Kategorija

Tropinių Augalų, Vonia, Sofos Apima Split Stilius Ruožas Spandex Klubas Fotelis Padengti Sofos Užvalkalai Su Sėdynės Pagalvėlė Padengti Vasaros

Nauja

€9.54

€19.08

-50 %

Yra sandėlyje

Žymos: sofa-lova, baras, kėdės, taburetės, trumpas sofos apima, baldų kambarį nustatyti kinija nemokamas pristatymas, ruožas universalus sofa dangtis, padengti sofa, Paplūdimio cover up, hamy baldai, sofos, kūdikių elf, miegamasis furnitur.

Žanras: ✔Tai 2 dalių komplektas vonia kėdė slipcover yra tampri, pagaminta iš poliesterio ir Spandex medžiaga, kuri yra minkšta ,orui, jokio blukimo, nr. pilling, sklandžiai ir raukšlių nemokamai.

✔ Split Stilius, Dizainas, vienas yra Sofa padengti ir kitas yra sofa-lova, sėdynės dangtelis, kuris yra prašmatnus ir rafinuotas.

✔ Vonia, sofa, padengti gali būti lengvai įrengti ant sofos, ir ji yra taip pat lengva pašalinti nuo vienos sėdynės sofos.

✔ Šis Fotelis slipcover gali apsaugoti sofa-nuo kasdienio naudojimo, kasdien dėvėti, dėmių ir įbrėžimų.Tai yra geras pasirinkimas šeimoms su vaikais ar augintiniais.Jūs galite atnaujinti savo seną ir sugadintą ar negraži kėdės, kad atitiktų jūsų namuose ar kavos baras tema.

✔ Lengva valyti, skalbti mašinoje, atskirai šaltame vandenyje, švelniai ciklo, nenaudokite baliklio.

Paketas apima: Tik Bazę Sofa Slipcover * 1 Pc + Sofos, Sėdynės Dangtelis*1Pc

Dėmesio: Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

Kėdė Padengti Stilius Klubo Kėdės Apima, klubo pirmininkas slipcover
Stilius Tropinių Augalų, Vonia Kėdės Apima
Kilmės KN(Kilmės)
Kėdė Padengti Tipas Anglų roll rankos kėdės apima
Funda Mueble Naudoti Baldai Raštas
Naudoti Vienos Sėdynės Sofa Dangtis
Sezonas Pavasarį ir Vasarą
funda silla funda para butaca 1 plaza
Proga Namuose, VIEŠBUTIS, Buveinė, restoranas, kavos baras
Padengti Stilius Lanko formos Ruožas Sofa Dangtis
Taikoma Sofa -Vietė Sofa
Modelio Numeris Vonia Kėdės Apima
Gamyba Sofa Dangtis
Naudojimo Sritis Viešbutis Interneto Kavinė Klubas, Baras
Viršelio naudoti Lanko Maža Sofa
Fabirc Statybos 180gsm
Procesas Technika Quilting
dydis One Size, Armchair Seat Cover
Funkcijos Tipas Visi Dangtis
Fabirc Stilius Paprastas
Medžiaga Poliesteris

Parašyti atsiliepimą

Tropinių Augalų, Vonia, Sofos Apima Split Stilius Ruožas Spandex Klubas Fotelis Padengti Sofos Užvalkalai Su Sėdynės Pagalvėlė Padengti Vasaros

Tropinių Augalų, Vonia, Sofos Apima Split Stilius Ruožas Spandex Klubas Fotelis Padengti Sofos Užvalkalai Su Sėdynės Pagalvėlė Padengti Vasaros

Žanras: ✔Tai 2 dalių komplektas vonia kėdė slipcover yra tampri, pagaminta iš poliesterio ir Spandex medžiaga, kuri yra minkšta ,orui, jokio blukimo, nr. pilling, sklandžiai ir raukšlių nemokamai. ✔ Split Stilius, Dizainas, vienas yra Sofa padengti ir kitas yra sofa-lova, sėdynės

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!