Kategorija

MMA Pirštinės fof Vyrai Moterys PU Grumiasi Pirštinės Reguliuojamas Riešo Juostos Treniruotės Puspirštinės už Sanda Kikbokso Perforavimo Maišą Muay Thai

Nauja

€6.49

€9.98

-34 %

Yra sandėlyje

Žymos: muay thai, lauke tailando, ateityje padas, lauke trumpas, mma marškinėliai, muay thai trumpas, kickbosko, bjj rashguard, Tailando, mma trumpas.

◆ Apie Produktą:

Produkto informacija:

Savybės:

*1. Ilgas riešo dirželis su iki 6 kablio ir kilpos tvirtinimo detalės leidžia jums reguliuoti sandarumą, geriau apsaugoti riešą.

*2. PU oda turi didelį tvirtumą, gerą kietumas, dilimo, atsparumas ir ilgą tarnavimo laiką.

*3. Pirštinės vidinis pamušalas yra pagamintas iš prakaitą sugeriančių audinių, kurie yra patogūs liesti ir stiprina orui ir prakaitui.

*4. Mielas-iš palmių yra skirta gamtos rankena su lazdele ar baras, skatinti oro srautas laikyti rankas, vėdinti ir sausas.

*5. MMA treniruočių pirštinės vyrams ir moterims, idealiai tinka Sanda, Narve Kovos, Kovinis Sportas, Perforavimo Maišą, Muay Thai ir Kikbokso.

Aprašymas:

*1. Medžiaga: PU oda

*2. Dydis: M/L

Komplektą Sudaro:

1 x MMA Pirštinės

PASTABA:

*1. Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, bet ir dėl skirtingos aplinkos šviesos ir ekranas nuo prietaiso parametrų, gali būti nedideli nukrypimai nuo nuotraukos pamatysite ir produktus galite gauti.

*2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui.

Produkto Rodyti:

◆Mokėjimo būdus:

◆Laivybos informacija:

Draugiškas Priminimas:

1) Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti nedidelių nuokrypių.

2) Spalva gali šiek tiek skirtis dėl spalvų nustatymo kiekvieno stebėti.

◆Apie Mus:

Apie mūsų gamybos linija:

State-of-the-art gamybos technologija ir state-of-the-art gamybos įranga gali patenkinti visus jūsų poreikius lauko sporto įranga.

Apie mūsų sandėlyje:

Didelių saugojimo erdvę, pagrįstą įranga, tvarkingas planavimo, gali užtikrinti kokybę ir kiekį.

◆Paslaugų:

▲Grąžinimas:Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

▲Atsiliepimai:Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

▲Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Funkcija 1 Prakaitą sugeriančių audinių
Pavadinimas mma pirštinės
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Žmonių Vyras
dydis M/L
Modelio Numeris YL210763
Svoris Other
2 funkcija geras kietumas, dilimo, atsparumas
3 funkcija Mielas-iš palmių
Medžiaga PU

Parašyti atsiliepimą

MMA Pirštinės fof Vyrai Moterys PU Grumiasi Pirštinės Reguliuojamas Riešo Juostos Treniruotės Puspirštinės už Sanda Kikbokso Perforavimo Maišą Muay Thai

MMA Pirštinės fof Vyrai Moterys PU Grumiasi Pirštinės Reguliuojamas Riešo Juostos Treniruotės Puspirštinės už Sanda Kikbokso Perforavimo Maišą Muay Thai

◆ Apie Produktą: Produkto informacija: Savybės: *1. Ilgas riešo dirželis su iki 6 kablio ir kilpos tvirtinimo detalės leidžia jums reguliuoti sandarumą, geriau apsaugoti riešą. *2. PU oda turi didelį tvirtumą, gerą kietumas, dilimo, atsparumas ir ilgą tarnavimo

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!