Kategorija

USB Endoskopą už OTG "Android" Telefonas 5.5 mm Borescope Tikrinimo Kamera Gyvatė Vandeniui, su Pusiau standus Kabelis PC, MacBook

Nauja

€5.98

€10.14

-41 %

Yra sandėlyje

Žymos: web kamera, endoskopą vaizdo kamera, fake id, "macbook air, 5 endoskopą usb, usb otg, akvariumas, miata automobilių fotoaparatas, žuvų plaukti, pirminį patikrinimą fotoaparatas.

USB Endoskopą už OTG "Android" Telefonas 5.5 mm Borescope Tikrinimo Kamera Gyvatė Vandeniui, su Pusiau standus Kabelis PC, MacBook

Pastaba: 1.Ši kamera veikia Tik su "Android" sistemos telefoną(virš 4.0), nepalaiko " iOS " sistema, 100%paramos kompiuterio sistemą 2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų telefonas gali palaikyti OTG funkcija ir taip pat suderinama su uv-C ( USB vaizdo įrenginį klasės), prieš jums pirkti .nes kai telefonas gali ekranuoti išorės kamera . (dauguma neseniai versija "android" įrenginį, šią funkciją,jei jūs nežinote, tai gali kostiumas ,prašome patvirtinkite jį pirmą kartą prieš jums pirkti ), Prašome atidžiai patikrinti, ar jūsų telefoną, prieš užsakant, ar mes negali būti atsakinga dėl pirmiau nurodytų priežasčių.

USB Endoskopą Funkcija

1 .Prašome Turi Patikrinti savo telefono Modelis Pirmiausia.USB/ Tipas-C Borescope Samsung", HTC, "Huawei", "Sony", Planšetinį kompiuterį "Macbook air".Svarbi pastaba : Tai yra taikoma tik USB C Išmanųjį telefoną su OTG USB ir uv-C funkcija ,prašome patvirtinkite savo Išmanųjį telefoną, tiekėjas prieš perkant.

2. 5,5 mm skersmens kameros zondas yra IP67 atsparus Vandeniui , lengvai ieškoti sunkiai pasiekiamų ar sunku pamatyti srityse, pavyzdžiui, povandeninių vamzdynų, automobilių variklio, ventiliacijos vamzdžius ir kt.

3. su 6 reguliuojamas led patarimas, tai labai padeda, siekiant pagerinti vaizdo ryškumą ir aiškumą net tamsoje arba prasto apšvietimo būklę ir leidžia dirbti daug geriau .

4. Prašome Turi Patikrinti savo telefono Modelis Pirmiausia.Endoskopų su bendable pusiau standus kabelis, kad gali sulenkti ir palaikykite formą norėdami naudotis įvairiomis siaura vieta, pavyzdžiui, kreivų skylių ar vamzdžių.Tai yra gyvybiškai svarbu krypties ir padėties kamera įvairių naudojant kampas.

USB Endoskopą Specifikaciją

Rezoliucija : 640 x 480

Kameros Skersmuo: 5.5.mm

Židinio nuotolis: 3CM -10CM

Vandeniui Lygis : IP67 Peržiūrėti kampas: 60°

LED Lemputė: 6 reguliuojamas šviesos Diodai

paramos sistema :Android Tipas-C smart phone/ "Android" micro USB " išmaniųjų telefonų

Paketų Sąrašas

1x 3 in 1 USB Endoskopą

1x Mažas kablys

1x Magnetas

1x šoniniai veidrodėliai

Produktų nuotraukos USB Endoskopą

DUK Prieš Užsakymus (Prašome perskaityti iki)

Q1 : Kodėl mūsų telefoną galite ne darbo ?

A1: Prašome confrim jūs mobiliųjų telefonų modelį, jei formoje , (prašome pažymėti, kad tai ne jūs mobilusis telefonas su OTG funkcija, tada galima parama )

Q2: Kodėl atidaryti " APP yra juodas ekranas ?

A2: Prašome confrim mobiliųjų telefonų modelį, jei dėl formos , ir, jei atidaryti OTG funkcija !A2: Prašome confrim mobiliųjų telefonų modelį, jei dėl formos , ir, jei atidaryti OTG funkcija !

Q3: Kodėl atidaryti " APP nėra aišku ?

A3: Tai endoskopą needfocus , tai Stebėjimo atstumas yra 3-10CM ,kai naudojote , prašome reguliuoti atstumą ir Led žibintai max !

Q4: Ar tai endoskopą, jei gali būti atsparus vandeniui ?

A4: Taip , tai IP67 atsparus Vandeniui , kai jūs, naudojami ant vandens , mes rekomenduojame naudoti vandeniui bžūp tai geriau

Q5: Kaip naudoti ?

A5 : PC : Kištukas į kompiuterį, prašome atsisiųsti ir įdiegti

programinė įranga apie tai website.http://www.seefax.com/software/usb.html

kai tu naudojamas ant PC , prašome apie prietaiso pakeisti endoskopą kamera , tada gali turėti nuotrauką !

Skirta "Android" Sistema :Nuskaityti QR kodą ir įdiegti PROGRAMĄ , Tada naudojamą endoskopą prijungtų mobiliųjų telefonų ir atidarykite PROGRAMĄ , ji bus parodyta paveikslėlyje .

K6: Kodėl neveikia ant PC ?K6: Kodėl neveikia ant PC ?

A6 : Prašome pabandyti pakeisti kito USB prievado , ir confrim atsisiųsti PROGRAMĄ, jei yra teisinga .

Q7: Ar tai proudct jei paramos kitos Kalbos vadovėlį ?

A7: Taip , tai ateina su rusų ,anglų , prancūzų , vokiečių, Japonų .

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Pristatymas:

1. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas .

6, Importo muitų ar mokesčių, nėra įtrauktos į prekės kainą, pirkėjai yra atsakingi už bet kokius mokesčius moka savo vietos muitinės, pardavėjas neturėtų mokėti jokių mokesčių ar muitų.Jei reikia bet kokį specialų pareiškimą ant pakuotės, palikite mums žinutę, kol užsakymas yra paskelbtas, ačiū !

Grąžinimo politika:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ptextile.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Rezoliucija 640 x 480
Pikselių 0.3 MP
Kabelio ilgis usb endoskopą 1m/2m/3.5 m/5m/10m
Produkto Pavadinimas usb endoskopą
Paramos Sistema už Otg Android, Windows PC, Macbook
Objektyvo (mm) 5,5 mm
Funkcija Tipas-C taikymo Sritis Kamera Su 6 LED
Sertifikavimo CE
Kištuko Tipas ES plug
Objektyvo 5,5 mm
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas DDSEE
Tipas USB Tipo C Endoskopą
Modelio Numeris AN98
Laido Tipas Sunku Vielos

Parašyti atsiliepimą

USB Endoskopą už OTG

USB Endoskopą už OTG "Android" Telefonas 5.5 mm Borescope Tikrinimo Kamera Gyvatė Vandeniui, su Pusiau standus Kabelis PC, MacBook

USB Endoskopą už OTG Android Telefonas 5.5 mm Borescope Tikrinimo Kamera Gyvatė Vandeniui, su Pusiau standus Kabelis PC, MacBook Pastaba: 1.Ši kamera veikia Tik su Android sistemos telefoną(virš 4.0), nepalaiko iOS sistema, 100%paramos kompiuterio sistemą 2. Prašome įsitikinkite,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!