Kategorija

Nešiojamų Namų Kelionės Siuvimo Rinkiniai Lauke Turas Siuvimo Dėžutė Siuvimo Rinkiniai su Atveju, Siuvinėjimo Siūlai Quilting Susiuvimo Siuvimo Įrankiai

Nauja

€2.78

€3.48

-20 %

Yra sandėlyje

Žymos: nėrimo rinkinys, rinkinys siūti, paprasta siuvimo rinkinys, dėžutė sriegis, slinger siuvimo mašina priedai, siūti rinkinys kelionės, siuvimo kelionės rinkinys, kryželiu rinkinys mergaitė, kryželiu gyvybės medis, pradedantysis siuvinėjimo rinkinys.

Sveiki klientų į mūsų parduotuvėje.

Mūsų parduotuvėje daugiausia užsiima siuvimo įrankiai ir reikmenys.Jei reikia, galite patekti į parduotuvę, patikrinti ir pirkti.Ačiū už ateina.

Produkto aprašymas:

Puikus siuvimo rinkinys-aukštos kokybės "PASIDARYK pats" siuvimo mašina rinkinys yra būtina.Su juo, jis yra įrengtos visos būtinos priemonės siuvimo ir remonto.

Plačiai naudojamas-tai geriausias kompaktiškas siuvimo rinkiniai yra lengvai prieinama ir lengvai prieinama, bet greitai, avarinio remonto ar kasdien siuvimo.

Nesvarbu, ar esi super mama, namą, specialiai, turistų, studentų, suaugusiųjų ar siuvimo naujokas, tai puiki dovana.Tai nuostabi nešiojamų siuvimo rinkinys yra būtina.Ji tokia gera, patogu ir lengva naudoti bet kas.Tai bus puiki ir naudinga dovana idealiai tinka artimuosius.

Multi-purpose: tinka siuvinėjimui, siuvinėti, krepas, siuvimo, rankdarbių ir kt.

Ideali dovana draugams, kurie, pavyzdžiui, siuvimo, arba "PASIDARYK pats".

Ji yra lengva atlikti ir įdėti jį į savo kelionės maišelį ar į jūsų automobilį.Tai yra taip pat puikus mokymosi įrankis ir dovanų siuvimo mokiniai.

Produkto Dscription:

Patogus siuvimo adatos 9pcs,

Siuvimo siūlai 10vnt,

Žirklės 1pc,

Metalo adata threader 1pc,

Pin pagalvėlė ant viršaus 1pc.

Patarimai:

1. Krovinys

Mes paramos teikimą tiesiogiai, mes galime siųsti savo, kad jūsų klientai, prašome palikti jūsų įkelti adresą, kai užsakymo pateikimo.

2. Pareigas arba importo mokesčius

Kainos išvardytų nėra jokių mokesčių, ir pirkėjas yra atsakingas už muitų ir importo mokesčių savo šalyje/regione.

Garantija ir garantijos

3. Jei nesate patenkinti produkto gavote ir norite ją grąžinti, prašome grąžinti ją per 3 dienas keitimo ar grąžinimo.

Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant. (Bet produktas turi likti savo pradinę būseną, tiesiog kaip valstybė, mes jums išsiuntėme)

4. Spalva elementą, gali būti šiek tiek skirtingi, nes spalvų įvairių tipų kompiuterių monitorius gali šiek tiek skirtis.

5. Vaikai negali naudoti šį produktą, be priežiūros ir globėjas, savo rizika.

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Siuvimo Dėžutę
Tipas Siuvimo Rinkinys
2 funkcija Mini Siuvimo rinkiniai
Spalva 2 spalvos
dydis 8.5*8.5*4.5cm
Medžiaga Popierius Ir Audinys
prekės pavadinimas Siuvimo Rinkiniai
Naudoti Siuvinėjimo

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Namų Kelionės Siuvimo Rinkiniai Lauke Turas Siuvimo Dėžutė Siuvimo Rinkiniai su Atveju, Siuvinėjimo Siūlai Quilting Susiuvimo Siuvimo Įrankiai

Nešiojamų Namų Kelionės Siuvimo Rinkiniai Lauke Turas Siuvimo Dėžutė Siuvimo Rinkiniai su Atveju, Siuvinėjimo Siūlai Quilting Susiuvimo Siuvimo Įrankiai

Sveiki klientų į mūsų parduotuvėje. Mūsų parduotuvėje daugiausia užsiima siuvimo įrankiai ir reikmenys.Jei reikia, galite patekti į parduotuvę, patikrinti ir pirkti.Ačiū už ateina. Produkto aprašymas: Puikus siuvimo rinkinys-aukštos kokybės PASIDARYK pats siuvimo

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!