Kategorija

Avarinių Gelbėjimo Lietaus Poncho Šilumos saugią Erdvę Antklodė Šilumos Lietpaltis Šilumą Atspindinčiu Vandeniui už Kempingas, Žygiai

Nauja

€2.90

€11.16

-74 %

Yra sandėlyje

Žymos: antklodė reflective, antklodė iškylą, poncho žiemą, magija skulptūra, plastikiniai, antklodė, kempingas, 3m lietpaltis, poncho moterims, didelis pagalbos antklodė, vyrai lietpaltis, už išgyventi.

Produkto Aprašymas

Apie šią prekę

Premium Pagalbos Antklodė Poncho.Pagamintas iš aukščiausios kokybės aluminized polietileno, pagalbos antklodė poncho yra patvarus, plyšimui atsparus, vandeniui, vėjo, šilumos ir ramybės.Labiausiai gyvybiškai svarbią funkciją šioje vietoje, antklodė poncho yra sumažinti jūsų kūno šilumos nuostolius ir išvengti hipotermijos, net ir taupant jūsų gyvenimo atvejams.

Jus Sausa ir Šilta.Skubios pagalbos antklodė iš lietaus poncho, išlaikyti savo mobilumo emrgency padėtį, o jus šilta ir sausa.Medžiaga išlaiko 90% jūsų kūno šilumą, ir gobtuvu poncho ar geriau apsaugoti jums, o jūs keliaujate.

Ultralight ir Nešiojamų.Sveria tik 2-1/2oz kiekvienas, 45*41Inches, kai prasidėjusios, pakankamai didelis, kad daugelis suaugusiųjų su kuprine ir lengva gauti, on & off.Kiekvieną Poncho yra atskirai supakuotas ziplock maišą, lengviau refold jį, kai nereikia.

Multi-Funkcija Skubios Pagalbos Antklodė Lietaus Poncho.Naudojamas kaip avarinis signalus, mylar antklodė, kuprinė dangtis, vėjo nepraleidžiantis, rankos diržas, vandens surinkėjas, pastogę benamiai gyvūnai ir t.t.

Produkto Savybės

1.Šilumos Išsaugojimas

2.Lengvas

3.Atsparus vandeniui

4.Kompaktiškas

5.Erdvus

6.Nešiojamieji

7.SOS-situacija

Medžiagos Savybės

1.Storas

2.Patvarus

3.Rami

4.Reflective

5.Daugkartinio naudojimo

LIKTI ŠILTA IR SAUSA, KAI JI SVARBIAUSIA

Avarinis poncho saugo nuo lietaus ir vėjo,ir jūsų kūno šilumos.Tradicinis lietaus apsiaustai padėti jums likti sausi, bet užima daugiau vietos ir padidinti svorio go maišelį,skubios poncho leidžia jums eiti laisvai ir padėti jums turėti savo brangų kūno šilumos ekstremalioms situacijoms.Erdvus dizainas talpina dauguma pakuočių,išlaikyti savo pavara sausas.

Kelią Teka

Siekiant užkirsti kelią teka,Mes hermetizuoja siūles su super klijais.Siūlės yra gerai uždarytuose ir kartu sudėjus.

Sumažinti Šilumos Nuostolius

Daugiau šilumos prarandama per galvą, nei bet kuri kita kūno dalis.Avarinis poncho su gaubtu gali veiksmingai sumažinti šilumos nuostolius nuo galvos ir atspindi jūsų kūno šilumos yo jus šilta.

Tyliau Nei Mylar

Mes išbandyti jį naktį, ir kai mes rub poncho sunku, jis sudaro apie 36 decibelų triukšmo, žemesnė nei paukščių skambučiai (44 dB)

Kompaktiškas ir Lengvas

Apie 4*5*0.4 tam, 2.3 oz, lengvas ir kompaktiškas pakankamai mesti į savo paketą, skirtą "kas, jei" situacijas, arba kaip greitai, galimybė gauti lauko pradėti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PE

Spalva: Mėlyna, oranžinė, žalia

Dydis: 101*124cm/39.8*48.8 į

Supakuota Dydis: 10*2*14cm/3.9*0.8*5.5 į

Svoris: 85g/3.0 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Lietpaltis

PRAŠOME PATEIKTI MUMS 5 ATARTS JEI PATENKINTAS!Plesae susisiekite su mumis artimiausiu metu, jei nėra įvykdytos,mes siūlome geriausią aptarnavimą, kol būsite patenkinti!

Jei jus tenkina Elementus,nuomos nepamirškite palikti mums, 5 ŽVAIGŽDUČIŲ, kaip skatinti GRĄŽINIMO PROCESAS Grįžti→Susisiekite su mumis ASAP→Atitinka returnrules→Prekybininkai sutinka→Pirkėjų grįžti→Sėkmės

Grįžti→Susisiekite su mumis ASAP→Nereikia atitikti returnrules→Prekybininkų nereikia sutinka→Platforma intervencijos→Verslo atsakomybė→Pirkėjų grįžti→Sėkmės

returnrules→Prekybininkų nereikia sutinka→Platforma intervencijos→Pirkėjų atsakomybę→Nesėkmė KLIENTŲ APTARNAVIMO MOKĖJIMAS: priimame alipay čia

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO PRISTATYMAS: Dėmesio!

mes esame tarptautinės pardavėjas forma žemyninė Kinija

Būkite Kantrūs!

mes paprastai offfer standartas tarptautinio oro paštu.Ji gali padaryti, bijau, 10-25 darbo dienas nuo pristatymo.jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą,prašome susisiekti su mumis.mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų.GARANTIJA IR GARANTIJOS: 3 mėnesių Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!

jei nesate patenkintas, kai gausite prekę,prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių,vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.GRĄŽINIMO POLITIKA: Jei turite bet kurį klausimą, ar yra kokių nors problemų dėl prekės,atsiųskite mums elektroniniu paštu, artimiausiu metu,mes padarysime viską, kad išspręsti problemą artimiausiu metu.Mes manome, kad geras bendravimas bus rech geras rezultatas,Kliento patenkinti mums labai svarbi!SUSISIEKITE su MUMIS: Mūsų Darbo Laikas:nuo 9:00 iki 6:00 PM(Kinija laikas)12:30 AM iki 12:30 PM(GTM laikas)

Bet klausimas, sveikintina,Mes jums atsakyti, kaip sonn, kaip mes galime.KITI POLITIKAI: Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

Visus laiškus bus atsakyta per 2 darbo dieną.Jei jums nėra receiveour atsakymą,prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau

Prašome suteikti mums galimybę slove problema prieš neutralų ar neigiamą atsiliepimą!

Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Avarinis Antklodės

Parašyti atsiliepimą

Avarinių Gelbėjimo Lietaus Poncho Šilumos saugią Erdvę Antklodė Šilumos Lietpaltis Šilumą Atspindinčiu Vandeniui už Kempingas, Žygiai

Avarinių Gelbėjimo Lietaus Poncho Šilumos saugią Erdvę Antklodė Šilumos Lietpaltis Šilumą Atspindinčiu Vandeniui už Kempingas, Žygiai

Produkto Aprašymas Apie šią prekę Premium Pagalbos Antklodė Poncho.Pagamintas iš aukščiausios kokybės aluminized polietileno, pagalbos antklodė poncho yra patvarus, plyšimui atsparus, vandeniui, vėjo, šilumos ir ramybės.Labiausiai gyvybiškai svarbią funkciją šioje vietoje,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!