Kategorija

Keychron K3 V2 Ultra-slim Belaidis Mechaninė Klaviatūra Gateron statramstyje Apšvietimu, skirtą Mac, Windows

Nauja

€76.10

Yra sandėlyje

Žymos: keychron k2 dėklas, numpad klaviatūra, belaidė klaviatūra, android tablet, iso klaviatūra, pelė razer, žaidimas nešiojamas kompiuteris, cherry mx jungiklis, hp bandymas, keychron.

ULTRA-SLIM BELAIDIS MECHANINĖ KLAVIATŪRA

Įtraukti pirmasis pasaulyje karšto keitimu žemo profilio Optiniai jungikliai, pritaikyti vienam-key vesti patirties su lengvumu, kartu su visais parašas Keychron funkcijų.

KAS NAUJO DĖL K3 2 VERSIJA

1, Dvi lygis, reguliuojamas guminės kojelės 2, oranžinė Pridėta apačioje būsto optinis jungiklis (pirmas 10000 vienetų) tik 3, Sustiprinta kėbulo konstrukcija

DĖMESIO

Ispanijos sandėlyje negali būti suteikta adresai, kurie prasideda po pašto kodai: 1, Portugalijos pašto kodas prasideda 9; 2, prancūzijos pašto kodas prasideda 20, 97, 98, 002, 001; 3, GO.BOX adresas yra nepriimami. 4, ispanijos sandėlyje gali laivu, Ispanija, Portugalija, Prancūzija, Vokietija, Italija, Austrija, čekijos Respublika, Danija, Liuksemburgas, Nyderlandai, Belgija, Vengrija, Lenkija, Slovakija, Slovėnija.Rusija sandėlis tik laivas, rusijos Federacija.

KEYCHRON K3 FUNKCIJŲ

Skaičių Klavišus: 84 klavišai Išplanavimas: ANSI Versija: Gateron Jungikliai: Žemo profilio Gateron mechaninė Skaičius Multimedia Mygtukai: 12 Rėmo Medžiaga: ABS+Aliuminio rėmas Keycap Medžiaga: ABS

RYŠIAI IR ELEKTROS ENERGIJOS

Apšvietimu: Balta apšvietimu Sistemos: "Windows" / "Android" /Mac/iOS Baterija: 1550mAh li-polimero baterijos BT Darbo Laiko (Vieno LED): Iki 34 valandų (Laboratorijos, bandymų rezultatas gali skirtis, priklausomai nuo faktinio naudojimo) Ryšys: Bluetooth ir Tipo C kabelio "Bluetooth" versija: 5.1 "Bluetooth" Prietaiso Pavadinimas: Keychron K3 Suderinama Sistema: macOS/Windows

BELAIDŽIO IR LAIDINIO

Prisijungia per "Bluetooth" ir lengvai juos perjungti.Įrengtas "Bluetooth" 5.1 chipset, K3 siūlo nepriekaištingą ryšiai ar dirbate namuose ar biure, prisijungę su savo išmaniojo telefono, nešiojamojo kompiuterio ir "iPad".Jungiasi su iki 3 prietaisai.Broadcom Bluetooth 5.1. Tipas-C jungtis

ULTRA-SLIM

Pertvarkyta žemo profilio jungiklis yra 40% plonesni nei įprasti jungikliai.Kartu su supaprastinta aliuminio korpuse, daro K3 vienas iš ploniausias ir lengvas bevielis mechaninių klaviatūrų pasaulyje.

TINKA VISIEMS PRIETAISAMS

Suderinama tiek macOS ir Windows.Keychron yra vienas iš nedaugelio rinkoje, kuris ateina su " Mac "multimedijos klavišų išdėstymą, skirtą" Mac " entuziastai.

Dviejų lygių reguliuojamas guminės kojelės

Dviejų lygių reguliuojamas guma kojų, daro naują K3 patogiau tipo.

MECHANINĖ ARBA OPTINIAI?

Mes įveikti įvairias technines problemas, pertvarkyti ir žemo profilio Gateron Mechaninė perjungti ir žemo profilio Keychron Optinis jungiklis, siekiant pakelti rašyti patirtį, tuo pačiu didinant savo patikimumą-ultra slim klaviatūra.

Mechaninis Jungiklis

Patvarus, žemas profilis Gateron Mechaninė jungiklis su 50 milijonų klavišų tarnavimo laikas teikti neprilygstamą lytėjimo jautrumą

ALTERNATYVŪS KEYCAPS

Mes praleido daugiau nei metus parengti ir įgyvendinti MX-stiliaus kamieninių tiek žemo profilio jungikliai K3 taip pat stabilizatoriai big klavišus, kaip ir tarpo klavišą, kairįjį Shift, backspace ir klavišą Enter.Tai bus pagerinti patikimumą, užtikrinant geresnę spausdinimo patirtį, ir potencialiai gali sudaryti sąlygas kitų keycap gamintojai pradėti alternatyvių keycaps.

75% IŠDĖSTYMAS

Darbo našumo, K3 75% išdėstymas yra kompaktiškas versija tenkeyless išdėstymas.Jis leidžia vartotojams prieigą prie visų pagrindinių multimedijos ir funkciniai klavišai, bet mažesnį pėdsaką.

APIE MOKESČIŲ, GARANTIJA IR PRISTATYMAS

1 pakuotė laivas iš Kinijos, 2, kainų Sąrašas nėra inclued importo mokesčių ir PVM, 3, Garantija: garantija, yra tas pats, kaip Keychron svetainėje.

Prekės Pavadinimas keychron
Pilno Dydžio klaviatūra No
Sąsajos Tipas USB
Ašies Kūno Prekės gateron
Klaviatūra Standard 85 Klavišai
Kilmės KN(Kilmės)
Kalbos lietuvių
Riešo Parama No
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Stilius STANDARTAS
Pakuotė Taip
Sertifikavimo CE
Veikimo Stilius Mechaninė
Prašymas Desktop, nešiojamas kompiuteris, tablet
Modelio Numeris K3A

Parašyti atsiliepimą

Keychron K3 V2 Ultra-slim Belaidis Mechaninė Klaviatūra Gateron statramstyje Apšvietimu, skirtą Mac, Windows

Keychron K3 V2 Ultra-slim Belaidis Mechaninė Klaviatūra Gateron statramstyje Apšvietimu, skirtą Mac, Windows

ULTRA-SLIM BELAIDIS MECHANINĖ KLAVIATŪRA Įtraukti pirmasis pasaulyje karšto keitimu žemo profilio Optiniai jungikliai, pritaikyti vienam-key vesti patirties su lengvumu, kartu su visais parašas Keychron funkcijų. KAS NAUJO DĖL K3 2 VERSIJA 1, Dvi lygis, reguliuojamas guminės

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!