Kategorija

(Nauja) HUAWEI ŽIŪRĖTI TILPTŲ Protingas Žiūrėti Sporto Juostos Fitneso Stebėjimo Apyrankės

Nauja

€101.48

Yra sandėlyje

Žymos: smartwatch, ary laikrodžiai, vienas plius žiūrėti, "huawei" išmaniųjų žiūrėti, relogio žiūrėti, garbė, vyrai žiūrėti, huawei žiūrėti, smarwatch, LIGE.

"HUAWEI" TINKA ŽIŪRĖTI

1.64" Ryškus AMOLED Ekranas | Greitas-Treniruotės Animacija | 10 Dienų Baterija

Daugiau Galimybių ant Savo Riešo

Featuring spalvingas 1.64" stačiakampis AMOLED ekranas ir 280 x 456 HD raiška, HUAWEI ŽIŪRĖTI FIT užtikrina itin aiškius ir plataus žiūrėjimo patirtį.Automatinis šviesumo reguliavimas siūlo geresnės saulės šviesą, o šeši Visada Ant laikrodžių veidus, leidžia jums išreikšti jūsų asmeninį stilių ir nuotaiką, bet kurią dieną.

Atnaujinkite Savo Kasdienio Stiliaus

Pasirinkti temą, kad atitiktų jūsų kasdienio išvaizdą su įvairių spalvinga žiūrėti veidus.Be to, į europos sąjungos oficialusis tie, gausu nuostabiu žiūrėti veidus Žiūrėti Veido Parduotuvėje, galite pasirinkti iš.Taip pat galite tinkinti savo viena foto iš savo mobiliojo prietaiso.

Pritaikytas Jūsų Patogumui

Dabar funkcijas, kad klausimas dėl žiūrėti veido gali būti pritaikytas lengvai.Kas jums labiausiai rūpi, kaip oras, širdies ritmas, veiksmus, baterija ir kt. yra laisvas pasirinkti ir nustatyti tinkamą padėtį pagal savo žiūrėjimo įpročius.

Kokio Stiliaus Norite

Tekstūruotos matinis žiūrėti rėmo poras, puikiai su spalvinga ir minkšta dirželiai priemokos, ir tvirto dizaino."HUAWEI" ŽIŪRĖTI TILPTŲ atneša jums modernus ir moderni išvaizda, visą laiką.

Lengvesnės Konstrukcijos, Ilgesnis Baterijos Veikimo Laikas

Neįtikėtinai plonas ir lengvas HUAWEI ŽIŪRĖTI FIT " paketai atnaujintas baterijos veikimas į vos 21 g, todėl tai puikus visos dienos kompanionas.Featuring dual chipset architektūros ir energijos taupymo algoritmų, šis laikrodis gali trukti nuo 10 dienų.Ir su greito įkrovimo technologijos, žiūrėti gali jums padėti visą dieną su 5-minutės kaina.

Privatus Treneris Savo Žiūrėti

Pradėti mokymo kuriuo metu, su "HUAWEI" ŽIŪRĖTI TILPTŲ ir, be ieškoti treniruotės demonstravimo video.Šis laikrodis suteikia 12 rūšių animacinis greitai treniruotes, kaip Naudotis Darbe, viso Kūno Ruožas, Ab ripper ir apima 44 standartas judėjimo demonstracijų.Padaryti geriausias savo nustatytos laiko kaip kavos pertraukėles ar tingus valandos savaitgalį laikyti tinka su šiuo smart žiūrėti.

96 Treniruotės Režimai

"HUAWEI" ŽIŪRĖTI PRITAIKYMAS suteikia tikslius ir realaus laiko treniruotės metrika 11 profesionalaus sporto rūšims, įskaitant veikia, plaukimo ir dviračių.85 užsakymą treniruotės režimai leidžia jums atskleisti savo potencialą, nesvarbu, ar esate į jogos arba aukšto intensyvumo intervalas mokymas, laikrodžių, taip pat seka jūsų realiu laiku, širdies ritmą, kalorijų ir trukmės treniruotės.

Rasti Geriausias Jūsų Ritmą

Su built-in GPS jutiklis, 5ATM, AI širdies ritmo algoritmas ir naujoviški jutikliai, HUAWEI ŽIŪRĖTI, kad FIT yra numatyti visi būdai, kaip galite pasinaudoti.Šis laikrodis padeda jums mokyti geriau teikti realaus laiko metrika, mokslo, mokymo poveikio vertinimo ir profesinio orientavimo.

Smart Treniruočių Partneris, Pažangių Metrika

"HUAWEI" ŽIŪRĖTI TINKA aptikti pradėti treniruotės, atpažinti treniruotės tipą ir priminti jums jį sekti.Nesvarbu, ar jūs dirbate, ar plaukimas, HUAWEI ŽIŪRĖTI FIT gali stebėti tikslią treniruotės metrika jums reikia.Kai baigsite, jūs galite pamatyti detalesnį metriką, profesinės analizės ir mokslinių rekomendacijų HUAWEI Sveikatos Programą.

