Kategorija

Mucuna Pruriens Ekstrakto Milteliai,L-Dopa Sypplements,Anti-paralyžiumi,Gydyti Parkinsonism ir Pakinsonism Sindromas,gerina Miegą

Nauja

€13.19

€15.90

-17 %

Yra sandėlyje

Žymos: Astragalus, malfoy, serotonino, kolageno milteliai, chlorella, mucuna pruriens, mucuna sėklos priurens, draco, parkinsono, mucuna raudona.

MŪSŲ ĮSIPAREIGOJIMAS IŠSKIRTINĖS KOKYBĖS Natūrali Pasaulyje, mes sukurti aukštos kokybės produktus naudojant puikus balansas latesttechnologies, ir gryniausia maistines medžiagas gamta turi pasiūlyti.Mūsų misija yra pagerinti gyvenimą tų, kurie pasitiki mūsų aukštos kokybės papildai, stiprinti jų sveikatą.Vientisumą ir kokybę, valdyti viską, ką mes darome, ir mūsų įsipareigojimas, mūsų klientai yra gaminti aukščiausios kokybės maisto papildų be priemoka kaina tag.

Produkto Aprašymas Mucuna pruriens yra atogrąžų, ankštinių augalų gimtoji į Afriką ir atogrąžų Azijoje ir plačiai neprigijo ir auginamas.Jos anglų pavadinimai įtraukti aksomo pupelių, Bengalijos aksomo pupelių, Florida aksomo pupelių, Mauricijus aksomo pupelių, Yokohama aksomo pupelių, cowage, cowitch, spraga pupelių, ir Lyon pupelių.Augalų yra pagarsėjęs labai niežulys ji gamina susisiekti, ypač jauni lapai ir sėklos, ankštys.Ji turi vertę žemės ūkyje ir sodininkystėje ir turi įvairių gydomųjų savybių.Mucuna pruriens ekstraktas yra kilęs forma sėklos Mucuna pruriens, aktyvus ingredientas yra L-dopa, kuris yra amino rūgštis su daug naudos sveikatai, visų pirma žinoma dėl jos konvertavimo į dopamino.Dopaminas yra svarbi mūsų kūno ir tai reikia tinkamai veikia galvos smegenų.Mucuna Pruriens mums suteikia natūralus šaltinis L-Dopa.Nes L-Dopa yra išgaunami iš natūralių augalų šaltinis, mūsų kūnas, iš tiesų sugeria ir naudoja didesnė procentinė dalis.

Specifikacijos

Produkto Pavadinimas: Mucuna Pruriens ekstraktas lotyniškas Pavadinimas : Mucuna cochinchine-sis(Lour)Tang Wang et

Veikliosios medžiagos: Mucuna Pruriens ekstraktas Shlf-gyvenimo:2years

Pagrindinės Funkcijos

1.Mucuna Pruriens Ekstraktas gali būti naudojamos kaip maisto papildai.

2.Mucuna Pruriens Ekstraktas yra naudojamas kaip sudedamoji dalis jūrų lipniosios medžiagos, naudojami pelaginės gyvenimą.

3.Mucuna Pruriens Ekstraktas gali skatinti raumenų augimą,prarasti svorio,ir padidėjo kaulų tankis ir atstatymas osteoporozės.

4.Mucuna Pruriens Ekstraktas padidina kaulų tankį ir atstatymas osteoporozės,padidinti raumenų jėgą,padidinti lytinis potraukis ir seksualinės veiklos.

5.Klinikiniam naudojimui, Mucuna Pruriens Ekstraktas vartojamas valdymo Parkinsono liga ir dopa, reaguoja distonija.

6.Itin drebulys ir paralyžius, paralyžius agitans sindromas ne-narkotikų immunogenicity, ir geriau lengvasis, sunkus, arba senyvo amžiaus žmonėms, skurstantiems.

7.Gydyti parkinsonism ir Pakinsonism sindromas, kepenų koma,koncentratoriaus funkcijos, siekiant pagerinti pacientų miega, simptomų pagerėjimas.

8.Mucuna Pruriens Ekstraktas yra anti-paralyžius agitans.Per kraujo-smegenų barjerą į smegenų audinį, bet decarboxylation l-dopa decarboxylase į dopamino, tam tikrą vaidmenį.

9.Mucuna Pruriens Ekstraktas yra naudojamas esminius drebulys ir paralyžius, paralyžius agitans sindromas ne-narkotikų immunogenicity, ir geriau lengvasis, sunkus, arba senyvo amžiaus žmonėms, skurstantiems.

Elemento Tipas Svorio Kremai
Modelio Numeris FWSG6513
Tipas Liekninamasis Kremas
Kilmės KN(Kilmės)
NET WT 100g~1000g
Ingredientai mucuna pruriens ekstraktas

Parašyti atsiliepimą

Mucuna Pruriens Ekstrakto Milteliai,L-Dopa Sypplements,Anti-paralyžiumi,Gydyti Parkinsonism ir Pakinsonism Sindromas,gerina Miegą

Mucuna Pruriens Ekstrakto Milteliai,L-Dopa Sypplements,Anti-paralyžiumi,Gydyti Parkinsonism ir Pakinsonism Sindromas,gerina Miegą

MŪSŲ ĮSIPAREIGOJIMAS IŠSKIRTINĖS KOKYBĖS Natūrali Pasaulyje, mes sukurti aukštos kokybės produktus naudojant puikus balansas latesttechnologies, ir gryniausia maistines medžiagas gamta turi pasiūlyti.Mūsų misija yra pagerinti gyvenimą tų, kurie pasitiki mūsų aukštos kokybės papildai,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!