio Raštas Elastinga Viskas įskaičiuota Masažas Sofos, Sofos Padengti Kambarį Wingback Fotelis Sofa

Nauja

€17.08

€18.17

-5 %

Yra sandėlyje

Žymos: baras, kėdės, taburetės, trumpas sofos apima, pirmininko mao, padengti sofa, fotelis raštas, felvet sofa dangtis, recliner kėdės padengti didelius, pupelių maišas, miegamasis sūpynės, dangtelis osmanų.

Pakuotė: 1 x Recliner Kėdės Apima

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aksomas Pliušinis Audinys

Spalva: Balta / Juoda / Navy / Ruda / Burgandy / Tamsiai Pilka / Šviesiai Pilka / Chaki (8 spalvų)

Dydis: Parodyta paveikslėliuose

Modelis: vientisos spalvos

Įprasta Splashproof vandens

Stilius: Paprastas

Pritaikymas: Recliner Kėdės

Savybės:

Puikus Medžiaga: Į recliner kėdės slipcover yra pagaminti iš aksomo, pliušinis audinys, todėl, kad tai yra labai tampus, kad atitinka jūsų baldai rūmų kontūrai užsakymą-atrodo tinkama.

Pareigos: Išskyrus dekoratyvinės savybės,recliner kėdės apima taip pat galite apsaugoti savo baldus iš išsiliejimo, dėmes, dėvėjimosi ir plyšimo.Verta pirkti šeimoms su vaikais ir naminiais gyvūnais.

Puikiai Tinka: Dvi-way stretch audinys bus sekti kiekvieno kampo recliner kėdės, įskaitant ginklų.Labai tinka su siūlės informacija.Į stebėjimo ir apačioje elasticized dizaino, kad padengti buvimo vieta, gerai neperkeldami.

Šone kišenė dizainas, jūs galite įdėti savo nuotolinio valdymo pultas, akinius ar bet koks mažų daiktų ant skaidrių kišenė, kad būtų lengva pasiekti.

Modelio Dizainas: dizaino modelis yra puikus derinys klasikinės ir šiuolaikinės,reiškia sąvoka darnią aplinką.Klasikinis kietosios spalvos taip pat gali būti derinami su įvairių baldų stilių.

Plovimo ir Priežiūros: Tai recliner slipcover yra lengva rūpintis.Mašina galima skalbti šaltame vandenyje, būgniniai sausas, ant mažos ugnies, nenaudokite baliklių ar geležies jį.

Lengva įdiegti: Patikrinkite įdiegimo gidas atsargiai, jis gali būti baigtas per 10 minučių, vienam asmeniui.

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenys

Fabirc Statybos 90gsm
Medžiaga Poliesteris
Gamyba Sofa Dangtis
Procesas Technika Pagrindinis
Taikoma Sofa -Vietė Sofa
Stilius Kietas
dydis as picture shown
Sezonas Pavasarį ir Vasarą
Funkcijos Tipas Visi Dangtis
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Aksomo Recliner Kėdės Dangtelio Raštas Elastinga Viskas įskaičiuota Masažas Sofos, Sofos Padengti Kambarį Wingback Fotelis Sofa

Aksomo Recliner Kėdės Dangtelio Raštas Elastinga Viskas įskaičiuota Masažas Sofos, Sofos Padengti Kambarį Wingback Fotelis Sofa

Pakuotė: 1 x Recliner Kėdės Apima Techniniai duomenys: Medžiaga: Aksomas Pliušinis Audinys Spalva: Balta / Juoda / Navy / Ruda / Burgandy / Tamsiai Pilka / Šviesiai Pilka / Chaki (8 spalvų) Dydis: Parodyta paveikslėliuose Modelis: vientisos spalvos Įprasta

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!