Kategorija

Žalios Kavos Pupelių Grynas Ekstraktas Svorio Netekimas, Riebalų Dega Milteliai

Nauja

€13.04

€15.90

-17 %

Yra sandėlyje

Žymos: matti slim, balta kofeino milteliai, riebalų degintojas, žalioji kava, riebalų, žalia kava sliming, kambodža, kaktusas kavos, kavos masto, kavos slim.

MŪSŲ ĮSIPAREIGOJIMAS IŠSKIRTINĖS KOKYBĖS Natūrali Pasaulyje, mes sukurti aukštos kokybės produktus naudojant puikus balansas latesttechnologies, ir gryniausia maistines medžiagas gamta turi pasiūlyti.Mūsų misija yra pagerinti gyvenimą tų, kurie pasitiki mūsų aukštos kokybės papildai, stiprinti jų sveikatą.Vientisumą ir kokybę, valdyti viską, ką mes darome, ir mūsų įsipareigojimas, mūsų klientai yra gaminti aukščiausios kokybės maisto papildų be priemoka kaina tag.

Produkto Aprašymas

Žalios Kavos Pupelių Ekstraktas yra gaunami iš Europos ir standartizuota daugiau nei 99% Chlorogenic Rūgšties.Chlorogenic Rūgšties junginių, esančių kavos.Kuris jau seniai žinomas dėl savo naudingų savybių.Šis aktyvus ingredientas akes Žalios Kavos Pupelių puikus agentas įsisavinti laisvo deguonies radikalus; taip pat padeda išvengti hidroksilo radikalų, tiek, kurie prisideda prie skilimo ląstelių organizme.

Žalios Kavos Pupelės yra stiprus polifenolių, kurie veikia, siekiant padėti sumažinti laisvo deguonies radikalus organizme, tačiau ji yra standartizuota daugiau nei 99% Cholorgenic Rūgštis, mitybos polifenolio, kuris padeda reguliuoti medžiagų apykaitą.

Bandymo rezultatai parodė, Žalios Kavos Pupelių turėjo daugiau nei dvigubai norma deguonies radikalų absorbcijos pajėgumas, lyginant su žaliosios arbatos ir vynuogių sėklų ekstraktų.

Žalios Kavos Pupelių Ekstraktas, pagamintas iš žaliosios pupelės iš Coffea Arabica augalų.Yra dviejų rūšių kavos augalai, arabica ir robusta.Arabikos yra aukštesnės kokybės ir didesnės chlorogenic ir kofeino rūgštys, dviejų pagrindinių junginių, atsakingas už antioksidantas, veiklą.

Specifikacijos

Produkto Pavadinimas: Žalios Kavos Pupelių Ekstraktas 20:1

Lotyniškas Pavadinimas: CoffeaarabicaL.

Kiekis: 100 kapsulių

Veikliosios medžiagos: Žaliosios Kavos Pupelių Ekstraktas 20:1

Shlf-gyvenimo:2years

Sering dydis: 2 kapsulės

Pagrindinės Funkcijos

1.Chlorogenic rūgštis, seniai žinomas kaip antioksidantas su galimais kovos su vėžiu veiklos, taip pat lėtina spaudai gliukozės į kraują, po valgio.

2. Veikia kaip veiksminga skausmą malšinančių vaistų, ypač migrena vaistų;

3. Sumažinti riziką, diabeto;

4. Padeda organizmui deginti tuo didesnę dalį lipidai-riebalai, palyginti su angliavandenių, kurie galėtų padėti su raumenų nuovargį, sportininkų ir kulturystek.

Elemento Tipas Svorio Kremai
NET WT 100-1000
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris HHYV1541
Tipas Liekninamasis Kremas
Ingredientai Žalios Kavos Pupelių Ekstraktas

Parašyti atsiliepimą

Žalios Kavos Pupelių Grynas Ekstraktas Svorio Netekimas, Riebalų Dega Milteliai

Žalios Kavos Pupelių Grynas Ekstraktas Svorio Netekimas, Riebalų Dega Milteliai

MŪSŲ ĮSIPAREIGOJIMAS IŠSKIRTINĖS KOKYBĖS Natūrali Pasaulyje, mes sukurti aukštos kokybės produktus naudojant puikus balansas latesttechnologies, ir gryniausia maistines medžiagas gamta turi pasiūlyti.Mūsų misija yra pagerinti gyvenimą tų, kurie pasitiki mūsų aukštos kokybės papildai,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!