Kategorija

Grynas Biotinas Milteliai,biotinas Milteliai Plaukams,Didžiausia Koncentracija Vitaminas B7, Vitaminas H

Nauja

€12.17

€13.52

-9 %

Yra sandėlyje

Žymos: plaukų milteliai, vitamino d, de, blackhead stick, esmė veido, biotinas, anglis dantų, dantų priemonė, phallosan varpos didintuvas, plaukų priežiūra, dht plaukų vitaminai.

Mūsų organizmui reikia vitaminų papildais skatinti normalų kūno.Paprastai, vitaminų, kad mes geriau susipažinę su yra vitamino A, vitamino B, vitamino C, vitamino D ir kt.Tiesą sakant, biotinas, taip pat rūšies vitaminų, vienas iš vandenyje tirpių B grupės vitaminų, ir yra taip pat žinomas kaip vitaminas B7, vitaminas H, kofermentas R ir t.t.Tai yra būtina medžiagos sintezei, vitamino C ir būtinu maistinės medžiagos normalią medžiagų apykaitą, riebalų ir baltymų kiekį mūsų organizme.Be to, ji gali skatinti normalų augimą ir vystymąsi žmogaus organizme.

Pagrindinės funkcijos yra taip.

1. Biotinas yra oksiduotas į organizmą gaminti cis-tinklainės ir anti-tinklainės, kuri yra šviesai jautri medžiaga kriauklę ląstelių, kurios gali užkirsti kelią vištakumas.

2. Biotinas yra būtina medžiaga, išlaikyti vientisumą organizmo epitelinis audinys.Išlaikyti vientisumą ir patikimumą epitelio audinio struktūrą.Kai vitamino H trūksta, tai gali sukelti keratozė, hiperplazija ir sausumas, gleivinės ir odos, todėl sausų akių liga.Sunkiais atvejais, ragenos keratozė tampa storesnis, uždegimas, ir net perforacija veda į aklumą.Kai riebalinių liaukų ir prakaito liaukos yra keratinized, oda yra sausa, plaukų folikulus papulių ir plaukų slinkimas pasitaiko.

3. Biotinas gali padidinti organizmo imuninį atsaką ir atsparumą infekcijai, stabilizuoti lysosomal membrana normalių audinių, palaikyti organizmo humoral ir ląstelinių imuniteto ir įtakos sekrecijos serija, citokinų.Didelės dozės gali skatinti thymus hiperplazija, kaip derinys imuninės sistemos stimuliatoriai, kurie gali sustiprinti imunitetą.

4. Išlaikyti normalų augimą ir vystymąsi.Kai biotinas yra netobuli, reprodukcinei funkcijai, mažėja, kaulų augimui yra prasta, o augimo ir vystymosi kūdikių embrionai ir yra užblokuotas.

5. Jis gali padidinti kraujo apytaką greitis odos laivai, ir yra vartojamas aterosklerozės, insulto, lipidų apykaitos sutrikimai, hipertenzija, išeminė širdies liga, širdies ir kraujo apytakos sutrikimai.

Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Grynas Biotinas Milteliai,biotinas Milteliai Plaukams,Didžiausia Koncentracija Vitaminas B7, Vitaminas H

Grynas Biotinas Milteliai,biotinas Milteliai Plaukams,Didžiausia Koncentracija Vitaminas B7, Vitaminas H

Mūsų organizmui reikia vitaminų papildais skatinti normalų kūno.Paprastai, vitaminų, kad mes geriau susipažinę su yra vitamino A, vitamino B, vitamino C, vitamino D ir kt.Tiesą sakant, biotinas, taip pat rūšies vitaminų, vienas iš vandenyje tirpių B grupės vitaminų, ir yra taip pat žinomas

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!