Kategorija

Belaidžio "Bluetooth" Klaviatūra Rii K09 Kelių Spalvų Vaivorykštė LED Apšvietimu Su Įkraunama Baterija, Skirtų "iOS", "Android" ir "MacBook air"

Nauja

€16.42

€22.19

-26 %

Yra sandėlyje

Žymos: xt 1200 forume.

Rii "Bluetooth 4.0" Belaidė Kelių Spalvų Vaivorykštė, LED Apšvietimu ir Klaviatūros Su Įkraunama Baterija, Skirtų "iOS", "Android" ir "Windows Tablet PC Nešiojamas Nešiojamojo kompiuterio "MacBook air"

Produkto aprašymas

【Stabilus Ryšys su "Bluetooth" 4.0】Ši maža klaviatūra atnaujintas "bluetooth" 4.0, įsitikinkite, kad "bluetooth" klaviatūra lieka prijungtas be pertraukos. 【Plačiai Naudoti】Ši klaviatūra su foniniu apšvietimu perfecct Naudoti su visų keturių pagrindinių operacinių sistemų, Bluetooth funkcija ("iOS", "Android", "Mac OS" ir "Windows"), įskaitant "iPad" 1, 2, Oro, Oro 2 / iPad 3, 2, 1, "Retina" / "iPhone" / "Android" Tabletės, kaip "Samsung" Galaxy "Tab," Google "Nexus" / "Windows" ir kt.Lengva nustatyti ir poros.PASTABA: ne dirbti su priešgaisrinės TV. 【Vaivorykštė Apšvietimu Spalvos ir Multimedijos funkcijos】Spalvinga RGB apšvietimu atrodo kaip vaivorykštės spalvų, jis turi tik vieną stilius: vaivorykštės spalvos.Minkšta šviesa įsitikinkite, kad galėtų matyti tamsoje šviesą, bet ne skauda akis,Multi-media funkcija lengva, siekiant padėti jums padaryti ekrano nuotrauką, keisti kalbą pakeisti įvesties kalbą (šie 3 veikia tik ios sistemoje), taip pat galima reguliuoti ekrano šviesos , ieškoti, žaisti, sustabdyti, reguliuoti garsą.Idealiai tinka sklandžiai, naudodami telefoną,planšetinį kompiuterį. 【Įkrovimo Baterija (akumuliatorius, Nešiojamų Dydis】akumuliatorius įkrovimas gali būti išlaikyti tik iki 70hours (apšvietimu off), daugiausia atitikti jūsų paklausą, kai vyksta už jos ribų.Nešiojamų dydis, ultra lengvas ir plonas, lengvai pasiimdamas su savimi bet kur.Taip pat rengiame lagaminas jums. 【Pakuotės Turinys】 "Bluetooth" klaviatūra *1, Nešiojimo dėklas *1, Rankinis*1,Įkrovimo kabelis*1. (PASTABA: ne "bluetooth" imtuvo komplekte) Jei naudojamas prietaisas su ne integruota "bluetooth", tiesiog pirkti universalus imtuvas.

RII Modelis K09BT
Sertifikavimo CE, ROHS
Veikimo Stilius Laidžios gumos
Sąsajos Tipas USB
Riešo Parama No
Klaviatūra Standard 78 Klavišai
Pakuotė Taip
Prašymas Desktop, nešiojamas kompiuteris, tablet
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Modelio Numeris K09BT
Kalbos Rusų, lietuvių
Prekės Pavadinimas Rii
Pilno Dydžio klaviatūra No
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius STANDARTAS

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio

Belaidžio "Bluetooth" Klaviatūra Rii K09 Kelių Spalvų Vaivorykštė LED Apšvietimu Su Įkraunama Baterija, Skirtų "iOS", "Android" ir "MacBook air"

Rii Bluetooth 4.0 Belaidė Kelių Spalvų Vaivorykštė, LED Apšvietimu ir Klaviatūros Su Įkraunama Baterija, Skirtų iOS , Android ir Windows Tablet PC Nešiojamas Nešiojamojo kompiuterio MacBook air Produkto aprašymas 【Stabilus Ryšys su Bluetooth 4.0】Ši maža klaviatūra

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!