Kategorija

50W 100W 150W LED Lauko Prožektorius COB Potvynių Šviesos Projektorius Reflektorius Lempos Vandeniui Akiratyje Statybos Lempos Apšvietimas

Nauja

€16.33

€37.97

-56 %

Yra sandėlyje

Žymos: skaidrus led žibintai, kamuolys diskoteka, projektorius star, 220v led panel, diodo led, cob, Projektorius, dj, audinio reflektorius, lli led potvynių šviesos, didelės galios led reflektorius.

LightingView LED Lauko Prožektorius COB Potvynių Šviesos 50W 100W 150W Atšvaitas Projektoriaus Lempa Vandeniui Akiratyje Statybos Lempos Apšvietimas

Specifikacija:

Prekė: LED Potvynių Šviesos

Įtampa: AC85-265V

Medžiaga: Aliuminio Lydinys + Akrilas

Atsparus vandeniui: IP65

LED Lustas Modelis: COB

Galia: 50W/100W/150W

Liumenų: 5000LM,9000LM,13500LM

Dirginimas kampas: 120°

Spalva:Šaltai Balta/ Šiltai balta

Spalvos Temperatūra:Šiltai Balta(2700-3500K)

Šaltai balta(6000-6500K)

Naudojimas:Billboard Gatvės;Uostų Vietose;Parko medžius; Viešbučių ir gyvenamųjų namų;Laiptai; Kelių ir Tiltų;Stočių ir terminalų.

Šis produktas palaiko didmeninė.Jei norite, kad daugiau nei 10 produktų, prašome kreiptis į mane pirmą kartą.Aš duosiu jums geriausia didmeninės kainos.

Pastabos:

1. Įsitikinkite, kad sumažinti maitinimą prieš diegdami išvengti sužalojimų.

2. Nereikia ardyti, bet lemputes pagal save.

3. Prašome patikrinti produkto specifikacijos atsargiai, prieš užsakant, siekiant užtikrinti tinkamą tinka.

4. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Sertifikatai

Factroy Vaizdai:

Rodyti Kambarys:

Nemokamai Grąžinti Paslaugos:

Garantuojamas - Mes siūlome Nemokamai Grąžinti" paslaugų ir turės "Nemokamai Grąžinti" piktogramą ant elemento duomenys puslapį.Su "Nemokamai Grąžinti" paslauga, galite gauti papildomą 15 dienų (viršuje, kad dėl laiku, data) nuspręsti, jei norite išsaugoti, arba grąžinti prekę be jokio pagrindo vietos šalyje adresas.

Paprasta - Jums gali parodyti elementus, kurie dėl kokių nors priežasčių vienoje iš savo vietos šalies sandėlyje, tol, kol jie yra nepanaudotos ir į savo pradinę būklę - visiškai su originalioje pakuotėje, žymekliai, etiketėse ir pan...

Greitai - Po savo vietos grąža buvo padaryta ir pristatymo sėkmingai, www.ptextile.lt bus apdoroti jūsų grąžinti pinigus per 7 dienas, todėl jums nereikia siųsti produktų atgal į pardavėjų šalyse.

Mes siūlome Vietos Grąžinimo paslaugą, žemiau apskrityse šiuo metu:

Jungtinės amerikos valstijos, Kanada, Australija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Vokietija, Ispanija ir Rusija

Daugiau contries ir regionai turės šios Vietos Grąžinimo paslaugą greičiau, prašome palaukti, ačiū.

Pristatymas:

Nors mes siūlome nemokamas pristatymas, mes neapima jokių mokesčių ir muito!Pirkėjai yra atsakingas už vietos papildomos MENKIŲ mokesčiai,PVM ir Tarpininkavimo Mokesčius, Muitų, arba pagal Užsakymą Mokesčius.Jei jūsų pristatymo adresas yra atokioje vietovėje DHL, "FEDEX", UPS ar TNT, prašome įvesti naują adresą, kuris yra ne atokioje vietovėje arba mokėti papildomai atokioje vietovėje mokesčiai 35 JAV dolerių, ačiū už jūsų bendradarbiavimą !

Paramą:

Pranešimų siuntimo informacija bus atsiųsta jums po išsiuntimo.Prašome atsakyti į pranešimą, kad susisiekti su mumis dėl bet kokių klausimų.Mūsų klientų aptarnavimas ir techninė pagalba padės atsakyti jūsų pranešime per 24 valandas ir darome viską, kad jums padėti.

Grąžinimo Politika:

1 Produktuose gali būti grąžintas grąžinti pinigus ar pakeisti per 30 dienų nuo pirkimo datos.Grąžinamas prekes turi būti nenaudota, originalioje pakuotėje ir apima visus priedus.Laivybos išlaidos yra negrąžintinas. 2 susisiekite su pardavėju prieš bet kokią grąžą.Pardavėjas suteiks Prekės Grąžinimo parašysime pirkėjui.Visus produktus grąžinti pardavėjui, be RMA bus tuščia.Pateikite grįžti sekimo Nėra.greičiau procesas, grąžinamoji išmoka. 3 Mes bus įdarbinti kiekvieną išteklius, siekiant užtikrinti, kad jūsų grąža yra tvarkomi greitai ir be vargo.Prašome susisiekti su mumis dėl bet kokio produkto ar paslaugos klausimus prieš peraugti į www.ptextile.lt sprendimas.

Atsiliepimų & Reitingas:

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo vystymosi.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų ,tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, pirma, prieš jums paliko bet neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimą .

Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Lauko Vandeniui IP65
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Apsaugos Lygis IP65
Apdaila Poliruoto Plieno
Lauko Apšvietimas led potvynių šviesos
Šviesos spalva Šilta ar Šalta Balta neprivaloma
Pagrindo Tipas Nėra
Modelio Numeris Potvynių Šviesos 05
Sertifikavimo ce
Elemento Tipas Potvynių Žiburiai
Garantija 2 metai
Proga lauko sienos
Nešiojamų Akiratyje Refletor LED
Maitinimo Šaltinis AC
Įtampa 85-265V
Prekės Pavadinimas LIGHTINGVIEW
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Stilius Modernus

Parašyti atsiliepimą

50W 100W 150W LED Lauko Prožektorius COB Potvynių Šviesos Projektorius Reflektorius Lempos Vandeniui Akiratyje Statybos Lempos Apšvietimas

50W 100W 150W LED Lauko Prožektorius COB Potvynių Šviesos Projektorius Reflektorius Lempos Vandeniui Akiratyje Statybos Lempos Apšvietimas

LightingView LED Lauko Prožektorius COB Potvynių Šviesos 50W 100W 150W Atšvaitas Projektoriaus Lempa Vandeniui Akiratyje Statybos Lempos Apšvietimas Specifikacija: Prekė: LED Potvynių Šviesos Įtampa: AC85-265V Medžiaga: Aliuminio Lydinys + Akrilas Atsparus

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!