Kategorija

Virtuvės Reikmenys Pudingas Pelėsių Unikalus 18 Grid "PASIDARYK pats" Silikono Šokolado Želė Suši Ledo Desertas Pelėsių Kepimo Įrankiai

Nauja

€3.50

€5.84

-40 %

Yra sandėlyje

Žymos: ceramic diy tool, rg6 tool, pyragas pelėsių silicio, pasidaryk pats įrankis, automobilių rinkti, automobilis "dinamo", silver tool, honda cbr600rr spidometras, Vaismedžių Genėjimo Žirklės Skiepyti Pjovimo Įrankis, žaislas šiukšlių sunkvežimis.

Kulka Taškų:

1、Formų Charakteristika: maisto kokybės remortgage pelėsis yra būdingas ne stcik, kuri nėra apskaitoma.Ši savybė užtikrina, kad šie pelėsiai išleidimo departamentas yra ypač lengva, patyrę, sklandžiai ir beveik tobulas.

2、Lengvai Valyti: kepimo prietaisai paprastai turi daug riebalų ir yra sunku valyti.Silikono formų, tik reikia būti išvalytos, paprastai su plovikliu, indaplovė ar karšto vandens su kempine.Kai valymas, pelėsių yra apverčiamas, o valymo poveikis yra geriau.Super minkštas, lengvas laikyti, labai mažoje erdvėje.

3、Unikali Medžiaga: Su savo unikalių medžiagų, silikono formos sukūrė daug naujų ir unikalių produktų, pavyzdžiui, rožių, bijūnų, tuščiaviduriai chrizantemų, big-pardavimo, garliava, namelis ir kitos figūros.Spalvos yra ryškios ir gražios.Praktiškas.

4、Platus: darbo aplinka temperatūra silikono formos yra -40-·230℃.Jis gali būti naudojamas ir mikrobangų krosnelės, griliai, šildymo plokštės, ir taip pat gali būti sušaldyti iš įvairių šaldytuvų ir šaldiklių.Taigi, nereikia keisti produktą, jūs galite pasiimti maisto iš šaldytuvo.Įdėti jį tiesiai į krosnį, tai yra labai patogu, ir tai bus demoulded apie 10 minučių, poveikis bus geresnis.

5、komplektą Sudaro: Šį rinkinį sudaro silikono formos*1.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Diamond Želė Desertas Pelėsių

Medžiaga: silikonas

Dydis: apie 29*18*2cm/11.42*7.09*0.79 colių

Pakavimo Sąrašas:

Pelėsių*1

Pastaba:

Rekomenduojama, kad mažas ekrano režimu išmaniųjų telefonų per 6,5 cm, ir plataus ekrano režimas telefonuose per 6,5 cm.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti naudodami bet kurią iš pirmiau nurodytų būdų ir pls sumokėti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.ptextile.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai jis jau baigtas.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją dėl www.ptextile.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus perdirbama iš karto ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

Visos prekės yra tikrinama, ir taip pat supakuotas prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris paketą, per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15-60 dienų ir galėtų būti šiek tiek ilgesnė, kai dykviete.

Galite pasirinkti, greitas pristatymas metodą, jei norite gauti paketą anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Grįžti ir Grąžinti:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei pakuotė yra prarastas, pažeista tranzitu, arba gavo klaidingus elementą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes būsime laimingi galėdami padėti.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Funkcija Įžuvinti, Eco-Friendly
dydis 29*18*2cm
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Silikono Formos
Funkcija 5 torto formos
Medžiaga Silikono
Nepadori Nuotrauka No
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
4 funkcija Bakeware Bedantis Dėklas
2 funkcija silikono formų šokolado
3 funkcija Ice Cube, Kad Pelėsiai
Funkcija 1 Pudding Mould
Seksualinio Pobūdžio No
Pavadinimas Diamond želė desertas pelėsių

Parašyti atsiliepimą

Virtuvės Reikmenys Pudingas Pelėsių Unikalus 18 Grid

Virtuvės Reikmenys Pudingas Pelėsių Unikalus 18 Grid "PASIDARYK pats" Silikono Šokolado Želė Suši Ledo Desertas Pelėsių Kepimo Įrankiai

Kulka Taškų: 1、Formų Charakteristika: maisto kokybės remortgage pelėsis yra būdingas ne stcik, kuri nėra apskaitoma.Ši savybė užtikrina, kad šie pelėsiai išleidimo departamentas yra ypač lengva, patyrę, sklandžiai ir beveik tobulas. 2、Lengvai Valyti: kepimo prietaisai

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!