Kategorija

Mobiliųjų telefonų priedai telefono laikiklis, stalinis stovas metalo medžiagos, telefonu, "iPad" Xiaomi "Huawei" Planšetinio Nešiojamojo kompiuterio stovas

Nauja

€0.01

Yra sandėlyje

Žymos: failo metalo, planšetinio kompiuterio stovas laikiklis zwift, metalo, aliuminio lydinio nešiojamojo kompiuterio laikiklis, nešiojamas parama, laikiklis nešiojamas kompiuteris, mobil phone, planšetinio kompiuterio stovas laikiklis daug, "android" išmaniųjų žiūrėti, Aliuminio lydinys Nešiojamojo kompiuterio Laikiklis.

KARŠTO 78180

Aprašymas:

Tokio telefono stovas yra ergonomiškas, išlaisvinant savo rankas, atleisti savo pečių nuovargį, pagerinti savo laikyseną ir padaryti jūsų gyvenimą ir patogiau.

Telefono laikiklis pagamintas iš metalo ir plastiko, kuris gali būti naudojamas ilgą laiką be atsilaiko ar deformuoti, gražus ir patvarus.

Atgal silikono kilimėlis ir neslidus bazė užtikrina stabilumą jums, užkirsti kelią savo prietaisą nuo slydimo arba yra subraižyti.

Šis stalinis telefonas stand yra sulankstomas ir ji yra skirta nedidelių gabaritų ir lengvas, patogu laikyti ir nešiotis krepšyje, kai išeina.

Aukštis planšetinio kompiuterio laikiklis reguliuojamas, tinka įtaisai kurių dydis 4-12.9 colių, galite užsisakyti, pagal jūsų poreikį.

Specifikacija:

Medžiaga: plastiko, aliuminio lydinio.

Spalva: rožinė, balta, žalia.

Dydis: aukštis reguliuojamas: 18-26cm.

Tipas: tinka 4-12.9 colių įrenginiai.

Pastaba:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek nuokrypio matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Pakuotė:

1x telefono laikiklį.

Yra Garsiakalbis No
Savybės Jokios Funkcijos
Įkroviklis No
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės KN(Kilmės)
Taikytinos Modeliai Telefonas/Tabletę KOMPIUTERIUI/iPad
Suderinamos Prekės Universalus

Parašyti atsiliepimą

Mobiliųjų telefonų priedai telefono laikiklis, stalinis stovas metalo medžiagos, telefonu,

Mobiliųjų telefonų priedai telefono laikiklis, stalinis stovas metalo medžiagos, telefonu, "iPad" Xiaomi "Huawei" Planšetinio Nešiojamojo kompiuterio stovas

KARŠTO 78180 Aprašymas: Tokio telefono stovas yra ergonomiškas, išlaisvinant savo rankas, atleisti savo pečių nuovargį, pagerinti savo laikyseną ir padaryti jūsų gyvenimą ir patogiau. Telefono laikiklis pagamintas iš metalo ir plastiko, kuris gali būti naudojamas

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!