Kategorija

8-in-1 Taktinis Rašiklis Nešiojamų savigynos Pavarų EDC Įrankiai Multitools Kortelės Lauko Avarinė Įrankiai, Dovanos Tėvui Draugu

Nauja

€3.69

€6.58

-43 %

Yra sandėlyje

Žymos: jet viryklė, tėvas, sūnus marškinėliai, kortelės multi įrankis, edc, cartier tank, emerson, edc įrankis, multitul, bushcraft rinkinys, nuolatinės srovės pavara variklis.

Aprašymas:

- GALINGAS PAREIGOS: ZSB-03 Taktinis Rašiklis sujungia labiausiai reikalingos EDC įrankiai vienoje tvirtas, gerai suprojektuoti taktinis rašiklis.Jums jaustis užtikrintai įrengta multi-mode LED taktinis žibintuvėlis, aukščiausios kokybės stiklo tarpsluoksnis, multi įrankis, sklandžiai rašyti tušinukas, ir avarinis švilpukas.

- Pastatytas Paskutinis: Šis taktinis metalinis tušinukas yra tai ilgo nuotolio.Custom desgined patogumas naudoti ir aukščiausios ilgaamžiškumą.Apdirbti tiksliai iš ORLAIVIŲ KLASĖS ALIUMINIO, ekstremalus koncentracija ir lengvai manevringumo savigynos situacijose.Tai yra vienas populiariausias savigynos priemonės moterims.

- Sklandžiai Operatorius: Šis lengvas tušinukas rašo kaip sapnas; sklandžiai ir tiksliai.Jį nešiotis kišenėje, rankinėje, nukirpti prie diržo arba Molle sistemos.Jis lengvai eina visur.

-Argi ne Tik Pieštuko: iš pirmo žvilgsnio, šis tvirtas savigynos priemonė atrodo kaip rašiklis.Su viena greitai judėti, tai veiksminga taktinis multi įrankis, rašiklį, žibintuvėlį tampa jūsų labiausiai patikimų savigynos apsauga.Naudodami mūsų mokymo internetu, galėsite atremti ar pašalinti plėšrūnas, taip pat pertrauką automobilio langą.

--------------------------------------------------------------------------

VALENTINO DOVANOS JAM: tu ruošiasi valentino dovanos Jam, jūsų vyras, tėtis, draugas, brolis arba net sau?Mūsų taktinis rašiklis leidžia geriausiai gyvulių stuffers dovanos.Tai gali atnešti daugiau patogumo mums dirbti namuose, į lauką arba kasdienio vairavimo ir kt.Ji taip pat gali būti naudojami prašyti padėti ir apsaugoti mūsų saugumą, kai kas nors jums rūpi, yra pavojus.

TAKTINIS RAŠIKLIS (8 in 1) VALENTINO DOVANŲ RINKINYS VYRAMS: Jis yra gerai paruošta kompaktiškas taktinis rašiklis, derinant labiausiai reikia EDC įrankiai, labai tvirtas.Rasite: daugiafunkcinis galvos( gali būti naudojamas atidaryti butelį ir kt.), gaisro starteriu, avarinis švilpukas, premium stiklo dūžio galvos, kompasas, labai raštu tušinukas.Dovanų dėžutėje sudaro taktinis rašiklis, multi-tool kortelės, sveikinimo kortele ir papildomų rašalo kasetes.

JAUSTIS SAUGIAI SU MŪSŲ ĮRANKIS KIŠENĖJE: yra daug daugiafunkcinis įrankis, produktų iš ten, bet mes ne visada atminkite, atlikti jais su mumis.Kai esate susiduria pavojingą situaciją, tai yra puikus papildymas jūsų asmeninis išgyvenimo įrankius.Taigi nešiotis jį kišenėje, lagaminėlis, nešiojamas krepšys, ir kt.Ypač vaikų, moterų ir vyresnio amžiaus, švilpimas, garsiai, gali padėti gauti daugiau galimybių pabėgti pagalbos.

PAGAMINTAS IŠ ITIN STIPRIOS ORLAIVIŲ ALIUMINIO: Patentuota sriegis dizainas rankenos ir nykščiu galvos leisti nykštys su šlapia danga: optimalus būdas visiškai perduoti savo energiją į tikslą.Nebus pertraukos.Nebus rūdžių.Net ir nukritęs į vandenį netyčia, išimkite iš vandens, EDC pen vis dar galite parašyti teisingai .Ar nėra nuotėkio problemą.

COOL &UNIKALUS VALENTINO DOVANOS VYRAMS: Mūsų daiktų, kad geriausios Valentino Dovanos.Taip pat yra puikus Farhers Dienos Dovanos, gimtadienio dovanos, Kalėdų gyvulių stuffers metu, gradacijos dovanos, jubiliejų metu arba tiesiog dėl to!Vyras Valentino Dovanos nuo žmona yra ypač branginama, suteikti savo vyrui tai, ką jis myli!

Techniniai duomenys:

Patikima orlaivių klasės aliuminio korpuse

100 liumenų žibintuvėlis su dviem režimais

Naudoja prieinamą ir sklandžiai ballpoint šerdelės optimalų rašymo patirtis

Nerūdijančio plieno kišenėje įrašą išlaiko rašiklį patogu

Ultra-Sunku volframo karbidų, stiklo pertraukiklis

Multi-Tool

Pakuotė:

1* taktinis rašiklis

Prašymas Tėvo diena, dovana Valentino dienos dovanų
Parama Dropshipping/Didmeninės
Tipas Pirmosios Pagalbos Rinkiniai, taktinis rašiklis savigynos
Medžiaga Aliuminio
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

8-in-1 Taktinis Rašiklis Nešiojamų savigynos Pavarų EDC Įrankiai Multitools Kortelės Lauko Avarinė Įrankiai, Dovanos Tėvui Draugu

8-in-1 Taktinis Rašiklis Nešiojamų savigynos Pavarų EDC Įrankiai Multitools Kortelės Lauko Avarinė Įrankiai, Dovanos Tėvui Draugu

Aprašymas: - GALINGAS PAREIGOS: ZSB-03 Taktinis Rašiklis sujungia labiausiai reikalingos EDC įrankiai vienoje tvirtas, gerai suprojektuoti taktinis rašiklis.Jums jaustis užtikrintai įrengta multi-mode LED taktinis žibintuvėlis, aukščiausios kokybės stiklo tarpsluoksnis, multi įrankis,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!