Kategorija

6Pcs Modeliavimas Avių Mielas Ūkio Gyvūnų Modelio Ožkos Miniatiūrinių Sodo Statulėlės, Namų Dekoravimo Reikmenys Dekoro Dovana Vaikams

Nauja

€5.41

€7.52

-28 %

Yra sandėlyje

Žymos: miniature pinscher, mini koi žuvis, pelėda porceliano figūrėlės, modeliavimas gyvūnų modelis, avių, derva modeliai 75mm elfai, derva gyvūnų figūrėlės miniatiūriniai, artificial miniature plants, oficialus sodo fontanas, dekoro namai.

Hello Dear Pirkėjas,

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, galime pateikti dropshipping ir didmeninės, jei turite kokių nors prašymą, prašome susisiekti su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainos ir paslaugų!ir mes turime mūsų pačių gamykloje.

Mes daug akcijų, jūs galite nusipirkti tiesiogiai, mes atsiųsime iš Kinijos per 24 valandas(Išskyrus Poilsio ir Švenčių dienas).

Mes teikiame daug stilių pasirinkti (detalės yra nuotraukos žemiau kainą, kiekvieno paveikslėlio yra stiliaus pasirinkimas), jūs galite pasirinkti pagal stilių nuotrauką, kuri jums patinka, ir mes išsiųsti nuotrauką pagal paveikslėlį stilių pasirinkti .Jei turite kokių nors klausimų, prieš arba po įsigijimo, prašome susisiekti su mumis ir mes atsakysime jums kaip įmanoma greičiau.linkime jums laimingų apsipirkti.

Ačiū ir nuoširdžiausi Linkėjimai.

Jei jums patinka šis straipsnis, prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą", Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą".Ačiū jums labai!!! ^-^

JEI jums nusipirkau 2 vnt. ir daugiau,gausite papildomą 3% nuolaidą.

Aprašymas:

1. Ėriukų Statula: Šis Velykų dovanų dėžutėje yra puiki dovana, namų, veja ar sode.

2. Aukštos kokybės medžiagos: naudojant aukštos kokybės dervų medžiagos, baudos kūrinys.

3. Tikslas: Ji gali būti naudojama papuošti savo vazoninių augalų ir gėlių vazonus, kad jūsų augalai atrodo daugiau emocinis, ir gali būti naudojami kaip papuošalai arba žaislai, vaikų lėlių nameliai.

4. Gaminio dydis: avinėlis yra apie 4x3x1.5cm/1.57*1.18*0.59 tam, mielas ir subtilus, ir realus formos.

5. Kaip naudoti: Jūs galite įdėti juos į savo sodą papuošti jūsų kiemą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Avinėlis Apdaila

Medžiaga: derva

Kiekis: 6pcs/set

Spalva: smėlio

Dydis: apie 4x3x1.5cm/1.57*1.18*0.59 į (tinka aukščiausias statula)

Pakavimo Sąrašas:

1 x Ėriukų Statula

Produktų Nuotraukos:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Feature5 Derva Gyvūnų Statulėlės, Švietimo Žaislai, Dovanos
Feature2 Vaikams Vaikams, Lėlės Žaislas
Feature4 Avių Imitavimo Veiksmų Pav.
Medžiaga Derva
Temos Gyvūnų
Drop laivyba Parama
Feature1 Avių Modelio Ūkio Gyvūnai
Stilius Modernus
Kiekis 6pcs/set
Feature3 Mielas Avių Statulėlės Žaislų Kolekcija
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

6Pcs Modeliavimas Avių Mielas Ūkio Gyvūnų Modelio Ožkos Miniatiūrinių Sodo Statulėlės, Namų Dekoravimo Reikmenys Dekoro Dovana Vaikams

6Pcs Modeliavimas Avių Mielas Ūkio Gyvūnų Modelio Ožkos Miniatiūrinių Sodo Statulėlės, Namų Dekoravimo Reikmenys Dekoro Dovana Vaikams

Hello Dear Pirkėjas, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, galime pateikti dropshipping ir didmeninės, jei turite kokių nors prašymą, prašome susisiekti su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainos ir paslaugų!ir mes turime mūsų pačių gamykloje. Mes daug akcijų, jūs

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!