Kategorija

Karšto LED Saulės Vėjo Varpelių Krištolo Rutulį Hummingbird Vėjo Varpelių Šviesos Spalva Keičiasi Vandeniui Kabinti Saulės Šviesos Sode

Nauja

€2.78

€4.28

-35 %

Yra sandėlyje

Žymos: papuošalai kambarį piecies, bell vėjas, vėjo varpelių, kariliono, kalašnikovas, bell stiklo, bell tibeto, priedų dream catcher, dekoro sodas, Japonų Stiliaus.

Savybės:

1. Kelis Spalva Keičiasi: saulės, vėjo varpeliais Mokestis dienos metu ir Vėjo varpelių šviesos automatiškai šviesos naktį.Vėjo varpeliais, su spalva keičiasi LED lempos, tyliai ir švelniai spalva keičiasi iš vienos į kitą.

2. Mados Dizainas: Saulės dekoratyvinis apšvietimas priduria, žavinga ekrano šviesos ir fantazija, kad verandoje ar sode, kad jūsų lauko parametrai, kaip malonus ir žavinga.Led saulės, vėjo varpeliais, lauko mėgstamiausių sodininkystės ar pramogų.

3. Saugos ir Aplinka: Energijos taupymo vėjo varpeliais priimti saulės spalva-pakeitus LED šviesos.LED lempa su saulės vėjo varpelių lieka kietas liesti visą laiką, todėl saugus apšvietimas, kad nėra deginti ar pašildyti.

4. Puiki Dovana: Kaip saulės, vėjo varpelių lauke yra dovana geram draugui, varpelių aiškiai garso vėjo vardu, jūsų balsas sveikinimą.Kaip lauko led vėjo varpelių yra dovana jūsų mylimam žmogui, Varpeliais aiškiai garso vėjas yra romantika ir jūsų nepastebėti.

5. Geros kokybės: Šis produktas yra pagamintas iš patvaraus plastiko medžiagos, kuri gali išlaikyti gražią išvaizdą ilgą laiką ir turi ilgą tarnavimo laiką.

Aprašymas:

Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, šis vėjo varpelių lempos dera dizainas, vėjo varpeliais ir LED šviesos, labai tinka dekoravimo ir apšvietimo patalpoje.

Techniniai duomenys:

Forma: spalvinga angelas, skaidrus hummingbird, skaidrus jūros žvaigždžių, skaidrus penkerių-pažymėjo žvaigždutė, jūros ežių, norinčių butelis (pasirinktinai)

Medžiaga: plastikas

Šviesos spalva: spalvinga lėtai flash

Baterijos: AA Ni-MH 400mah, išorės standartas 600mah

SL valdyba: Polikristaliniai, laminuotos 55x55mm 2V 80ma

LED: 6xØ5mm, žemos įtampos, spalvinga lėtai mirksi

Jungiklis: perjungti jungiklį ON/OFF

Gaminio dydis: 49x12.5cm

Pakuotė:

1 vnt* Saulės Vėjo Varpelių Šviesos

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Medžiaga Plastikiniai
SL valdyba Polikristaliniai, laminuotos 55x55mm 2V 80ma
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
Baterija AA Ni-MH 400mah, išorės standartas 600mah
Šviesos spalva Spalvinga lėtai flash
Gaminio Dydis 49x12.5cm
Jungiklis Perjungti jungiklį ON/OFF

Parašyti atsiliepimą

Karšto LED Saulės Vėjo Varpelių Krištolo Rutulį Hummingbird Vėjo Varpelių Šviesos Spalva Keičiasi Vandeniui Kabinti Saulės Šviesos Sode

Karšto LED Saulės Vėjo Varpelių Krištolo Rutulį Hummingbird Vėjo Varpelių Šviesos Spalva Keičiasi Vandeniui Kabinti Saulės Šviesos Sode

Savybės: 1. Kelis Spalva Keičiasi: saulės, vėjo varpeliais Mokestis dienos metu ir Vėjo varpelių šviesos automatiškai šviesos naktį.Vėjo varpeliais, su spalva keičiasi LED lempos, tyliai ir švelniai spalva keičiasi iš vienos į kitą. 2. Mados Dizainas: Saulės dekoratyvinis

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!