Kategorija

Daugiafunkcinis Vairas Endoskopą USB Išsakant Borescope fotografavimo ir Vaizdo Įrašymo Vamzdynų Kamera Su 1m Snakelike Vamzdis

Nauja

€146.97

€186.05

-21 %

Yra sandėlyje

Žymos: web kamera, 3 usb endoskopą, medienos maršrutizatorius, usb jungtis android, endoskopą vaizdo kamera, 5 endoskopą usb, camera endoscop, "apple" vaizdo endoskopą, miata automobilių fotoaparatas, pirminį patikrinimą fotoaparatas.

Daugiafunkcinis Vairas Endoskopą USB Išsakant Borescope fotografavimo ir Vaizdo Įrašymo Vamzdynų Kamera Su 1m Snakelike Vamzdis

Daugiafunkcinis Vairas Endoskopą Funkcija

1.Į Išsakant Endoskopą Tikrinimo Kamera specialiai naudojamas siekiant aptikti siauras lenkimo patalpos, į kurias sunku patekti, pvz., automobilio garintuvas, degimo kameros, ebs.Tai Endoskopą yra įrengti du-taip, 180 vairo aptikimo funkciją, kuri leidžia vartotojams priimti mažų zondų į mažą erdvę, ir tada perduoti ryškus, aiškus, ir iš visų pusių vaizdo įrašus ir nuotraukas į mobilųjį telefoną per kabelį ir parodo ekrane.

2. Prijungti šią Išsakant borescope į jūsų Telefoną ( suderinama su "iPhone" ir "Android" Telefonų) su USB kabelį, galite atlikti išsamią apžiūrą sunkiai prieinamose vietose. 8,5 mm skersmens 180 laipsnių išsakant zondas atsiveria panoraminis vaizdas rajone tikrinamo.

3. Super Hi-Vision 5 Mln. Taškų CMOS vaizdo kameros, ir built-in 4 reguliuojamo ryškumo LED Šviesos, tai endoskopą suteikia galimybę peržiūrėti vaizdus, imtis standartines nuotraukas ir filmuoti. (Patarimai: geriausia aišku stebėjimo nuotolis yra 8cm -15cm !ir prašome nustatyti led žibintai max !) Tai borescope skirtas tikrinimo anglies likutis viduje cilindro ypač paviršiaus įsiurbimo vožtuvas.

4. Lengva Naudoti: 1 Žingsnis : nuskenuokite QR kodą į rankinį atsisiųsti ir įdiegti PROGRAMĄ .2 žingsnis : Nustatykite pasukti rankenėlę, mobiliojo telefono laikiklis, įdėti telefoną į laikiklį taip, ir prisijungti prie jūsų telefono su jungiamuoju laidu.3 žingsnis: Paspauskite įjungimo swich 3 sekundes, kad įjungtumėte.4 žingsnis: atidarykite PROGRAMĄ savo telefone, tada pamatysite, realaus laiko vaizdo įrašą.

5. Paketą sudaro: 1* Vairo Endoskopą , 2* prijungimo kabelis (vieną Android Telefono, kitų "iPhone") , 1* Įkrovimo kabelis, 1* lagaminas, 1* Gaminio naudojimo Instrukcijoje .

6.Platus Pritaikymas: Tinka 3,5 colio iki 6,3 colių ekranas mobiliuosius telefonus naudoti kartu su įvairių sričių, pvz., pramonės, automobilių remonto, vamzdynų tikrinimo, oro kondicionavimo kontrolės, ir tt.

Daugiafunkcinis Vairas Endoskopą Specifikaciją

Skersmuo kamera: 8,5 mm/5,5 mm

Šviesos: 6 Reguliuojamas LED žibintai

Rezoliucijos: 1280*720 pixels ( Take vaizdo )1920*1080 (nufotografuoti )

Baterija: Pakraunama ličio 2200mAh

Darbo laikas: 1.5-2 val.

Maitinimo įėjimas: DC 5V

Kabelis: 1m Sunku kabelis

Atsparus vandeniui klasė: IP67

Darbinė temperatūra: nuo -10° iki 50°C

Įkrovimo laikas: Apie 3 val.

Darbo laikas: 4 - 5 valandas.

Paketų sąrašas

1* USB borescope

1*Naudotojo Vadovas

1* Lagaminas

1* USB Micro USB Duomenų Kabelis

1* USB Žaibo Duomenų Kabelis ("iPhone")

1* USB Tipas-C Duomenų Kabelis

1* USB Tipo C Įkrovimo Kabelis

Produktų nuotraukos Daugiafunkcinis Vairas Endoskopą

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Pristatymas:

1. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas .

6, Importo muitų ar mokesčių, nėra įtrauktos į prekės kainą, pirkėjai yra atsakingi už bet kokius mokesčius moka savo vietos muitinės, pardavėjas neturėtų mokėti jokių mokesčių ar muitų.Jei reikia bet kokį specialų pareiškimą ant pakuotės, palikite mums žinutę, kol užsakymas yra paskelbtas, ačiū !

Grąžinimo politika:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ptextile.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Garantija:

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl www.ptextile.lt!

Objektyvo 5.5 mm/8,5 mm
Tipas Įstūmimo Endoskopą
Funkcija 1 IP67 su 6 Reguliuojamas LED
Naudojimas dėl Variklio/Kanalizacijos/Vamzdis/Transporto priemonės
Modelio Numeris F405AG
Produkto Pavadinimas Daugiafunkcinis Vairas Endoskopą
Kilmės KN(Kilmės)
Kištuko Tipas ES plug
Sertifikavimo CE
2 funkcija Pažangi, Aukštos temperatūros Apsauga
Prekės Pavadinimas DDSEE
Paramos Sistema už "iPhone", "Android" Tablet /PC
3 funkcija Automatinis Kartos Nustatymo Ataskaita
Rezoliucija 1920*1080
Laido Tipas Sunku Vielos

Parašyti atsiliepimą

Daugiafunkcinis Vairas Endoskopą USB Išsakant Borescope fotografavimo ir Vaizdo Įrašymo Vamzdynų Kamera Su 1m Snakelike Vamzdis

Daugiafunkcinis Vairas Endoskopą USB Išsakant Borescope fotografavimo ir Vaizdo Įrašymo Vamzdynų Kamera Su 1m Snakelike Vamzdis

Daugiafunkcinis Vairas Endoskopą USB Išsakant Borescope fotografavimo ir Vaizdo Įrašymo Vamzdynų Kamera Su 1m Snakelike Vamzdis Daugiafunkcinis Vairas Endoskopą Funkcija 1.Į Išsakant Endoskopą Tikrinimo Kamera specialiai naudojamas siekiant aptikti siauras lenkimo patalpos, į

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!