Likti Motyvuotas Kiekvieną Dieną

"HUAWEI" ŽIŪRĖTI TILPTŲ seka jūsų sporto pažangą visą dieną ir primena jums, kad atsistoti kiekvieną kartą, o siekiant užkirsti kelią jums iš ilgą laiką sėdi.Žiūrėti savo įrašus žingsnių per dieną, aktyvus valandas, ir laikotarpiai, nuo vidutinio iki didelio intensyvumo veikla trijų spalvinga ratą, ir suteikia jums jausmas pasiekimas, kai juos užbaigti.

24 Valandų Širdies Ritmo Monitoringo

Ačiū HUAWEI TruSeen™ 4.0 širdies ritmo stebėjimo technologija, tai smart žiūrėti galima tiksliai stebėti savo širdies ritmą realiu laiku per dieną ar net kai miega.Ir laiku aptikti, jeigu jūsų širdies ritmas viršija normalus, ir išsiųsti priminimo, kad suteikti jums visą dieną sveikatos apsaugos.

Deguonies Prisotinimo Nustatymo

Labai žemas kraujo deguonies įsotinimo (SpO2) gali sukelti sveikatos problemų.Pabandykite dėvėti HUAWEI ŽIŪRĖTI TINKA ir pradėti aptikti SpO2 su paprasta prisilietimo.Tik keletą sekundžių, jis bus rodomas aptikti duomenis, tiksliai ir duos nuoroda, kad atkreipti dėmesį į savo sveikatą.

Parengti Specialias Dienas

Sekti jūsų mėnesinės ciklų ir apskaičiuoti ovuliacijos datą su šiuo smart žiūrėti."HUAWEI" ŽIŪRĖTI FIT gali jums siųsti priminimus pagal apskaitą ir padės jums pasiruošti specialių dienų.

Geriau Miegoti Stebėjimą

Remiantis širdies ritmo ir HUAWEI TruSleep™ 2.0 miego stebėjimo technologija, tai žiūrėti galima įrašyti miego valstybės tiksliai ir analizuoti savo miego kokybę, taip pat sudaryti 200+ moksline informacija, siekiant pagerinti jūsų miego kokybę.

Išleidimo Jūsų Streso

"HUAWEI" TruRelax™ technologija ir visą dieną streso sekimo algoritmas galėtų veiksmingai stebėti savo streso lygį, norėdami pamatyti, jei esate jausmas įtempta.Stengiuosi sekti siūloma vadovaujasi kvėpavimo pratimai, kad išleisti savo streso, kai esate įsitempęs.

Momentinių Pranešimų Priminimas

Laiku teikti priminimus SMS žinutes, skambučius, kalendoriaus įvykius ir kitos socialinės medijos Programėlių, HUAWEI ŽIŪRĖTI PRITAIKYMAS leidžia jums nebereikės praleisti jokių svarbių reikalų.

Funkcija Passometer, Fitness Tracker, Miego Tracker, Pranešimo Priminimas, Skambučių Priminimas, Atsiliepti Į Skambutį, Surinkite Skambinti, Remote control, Tiesioginis Pranešimas, 24 valandų instrukcija, Chronografas, Žadintuvas, Pasaulio Laikas, Savaitę, Mėnesį, Kalendorius
Kalbos lietuvių
Baterija Nuimamas Taip
Suderinamumas Viskas Suderinama
RAM >2GB
Tipas Dėl Riešo
Ekrano Formos Aikštė
sistema "Android" Dėvėti, Android OS
Kelis Ratukus No
Stilius Sportas
ROM 4GB
Baterijos Talpa 180-220mAh
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Sertifikavimo CE, FCC, ROHS
GPS Taip
Prekės Pavadinimas "Huawei"
SIM Kortelės Prieinamos No
Tinklo Režimas Nėra
Galinio Vaizdo Kamera Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Grupė Nuimamas Taip
Mechanizmas No
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Juostos Medžiaga Silikagelis
Judėjimo Tipas elektroninis

Parašyti atsiliepimą

(Nauja) HUAWEI ŽIŪRĖTI TILPTŲ Protingas Žiūrėti Sporto Juostos Fitneso Stebėjimo Apyrankės

(Nauja) HUAWEI ŽIŪRĖTI TILPTŲ Protingas Žiūrėti Sporto Juostos Fitneso Stebėjimo Apyrankės

HUAWEI TINKA ŽIŪRĖTI 1.64 Ryškus AMOLED Ekranas | Greitas-Treniruotės Animacija | 10 Dienų Baterija Daugiau Galimybių ant Savo Riešo Featuring spalvingas 1.64 stačiakampis AMOLED ekranas ir 280 x 456 HD raiška, HUAWEI ŽIŪRĖTI FIT užtikrina itin aiškius ir plataus

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!