Kategorija

Kalimba Akrilo 17 Klavišą Skaidrus Nykščio Fortepijonui su Tuning Plaktukas Koncertą Kalimba Atveju Rankinis K01-C

Nauja

€12.12

€20.20

-40 %

Yra sandėlyje

Žymos: g klavišą, kalimba, finger piano, kėdė piano, krepšys kalimba, profesinės fortepijonas stendo, alumunium akrilo klaviatūra, klaviatūros, fortepijonas, pianino viela, zebra pianino derinimo priemonės, guzheng fortepijonas paieška.

Savybės:

Nykščio pianinu mielas gyvūnų formos, kad iš skaidraus akrilo medžiagos, su gražia išvaizda ir puikūs kūrinys.

17 metalo dantims priima tarptautinis standartas C dera dizainas, atitinkantis melodijas metalo dantims yra D6-E5-G5-E5-C5-A4-F4-D4-C4(viduryje)-E4-G4-B4-D5-F5-A5-C6-E6(iš kairės į dešinę).

Lengva žaisti ir greitas mokymasis, tiesiog laikyti jį į savo rankas ir skynimo dantims su savo nykščius sukurti aiškias ir melodingas garsų; su mini kūjis-patogi paieška.

Ateina su užtrauktuku atveju, patogus nešiotis ir padaryti nuostabų muzikos bet kur; ir lipdukai padės mokytis ir žaisti nykščio fortepijonas lengvai ir greitai.

Tinka keliauti pramogų, religines ceremonijas, išpakavimas, taip pat gali būti puiki dekoracija namų, biuro, studijos ir pan.Idealus muzikinė dovana draugams ir artimiesiems.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Akrilas + Metalas

Spalva:Skaidrus

Tonacija: C melodija

Raktai: 17 klavišus

Modelis:K01-C

Kalimba Svoris:513

Pakuotės Svoris:844g

Pakuotės Dydis: 21.5 * 16.5 * 7.5 cm

PREKĖS KODAS:TP0908-001

Paketų Sąrašo:

1Set* Kalimba

Tarptautinės Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį: 1) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 2) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant. 3) atlikite savo grąžinimo politiką, jei jūs neturite patenkinti punktas, arba elementą, kurį gautų, turi visus kokybės problemos, prašome susisiekti su mumis pirmas

Kilmės KN(Kilmės)
Specifikacijos ES plug
Prekės Pavadinimas NAOMI
Modelio Numeris K01-C

Parašyti atsiliepimą

Kalimba Akrilo 17 Klavišą Skaidrus Nykščio Fortepijonui su Tuning Plaktukas Koncertą Kalimba Atveju Rankinis K01-C

Kalimba Akrilo 17 Klavišą Skaidrus Nykščio Fortepijonui su Tuning Plaktukas Koncertą Kalimba Atveju Rankinis K01-C

Savybės: Nykščio pianinu mielas gyvūnų formos, kad iš skaidraus akrilo medžiagos, su gražia išvaizda ir puikūs kūrinys. 17 metalo dantims priima tarptautinis standartas C dera dizainas, atitinkantis melodijas metalo dantims yra D6-E5-G5-E5-C5-A4-F4-D4-C4(viduryje)-E4-G4-B4-D5-F5-A5-C6-E6(iš

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!