Kategorija

"Bluetooth" RGB LED Potvynių Žiburiai, Lauko Vandeniui LED Lempą Kraštovaizdžio Lauko Apšvietimas Pritemdomi Sodo Žiburiai, Prožektoriai

Nauja

€18.60

€26.56

-29 %

Yra sandėlyje

Žymos: daug lauko šviesos, rgb luz, rgb šviesos balta, sodo žibintas, vyrai lauko žibintai, lauko žibintas, dj lazeriu, lli led potvynių šviesos, audinio reflektorius, potvynių led.

LED Potvynių Žiburiai 1-2 Pakuotės RGB Spalva Keičiasi 20W "Bluetooth" APP Kontrolės IP66 atsparus Vandeniui Lauko Pritemdomi 16 Milijonų Spalvų 27 Režimai Kraštovaizdžio Sodo Etape Vestuves

Aprašymas:

Savybės:

* LENGVA NAUDOTI: Paprasta operacija, protingesni, daugiau rūšių nei tradicinis nuotolinis valdymas.Jis keičia mūsų gyvenimą ir daro mūsų gyvenimą protingiau ir patogiau.

* "SMART" BLUETOOTH " APP KONTROLĖS LED ŠVIESOS: Vartotojas gali naudoti savo telefono kontroliuoti šį led potvynių šviesos, tiesiog atidarykite bluetooth nuskaityti QR kodą, kad gauti PROGRAMĄ, ją atsisiųsti ir atidaryti kontroliuoti prožektorius tiesiogiai.Labai lengvai valdyti, vartotojas gali įdiegti ją į sodą, IP66 atspari vandeniui klasė, vartotojas gali valdyti šviesos, net jei lietingą dienų.

* MUZIKOS SYNC & GRUPAVIMO FUNKCIJA: Ši RGB potvynis šviesa gali keisti spalvas kaip ritmas, muzika, ji gali būti naudojama ant bet kokios šventės ar šalies, vartotojas gali pasirinkti savo pirmumo muzika (pvz., romatic, minkštas ir t.t., tai smart potvynis šviesa ateina su automatinio 27 režimai su nuostabiu spalvų, jis suteiks spalvingą oro.

* KEIČIANT SPALVĄ POTVYNIŲ ŠVIESOS: Ši spalva keičiasi landšafto apšvietimo ateina su 16 milijonų spalvų pasirinkimus, bet kokios spalvos, kad vartotojai, pavyzdžiui, gali būti pasirinkti&cotrolled per telefono Programėlę.Spalvingas efektai bus pateikta, kai vartotojas, savo ruožtu, šis potvynių šviesos.

* LAIKO FUNKCIJA DEKORATYVINIS APŠVIETIMAS: Su laikmačio funkcija, vartotojai gali įdiegti led potvynių šviesos, bet kur, ir nustatyti įjungti arba išjungti tam tikru laiku, todėl jūs galite naudoti papuošti jūsų Namų, Sodo, Statyba, Valgykloje, Vestuvėms, Šalis, Fonas, Apšvietimas.

* IP66 atsparus VANDENIUI: Mes pritaikytas aukštos kokybės, lieto aliuminio korpusas ir grūdinto stiklo, tai specialia technologija atspari vandeniui&apsauga nuo dulkių funkcija leidžia šį potvynis šviesa darbo patalpose ir lauke, pakankamai tvirtas, kad atlaikytų bet sunku aplinka, pavyzdžiui, lietaus, sleety ir snieguotas.

* APP " Kalba: anglų, vokiečių, Kinų, Japonijos,Kanados, ispanijos, portugalijos

*KAIP PRISIJUNGTI:

1. Parsisiųsti PROGRAMĄ(skenavimo QR kodą, Instrukcijos).

2. Įjunkite šį rgb led potvynių šviesos .

3. Atidarykite "Bluetooth" ryšį, atidarykite programą užbaigti porą.

4. 360 laipsnių nuotolinio kampas ir atstumas iki 15M/49FT, Apsaugoti savo akis.

Saldus Patarimai:

Mūsų Šviesa yra dirbti su "BLuetooth", negali dirbti Alexa arba "Google" pradinis.

Nepanardinkite potvynių žiburiai į vandenį.

Prašome nupjaukite maitinimo metu diegimas.

Max Skaičius Ryšį tuo pačiu metu: Android: 3-4 led potvynių žiburiai, "iPhone": 6-8 led potvynių žiburiai

Žibintai yra pateikti dideliame aukštyje turėtų būti sugriežtinti pakankamai nuo bet kokio nelaimingo atsitikimo.

Techniniai duomenys:

Spalva: RGBCCT(RGB-16 Mln. Spalvų, Balta, Natūrali Balta, Šiltai Balta)

Apšvietimo Režimai: 27 Režimai

Šviesos Srautas: 120°

Kabelio Ilgis:1.5 m/4.9 ft

Darbinė Temperatūra: Nuo -30℃ ~ 50℃

Spalvos Temperatūra:RGB, 2700K-6500K

Darbinė Įtampa: AC85-265V, 50/60Hz

Galia: 20W

Komplektą Sudaro:

1X Smart LED Potvynių Šviesos

1X Naudotojo Vadovas

Arba

2X Smart LED Potvynių Šviesos

2X Naudotojo Vadovas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ptextile.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Proga lauko sienos
Apdaila Dažų Purškimo
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Elemento Tipas Potvynių Žiburiai
Sertifikavimo CE, FCC, BMK, EMS, ROHS, LPD
Kilmės KN(Kilmės)
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Stilius Modernus
Apsaugos Lygis IP66
Įtampa 85-265V
Maitinimo Šaltinis AC
Prekės Pavadinimas BR ŠVIESOS
Pagrindo Tipas Nėra
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Modelio Numeris 770933

Parašyti atsiliepimą

"Bluetooth" RGB LED Potvynių Žiburiai, Lauko Vandeniui LED Lempą Kraštovaizdžio Lauko Apšvietimas Pritemdomi Sodo Žiburiai, Prožektoriai

LED Potvynių Žiburiai 1-2 Pakuotės RGB Spalva Keičiasi 20W Bluetooth APP Kontrolės IP66 atsparus Vandeniui Lauko Pritemdomi 16 Milijonų Spalvų 27 Režimai Kraštovaizdžio Sodo Etape Vestuves Aprašymas: Savybės: * LENGVA NAUDOTI: Paprasta operacija, protingesni, daugiau

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!