Kategorija

1/3/4PCS 3D Metalo Drugelis Dekoro Sienos Meno Skulptūros, Kabo Dekoro Sodą, Terasą Ar Tvora Įtraukti Daugiau Fizinių Atmosfera

Nauja

€3.01

€4.13

-27 %

Yra sandėlyje

Žymos: vroom sienų apdaila, auksas sienos, aptvarai įranga, akmens, metalo meno sodo, natur akmens, 1more, rotango medžio dekoro, varnas, kabo dekoro eglės, dekoro namai.

Aprašymas:

1. Patvarus 3D Metalo Drugelis: Ryškus ir gyvas dizainas, drugelio formos, romanas ir mielas, bus padidinti vizualinį, labai tinka lauko arba vidaus apdailai, gali būti pakabinama miegamasis, svetainė, kabinetas, virtuvė, sodas, terasa arba tvora.

2. Patikimos Medžiagos: dekoratyvinis drugelis skulptūra yra pagaminti iš restorano metalo ir buvo kruopščiai poliruoti.Jie yra lengvas ir švelnus, ir vaizdingos spalvų, todėl jie patvarus ir blizgios spalvos, tvirtos ir ilgaamžės.Nebus išnyks, nėra lengva sulaužyti ir deformuoti.

3. Lengva Pakabinti: Šie kabantys drugeliai puikiai atrodys ant sienos, arba dar geriau, juos lengva pateikti.Kiekvienas drugelis metalo kabliukas yra įsikūrusi ant nugaros, todėl ji gali būti įdiegta.Tik nustatyti, kur jūs norite pakabinti kiekvienas drugelis, naudokite plaktuką, kad nustatyti nagų vietoje, ir tada pakabinti drugelis ant nagų.

4. Įtraukti Daugiau Fizinių Atmosferą: Kiekviena 3D spalva metalo drugelis modelio ir spalvos yra įvairių, gražių formų ir šviežios spalvos bus įtraukti gamtos ir meno skonio į savo kambarį, sodas, svetainė, ir biure, todėl jūsų kambaryje daugiau žavinga ir unikali.

5. Ideali Dovana: Tai yra puikus dovanų rinkinys moterims, kurie mėgsta šių gražių vabzdžių arba šeimų, kurie nori pareikšti kai kurių gamtos peizažai patalpose.Tai graži dovana šeimai ir draugams.Todėl, jei norite atstatymui, ar pažįstate ką nors, kas tiesiog nusipirkau namas, prašome nusipirkti šie kabantys drugeliai.Jie bus labai populiarus!

Savybės:

Lengva naudoti: S kablys, yra įtrauktas, be jokių laidų reikia, tinka langą, kiemas medis, sodas ir pan.

Vaizdo akustinių dekoratyvinis produktas, gali būti pateikiami į kiemą, balkonas ir priekinių durų.Namas yra apsuptas traškus ir saldus garsai sumažinti nuovargio ir mėgautis atsipalaiduoti jūsų kūno ir proto.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 3D Metalo Drugelis Dekoras

medžiaga: metalas

Dydis: apie 28*35cm/11.02*13.78 colių

Pakavimo Sąrašas:

1 x 3D Metalo Drugelis Dekoras (Metalo)

arba

3pcs (Metalo)

arba

4pcs (Metalo)

arba

4pcs ant (metalo)

arba

2vnt (Metalo)

null

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Stilius Modernus
Temos Gyvūnų

Parašyti atsiliepimą

1/3/4PCS 3D Metalo Drugelis Dekoro Sienos Meno Skulptūros, Kabo Dekoro Sodą, Terasą Ar Tvora Įtraukti Daugiau Fizinių Atmosfera

1/3/4PCS 3D Metalo Drugelis Dekoro Sienos Meno Skulptūros, Kabo Dekoro Sodą, Terasą Ar Tvora Įtraukti Daugiau Fizinių Atmosfera

Aprašymas: 1. Patvarus 3D Metalo Drugelis: Ryškus ir gyvas dizainas, drugelio formos, romanas ir mielas, bus padidinti vizualinį, labai tinka lauko arba vidaus apdailai, gali būti pakabinama miegamasis, svetainė, kabinetas, virtuvė, sodas, terasa arba tvora. 2. Patikimos Medžiagos:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!