Kategorija

Ramadanas Papuošalai Eid Mubarakas 30 Dieną Atgalinės atskaitos Advento Kalendorius Su Stalčiais "PASIDARYK pats" Ramadanas Papuošalai Medinių Stalčių Šaliai Dekoro

Nauja

€11.26

€15.87

-29 %

Yra sandėlyje

Žymos: hexagon wood, medienos dekoras, christma, amatų mediniai, namų papuošalas, amatų medienos, medžio žievė, "pasidaryk pats" mediniai, dekoro namai, star wooden.

Kulka Taškų: 1、Saugojimo Stalčiai: Ramadanas mediniai "PASIDARYK pats" stalčiai gali būti pripildyta mažų dovanų ar kitų smulkių daiktų.

2、Praktiškas ir Patogus: Ištraukti iš stalčių ir pradėti pildyti juos iš nugaros.Kiekvieną stalčių galima naudoti atskirai, be fiksuoto ant lentos.

3、aukščiausios kokybės Medžiagos: medinės kalendorius yra pagaminta iš vidutinio tankio mpp medžiagos, matomas lygaus paviršiaus ir jokios deformacijos.

4、Saugojimo Organizatorius: Tinka Musulmonų Ramadano ar kitų festivalių, gali būti naudojama kaip dekoracija ar tilptų mažų daiktų.

5、puiki Dovana: pasakų dovana vaikams, šeimai, draugams, mokytojams ir kolegoms.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Eid Mubarakas Atgalinės Atskaitos Kalendorius

Medžiaga: Vidutinio Tankio Mpp

Dydis: apie 51*ne didesnis kaip 36 cm/20.08*14.17 į

Grynasis svoris: apie 985g

Pakavimo Sąrašas:

Eid Mubarakas Atgalinės Atskaitos Kalendorius*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampu, gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Medžiaga Mediena, Vidutinio Tankio Mpp
Stilius Modernus
Temos Architektūra
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Ramadanas Papuošalai Eid Mubarakas 30 Dieną Atgalinės atskaitos Advento Kalendorius Su Stalčiais

Ramadanas Papuošalai Eid Mubarakas 30 Dieną Atgalinės atskaitos Advento Kalendorius Su Stalčiais "PASIDARYK pats" Ramadanas Papuošalai Medinių Stalčių Šaliai Dekoro

Kulka Taškų: 1、Saugojimo Stalčiai: Ramadanas mediniai PASIDARYK pats stalčiai gali būti pripildyta mažų dovanų ar kitų smulkių daiktų. 2、Praktiškas ir Patogus: Ištraukti iš stalčių ir pradėti pildyti juos iš nugaros.Kiekvieną stalčių galima naudoti atskirai, be fiksuoto

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!