Kategorija

2vnt Širdies Formos Tortą Padaryti Formos "Pasidaryk pats" Mousse Cake Pica Tešlos Apskritimo Kvėpuojantis Desertas Vaisių Pyragas Žiedas (2 Dydžių)

Nauja

€8.79

€10.33

-14 %

Yra sandėlyje

Žymos: xoxo kristalų vonios kambarys.

Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS: Pagaminta iš Nerūdijančio plieno, aukštos temperatūros, atsparus korozijai, sunkiai deformuojasi, daugkartinio naudojimo ir jokių rūdžių.Puikiai tinka virimo trapios tešlos kepiniai, sluoksniuotos arba shortcrust pyragai.

PLAČIAI NAUDOJIMAS: Puikiai tinka sukurti tortai, pyragai, desertai, putėsiai ir.Puikiai tinka kepti, sluoksniavimasis, ir profiliavimas.Žiedai funkcija skyles, net valgių iš pyragas pluta.

VENTILIACIJOS ANGA DIZAINAS: tortas žiedas turi ventiliacijos anga dizainas, ir vėdinimo angos yra tolygiai ir vėdinamoje be nesandarus.Straight edge leidžia baigti petit gateau desertai ir lengva tepti.

LENGVA NAUDOTI IR VALYTI: Daugiau lengvai paleisti ir patogu naudoti.Lengva valyti, orkaitėje bei plauti indaplovėje.Pavasario nerūdijančio plieno.Lankstus žiedas lengva tepti, ir kuri visada grįžta į savo pradinę formą.

Stilius: širdies formos

Prekė: Širdies formos multi-specifikacija skylių nerūdijančio plieno bokštas žiedas

Kategorija: Bokštas Žiedas

Panaudojimas: vaisių pyragas, pyragas ir kt.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 148 x 135 x 20mm, 91 x 90 x 20mm

Pakuotės Turinys:

1 x 4 colių širdies formos bokštas žiedas

1 x 6 colių širdies formos bokštas žiedas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Seksualinio Pobūdžio No
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Modelio Numeris širdies formos bokštas žiedas
Sertifikavimo CE / ES, CIQ
Nepadori Nuotrauka No
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Parašyti atsiliepimą

2vnt Širdies Formos Tortą Padaryti Formos

2vnt Širdies Formos Tortą Padaryti Formos "Pasidaryk pats" Mousse Cake Pica Tešlos Apskritimo Kvėpuojantis Desertas Vaisių Pyragas Žiedas (2 Dydžių)

Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS: Pagaminta iš Nerūdijančio plieno, aukštos temperatūros, atsparus korozijai, sunkiai deformuojasi, daugkartinio naudojimo ir jokių rūdžių.Puikiai tinka virimo trapios tešlos kepiniai, sluoksniuotos arba shortcrust pyragai. PLAČIAI NAUDOJIMAS: Puikiai

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!