Kategorija

Motociklo Telefono Turėtojas Paramos Moto Dviračio Galinio vaizdo Veidrodėlis Stovėti Kalno Vandeniui Motoroleris, Motociklas Telefono Krepšys "Samsung"

Nauja

€3.97

€8.29

-52 %

Yra sandėlyje

Žymos: apykaklės garmin t5, enkeeo bike mount telefono, motorcicle galinis krepšys, senovinių dviračių stovas, telefono laikiklis motociklai, keyone telefono dviračių laikiklį, bt telefonų aksesuarai, briedis uodega maišo, piaggio vespa, striukė moto.

Motociklo Telefono Turėtojas Paramos Moto Dviračio Galinio vaizdo Veidrodėlis Stovėti Kalno Vandeniui Motoroleris, Motociklas Telefono Krepšys "Samsung"

Aprašymas: 1. Universalus Motociklas Telefono Mount: Šis mobilusis telefonas savininkas motociklas yra suderinami su telefonais iki 6,8 cm, tinka motociklų ir dviračių galinio vaizdo veidrodėliai, kurių skersmuo 0.35 cm.

2. Atsparus vandeniui Telefono Turėtojas: Mūsų motociklų telefono laikiklis galinio vaizdo veidrodis yra pagamintas iš aukštos kokybės PC ir gaiviųjų ir lengvųjų poliesterio medžiagos, kuris gali atsispirti bet kokią sumą, lietus, vandens purslų, sniego, smėlio ir dulkių.Šio telefono laikiklis, krepšys yra puikiai atsparus vandeniui būti puikus jūsų ride.

3. 360 Laipsnių Sukimosi: motociklo mobiliųjų telefonų turėtojas, palaiko 360 laipsnių sukimosi, todėl prietaisą galima žiūrėti iš bet kurio kampo.Telefono dėklas gali būti lengvai pašalinti saugiam sandýliavimui.Šio telefono turėtojas daro savo važiavimo nerimauti nemokamai net off road nuotykius.Puikus pasirinkimas, motociklo entuziastai.

4. Didelio Jautrumo Jutiklinis Ekranas: Motociklo vandeniui telefono turėtojas ateina su KOMPIUTERIO jutiklinį ekraną, aukštos raiškos ir touch screen operacijos su daugiau nei 90% jautrumas, jūs galite lengvai valdyti ir peržiūrėti mobiliųjų telefonų arba žemėlapį, o žirgais, ir ji taip pat ateina su ausinių anga, kad galėtumėte mėgautis muzika ar atsiliepti į telefono skambutį.Vidinis yra suprojektuoti su maža kišenė saugoti daiktų, tokių kaip ausinės, kortelių ir grynųjų pinigų.

5. Lengvas Montavimas: įdiegti motociklo telefono laikiklis, tiesiog atsukite galinį vaizdo veidrodį, ir vieta laikiklis tarp motociklo ir galinio vaizdo veidrodėlį, ir galiausiai priveržkite varžtus galinio vaizdo veidrodis įdiegti ją lengvai.Tinka visiems motociklams/elektriniai dviračiai ir motoroleriai su galinio vaizdo veidrodėliai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PC

Spalva: Juoda

Pareigos: Atsparus Vandeniui

Tinka: telefonai iki 6.8 cm

Pakavimo Sąrašas

Telefono Dėklas*1

Laikiklis*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Jokios Funkcijos
Įkroviklis No
Suderinamos Prekės Universalus
Prekės Pavadinimas CHOETECH
Modelio Numeris Telefono Laikiklis
Tipas Motociklo Laikiklis
Yra Garsiakalbis No

Parašyti atsiliepimą

Motociklo Telefono Turėtojas Paramos Moto Dviračio Galinio vaizdo Veidrodėlis Stovėti Kalno Vandeniui Motoroleris, Motociklas Telefono Krepšys

Motociklo Telefono Turėtojas Paramos Moto Dviračio Galinio vaizdo Veidrodėlis Stovėti Kalno Vandeniui Motoroleris, Motociklas Telefono Krepšys "Samsung"

Motociklo Telefono Turėtojas Paramos Moto Dviračio Galinio vaizdo Veidrodėlis Stovėti Kalno Vandeniui Motoroleris, Motociklas Telefono Krepšys Samsung Aprašymas: 1. Universalus Motociklas Telefono Mount: Šis mobilusis telefonas savininkas motociklas yra suderinami su telefonais iki 6,8

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!