Kategorija

NAUJAS 2021 m. Vasaros Lauko Sporto Jojimo galvos Apdangalai Ledo Šilko Saulės Kaukė " Balaclava Bžūp

Nauja

€1.69

€3.37

-49 %

Yra sandėlyje

Žymos: kapoto latekso, disponuoti kaukė, 3m n95, mergina slidinėjimo kaukė, lauke šalmas, balaclava moto, levi marškinėliai, baker boy bžūp, basebale bžūp, balaclava veido.

Pakuotę sudaro:kaukė Unisex Magija Vamzdis Šalikas Gap Gap Gab kombinezonai su Antkrūtiniais Fitneso kombinezonai su Antkrūtiniais Šukuosena.Minkšta medžiaga, kvėpuojantis audinys, geras elastingumas, patogūs dėvėti.Yra daug spalvų ir modelių pasirinkti, kad gražus, gražus ir stilingas.Universalus, ji yra lankelis, duslintuvo, šalikas, duslintuvo, balaclava, apyrankė ar hairband.Puikiai tinka fitneso, sporto, veiklos lauke, dviračių sportas, bėgimas, dustproofing ar tiesiog puošmena.Funkcijos: daugiafunkcinis turbanas yra pagamintas iš besiūlių technologija be deformacijos.Ji neblunka, jis gali būti plaunami su mašina, ir jis turi elastingumą skarą.Naudojimo metu, siūlės gali būti dėvėti ant galvos, nepažeidžiant išvaizdą.Jūs galite dėvėti ją ant savo galvos, ar galite sulenkite modelis, kaip reikia.Po ilgalaikio vartojimo, turbanas gali dar grįžti į savo pradinę formą.Produkto naudojimas: Gali būti naudojamas kaip skarelė, šalikas, smėlio skrybėlę, apyrankės ir kt.Apačioje audinys traukiasi, kai ištemptas,fiksavimo Tyrimo vietose: alpinizmas, bėgimas, sporto, dviračių sporto, laisvalaikio ir kt.Procesas: Spausdinimo priima šilumos perdavimo skaitmeninis spausdinimas, jokio kvapo, jokio blukimo, nr. kamuolius, jokių įtrūkimų.aukštos kokybės.T Pastaba: Dėl skirtingų kompiuterio ekranų, spalvos faktinių elementų, gali būti šiek tiek skiriasi nuo pirmiau nuotraukos, dėkojame už jūsų supratimą.Paketą Sudarė: 1 * Magic turbaną Prašome leisti po 0,5-1 colių būti keičiamos, rankinis matavimas. (1 colis = 2,54 cm), Prieš perkant, prašome palyginti išsamią dydžio su jumis! !! !!

Funkcija Apsauga nuo saulės
Taikoma Scena Atsitiktinis
Modelio Tipas Spausdinti
Medžiaga Poliesteris
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis VYRAI
Modelio Numeris CAT0468
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus

Parašyti atsiliepimą

NAUJAS 2021 m. Vasaros Lauko Sporto Jojimo galvos Apdangalai Ledo Šilko Saulės Kaukė

NAUJAS 2021 m. Vasaros Lauko Sporto Jojimo galvos Apdangalai Ledo Šilko Saulės Kaukė " Balaclava Bžūp

Pakuotę sudaro:kaukė Unisex Magija Vamzdis Šalikas Gap Gap Gab kombinezonai su Antkrūtiniais Fitneso kombinezonai su Antkrūtiniais Šukuosena.Minkšta medžiaga, kvėpuojantis audinys, geras elastingumas, patogūs dėvėti.Yra daug spalvų ir modelių pasirinkti, kad gražus, gražus ir stilingas.Universalus,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!