Kategorija

6/10/12pcs "PASIDARYK pats" Threader Vyresnio amžiaus Vadovas Adata Lengva Prietaiso Automatinė Siūlai, Siuvimo Priemonės, Rankų darbo siuvimo reikmenys Dropshipping

Nauja

€1.88

€2.61

-27 %

Yra sandėlyje

Žymos: threader, automatinis threader, šelakas, ritė atveju, juki siuvimo mašinos, kansai siuvimo mašinų dalys, hijab turkijos, slinger siuvimo mašina priedai, priedai siūti, kūgio sriegis, priedų siūti.

Nusivylė su tradicinių adatų threading problema?Šios mažai įtaisą daro threading vėjas!

Sunku senyvo amžiaus žmonėms dėvėti adatos, kuri leidžia savo mėgstamą siuvimo projektą šiek tiek kova.Dabar su šia stebuklinga auto adata threader, sriegimo baigia kaip vėjas!

Savybės:

⚡Išspręsti nelinksma Adata Threading problemų: Tinka rankomis ir mašina siuvimo projektus.Tai bus pagerinti savo darbo efektyvumą dramatiškai.Tinka tiems žmonėms, kurie turi silpnas regėjimas; Jis taip pat yra gera dovana savo mama, ir vyras.Padėti išspręsti šią erzina problema needling.

⚡ Aukštos Kokybės tikroji kaina: Adata Threader rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir lankstus naudoti, vertingų rinkinių, palyginti su kitais.

⚡Lengva naudoti:

Jis taip pat tinka adata threading siuvimo mašina

[Non-slip Dizainas] Unikalios formos rankenos lengva laikyti ir viena ranka patogi rankena užtikrina ne slydimo.Ideali ir praktiška dovana tiems, kurie domisi siuvimo darbus.

[Kokybės Medžiaga], Pagaminti iš kokybiškų PP medžiaga, jokio kvapo, nėra lengva išnyks ar deformuoti, patvarus ir sklandžiai, ilgas tarnavimo laikas.Jos lengvos daro tai patogu, kad maždaug.

[Wide Programos] abiem rankomis ir mašina siuvimo projektus,ypač lengvai, sriegimo tie virbalai su maža adata į akis,taip pat geras papuošalai priėmimo.Tai puiki dovana vyresnio amžiaus žmonėms ir susiuvimo mylėtojas, savo šeimos ir draugų! ⚡️Akcijų parduoda greitai gauti jūsų šiandien!

Specifikacijos

Medžiagos

PP

Produkto Svoris

31G

Gaminio Dydis

(L x W x H)

15 × 10 × 2cm / 5.9 x 3.9 x 0.8 cm

Pakuotės Turinys

3 /6/10/12* Siuvimo mašinos adata threader

Spalva

Raudona + Mėlyna arba Atsitiktinai

Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodoma nuotrauka.

Prekės Pavadinimas isfriday
Medžiagos PP
Naudoti Siuvinėjimo
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Siuvimo Mašinų Dalys

Parašyti atsiliepimą

6/10/12pcs

6/10/12pcs "PASIDARYK pats" Threader Vyresnio amžiaus Vadovas Adata Lengva Prietaiso Automatinė Siūlai, Siuvimo Priemonės, Rankų darbo siuvimo reikmenys Dropshipping

Nusivylė su tradicinių adatų threading problema?Šios mažai įtaisą daro threading vėjas! Sunku senyvo amžiaus žmonėms dėvėti adatos, kuri leidžia savo mėgstamą siuvimo projektą šiek tiek kova.Dabar su šia stebuklinga auto adata threader, sriegimo baigia kaip vėjas! Savybės: ⚡Išspręsti

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!