Kategorija

Borescope Kamera 1080P 4.5/5.5 mm Dvigubas Objektyvas su 4.3" IPS Ekranas Plačiu stebėjimo Kampu Video Gyvatė Tikrinimo Kamera Su 32GB Kortele

Nauja

€64.26

€80.33

-20 %

Yra sandėlyje

Žymos: web kamera, drenažo tikrinimo kamera, vaizdo kamera mini wifi, vyrų xt60, kamera nutekėjimo tuinslang, miata automobilių fotoaparatas, purškimo kabina kinija, pirminį patikrinimą fotoaparatas, vaizdo kamera, mini kamera, wifi.

Borescope Kamera 1080P 4.5/5.5 mm Dvigubas Objektyvas su 4.3" IPS Ekranas Plačiu stebėjimo Kampu Video Gyvatė Tikrinimo Kamera Su 32GB Kortele

Borescope Fotoaparato Funkcija

1.【Plug & Play, 4.3" IPS Ekranas】 : Įrengtas su 1080P HD IPS Spalvotas Ekranas, vamzdžių tikrinimo borescope yra lengviau naudoti.Tik galia, ir tada jūs galite naudoti šią tikrinimo kamera.Daugiau jokių papildomų programėlių, wifi arba telefono ryšys,, reikia.Jūs galite lengvai valdyti šį endoskopą ir gauti Aiškiai ir stabilų vaizdą ir išspręsti problemą veiksmingai.Tai borescope yra puikus įrankis, Pramonės ir kasdieniame gyvenime.Plačiai naudojamas mašinų, namų ūkio prietaisų tikrinimas, kanalizacijos nutekėjimo tikrinimo ir pan.

2.【HD Dual Camera Borescope - Priekinio ir Šoninio vaizdo Kameros】: Priimti Blurt 2.0 technologija ir įrengti su 6 reguliuojamas LED žibintai, Mūsų Endoskopinė Kamera gali apšviesti tamsoje ir imtis aiškesnes nuotraukas ir vaizdo įrašus geriausias optinės būklės.Palyginti su senojo išsakant vaizdo borescope kamera, mūsų modernizuotos, dual lens pinhole fotoaparatas gali greitai persijungti tarp priekinės ir šoninės objektyvas gauti aiškesnį ir platesnį vaizdą, puikiai išspręsti blizgesį ir blur problemas, kurias sukelia šoninį veidrodį.

3.【Aukštos Kokybės Vandeniui Skaitmeninės Endoskopą】: Pateiktas atnaujintas pusiau standžios metalo gyvatė laido, leidžia jums sulenkti ir palaikykite savo formos, kad veiksmingai tikrinti viduje vamzdžių, rūdžių ir senėjimo.Priimti ultra wide-band CMOS technologijos lustas, todėl vaizdo sklandžiau ir greičiau. 0.21 colių skersmens tikrinimo borescope kamera , leidžia jums ieškoti siaura sritis be kliūčių.IP67 atsparus Vandeniui Medžiagos, 2 xZoom ir 2600mAh akumuliatorius, patenkinti savo kontrolės poreikius lauke arba uždarose patalpose.

4.【Paramos Foto ir Video Įrašymas-32GB Atminties Kortelė】: spustelėkite Vieną foto ir video įrašymas, nuotraukų, išsaugoti atminties kortelėje gali būti įkeltos ar pasidalinti per duomenų kabelį, todėl jis patogus vėliau tikrinimo ir analizės.Šio kanalo kamera plačiai naudojamas auto remontas, pramonės kontrolės, namų patikrinimo, VĖDINIMO kontrolės, vamzdžių tikrinimo, vandentiekio tikrinimo, Automobilių tikrinimas ir pan.Ši gyvatė kamera turi turėti kontrolės priemonė mechanikas, "PASIDARYK pats" namo ir auto remonto asmuo.

5.【Dovanų Pasirinkimas Dujotiekio Endoskopą ir Geriausią Klientų Aptarnavimo】: jingleszcn automobilių taikymo sritis fotoaparatas ateina su 4.3" IPS endoskopą monitorius su didelės talpos įkraunamas akumuliatorius, darbo iki 5 valandų, nuimamas dual camera zondas, naudingi priedai (įskaitant kablys, magnetas, objektyvas gynėjas), įkrovimo kabelį, 32G Micro SD kortelė, vartotojo vadovas.

Borescope Kamera Aprašymai

Monitorius: 4.3 colių spalva IPS ekranas

Skiriamoji geba: 2.0 megapikselių HD 1920*1080P

Horizontalus matymo kampas: 65°

Linijos ilgis: 1M/5M/10M sunku kabelis

Židinio ilgis: 1.2 colių - 4inch /3cm-10cm

Vandeniui lygis: IP67

Objektyvo skersmuo: 3.9 MM/5,5 MM/8mm/14.5 MM

Šviesos šaltinis: 6 LED Žibintai (kolonėlė)

Baterijos ištvermės: Apie 4-5 val.

Produktų nuotraukos Borescope Fotoaparatas

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Pristatymas:

1. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlis, greitas pristatymas

6, Importo muitų ar mokesčių, nėra įtrauktos į prekės kainą, pirkėjai yra atsakingi už bet kokius mokesčius moka savo vietos muitinės, pardavėjas neturėtų mokėti jokių mokesčių ar muitų.Jei reikia bet kokį specialų pareiškimą ant pakuotės, palikite mums žinutę, kol užsakymas yra paskelbtas, ačiū !

Grąžinimo politika:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ptextile.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Garantija: 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl www.ptextile.lt !

Modelio Numeris AGC-430
Produkto Pavadinimas Borescope fotoaparatas
Rezoliucija 1920x1080
Naudojimas echanical tikrinimo, vamzdžių remonto ir kanalizacijos/ nutekėjimo tikrinimo.
Laido Tipas Sunku Vielos
3 funkcija Dvigubo Objektyvo Kanalizacijos Fotoaparatas
LED Quanlity 6pcs Aukščio balta LED Endoskopą
Kilmės KN(Kilmės)
Kištuko Tipas ES plug
Objektyvo (mm) 5,5 mm
Sertifikavimo CE
4 funkcija Su 2X ZOOM
Prekės Pavadinimas jingleszcn
Funkcija Filmuoti ir fotografuoti
Objektyvo 4,5 mm/5,5 mm
Tipas Pramonės Endoskopą
Funkcija 1 Su 2600AMH baterija, gali nepertraukiamai veikti iki 5 valandų

Parašyti atsiliepimą

Borescope Kamera 1080P 4.5/5.5 mm Dvigubas Objektyvas su 4.3

Borescope Kamera 1080P 4.5/5.5 mm Dvigubas Objektyvas su 4.3" IPS Ekranas Plačiu stebėjimo Kampu Video Gyvatė Tikrinimo Kamera Su 32GB Kortele

Borescope Kamera 1080P 4.5/5.5 mm Dvigubas Objektyvas su 4.3 IPS Ekranas Plačiu stebėjimo Kampu Video Gyvatė Tikrinimo Kamera Su 32GB Kortele Borescope Fotoaparato Funkcija 1.【Plug & Play, 4.3 IPS Ekranas】 : Įrengtas su 1080P HD IPS Spalvotas Ekranas, vamzdžių tikrinimo borescope

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!