Kategorija

Dvigubo Sluoksnio Reguliuojamas, Daugiafunkcinis Lentynos, Grindų Stovas Stalčiuko Po Kriaukle Virtuvės Ir Namų Apyvokos Stalčiuko

Nauja

€2.68

€3.67

-26 %

Yra sandėlyje

Žymos: lentynos po kriaukle, lentyna po kriaukle.

Savybės:

1. Naudojimas: Šis namų ūkio stalčiuko leidžia efektyviai naudoti turimą erdvę ir yra geras pagalbininkas namų saugojimas.Jis gali būti naudojamas jūsų virtuvė, gyvenamasis kambarys, miegamasis ir kt.

2. Laisvai reguliuojamas: Aukštis ir ilgis, laikymo lentynos gali būti koreguojamas laisvai, kuri prisitaiko prie jūsų asmeninę situaciją ir poreikius.Tinka įvairios kriauklės, reguliuojamas aukštyn ir žemyn, ištiesė kairę ir į dešinę.

3. Dukart sluoksnis: Dvigubo sluoksnio saugojimo optimizuoti jūsų namų erdvę.Viršutinis ir apatinis sluoksniai gali būti koreguojamas laisvai.

4. Nuimamas kilnojamojo skiriamoji: Įdiekite jį taip, kaip norite.Jei jūs susiduria su kliūtimi, galite pašalinti kilnojamojo pasiskirstymo ir tegul jis pro, kurios yra patogu naudoti.

5. Paprastas montavimas: naudojant nedidelį fiksuotą riešutai, greitas montavimas, lengva naudoti, ir vieningas dizainas, kuris prisitaiko prie bet kokios aplinkos ir nėra pritraukti dėmesį.

Aprašymas:

Tai stalčiuko tinka organizuoti indai, virtuvės indai, vonios aksesuarai ir kiti daiktai jūsų virtuvėje, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys ir miegamasis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: pp+ nerūdijančio plieno

Sluoksnių skaičius: dvigubas

Specifikacija: 38*26.5*38cm ~ 68*26.5*38cm

Reguliuojamas aukštis: 11 lygių

Svoris: 1360g

Pakuotė:

1* Buities stalčiuko

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

dydis L
Diegimo Tipas Grindų Tipas
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Nėra. Pakopų Dvigubas
reguliuojamas aukštis 11 lygių
Naudoti Stalo įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Svoris 1360g
Taikomas Vietos VIRTUVĖ
Prekės Pavadinimas OUTAD
Medžiaga Nerūdijančio Plieno, PP nerūdijančio plieno
Modelio Numeris /
Specifikacija 38x26.5x38cm 68x26.5x38cm

Parašyti atsiliepimą

Dvigubo Sluoksnio Reguliuojamas, Daugiafunkcinis Lentynos, Grindų Stovas Stalčiuko Po Kriaukle Virtuvės Ir Namų Apyvokos Stalčiuko

Dvigubo Sluoksnio Reguliuojamas, Daugiafunkcinis Lentynos, Grindų Stovas Stalčiuko Po Kriaukle Virtuvės Ir Namų Apyvokos Stalčiuko

Savybės: 1. Naudojimas: Šis namų ūkio stalčiuko leidžia efektyviai naudoti turimą erdvę ir yra geras pagalbininkas namų saugojimas.Jis gali būti naudojamas jūsų virtuvė, gyvenamasis kambarys, miegamasis ir kt. 2. Laisvai reguliuojamas: Aukštis ir ilgis, laikymo lentynos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!