Kategorija

AUTOOL C200 Purkštuvo Plovimas Valymo Antgaliai Nemokamai Išardymas Kuro Purkštuko Valymo Mašina EFI Droselio Įrankiai

Nauja

€151.38

€252.30

-40 %

Yra sandėlyje

Žymos: nemokamas pristatymas į meksika, jewelri, Nemokama laivas, haruka nanase, diržas, pagalvė, Krepšys, nemokamai shippin, earphon, ląstelių.

AUTOOL C200 Automobilių Degalų Įpurškimo Valymo Mašina Nemokamai Išardymas Kuro Purkštuko Antgalis Plovimo Mašina Benzinas

AUTOOL C200 naujai sukurta " smart transporto purkštuko valymo mašina, kuri gali veiksmingai pašalinti anglies indėlių, variklio, kuro sistemos, degimo kameros, ir įsiurbimo ir išmetimo dalys.Tuo pačiu metu, ji gali valyti sklendės, įsiurbimo kolektorius, ir su turbokompresoriumi variklio tris-taip, katalizinio sutaupyti degalų, sumažinti kenksmingų išmetamųjų dujų, ir atkurti variklio veikimas, kaip naujas.

AUTOOL C200 Automobilių Degalų Įpurškimo Valymo Mašina

1. [Degalų Tiekimo Sistema ir Įsiurbimo Sistemos Valymas]: degalų tiekimo, visą degimo, ir sumažinti išmetamųjų dujų kiekį; Sumažinti anglies indėlių, padidinti naftos-dujų mišinio santykis, ir sklandžiai dirbant tuščiąja eiga.

2. [TWC Konverteris-transporto priemonės Valymo ]: AUTOOL C200 Degalų Įpurškimo siurblys yra pajėgi tp išspręsti problemas silpnas pagreitis ir sunku didinant variklio rpm ir transporto priemonės greičio, suteikti jums geriausią naudojant patirtis.

3. [Impulso Dažnio ir Darbas Slėgio Reguliavimas]: slėgis gali būti reguliuojamas geriau sprayability dėl ploviklių; įranga gali būti valomos automatiškai per nustatytą darbo laiką.

4. [LCD Ekranas]: darbo dažnis ir laikas yra suskaitmeninta tiksliau padarinių.

5. [3 METŲ GARANTIJA]: Už žalą, padarytą ne žmogiškasis faktorius, AUTOOL pažadą išsiųsti dalys nemokamai per 3 metus.Bet reikia, jūs nuoširdžiai pasveikino susisiekite su mumis ir mes susisieksime su jumis artimiausiu metu per 24 valandas.

Naudojimo Instrukcija:

1,Užpildykite ultragarso ploviklio į baką, kablys įranga ant kapoto, ir prijunkite teigiamo ir neigiamo elektrodo akumuliatorių gnybtus.

2,Trijų pakopų Katalizinio Įsiurbimo Vožtuvas-transporto priemonės Valymo ⑴ Prijungti išvesties vamzdžio įranga, vakuuminė neigiamo slėgio vamzdžius, variklio, tada paspauskite įjungimo mygtuką ir pradėti variklis, sukantis tuščiosios eigos greičio ir pradėti valyti. ⑵ Paspauskite mygtuką PRADĖTI, ir reguliuoti impulsų dažnis, paspausdami PULSAS"+" arba "-".Tada reguliuoti skysčio išėjimo slėgis per SLĖGIS"+" arba "-" mygtuką.Didesnis slėgio vertę, greičiau skystis bus šalinamas.Normalus slėgis yra 2,5-3 kg. ⑶ Nustatyti, valymo laiką: reguliuoti pagal "+" ir "-" mygtuką, dažniausiai apie 10-15 minučių.

3,Sklendės transporto Valymas: ⑴ Prisijungti įranga, valymo antgalis, ir purškimo plovikliu, kad įsiurbimo vamzdis.Pradėti variklis veikia tuščiąja eiga, ir valymo prasideda. ⑵ Paspauskite mygtuką PRADĖTI, ir reguliuoti impulsų dažnis, paspausdami PULSAS"+" arba "-".Tada reguliuoti skysčio išėjimo slėgis per SLĖGIS"+" arba "-" mygtuką.Didesnis slėgio vertę, greičiau skystis bus šalinamas.Normalus slėgis yra 2,5-3 kg. ⑶ Nustatyti, valymo laiką: reguliuoti pagal "+" ir "-" mygtuką, dažniausiai apie 10-15 minučių.

4,Kuro Įpurškimo transporto Valymo ⑴ Pirma, blokuoti transporto priemonės, alyvos įtekėjimo vamzdžio, ir prijunkite išleidimo vamzdį su greita jungtis degalų įpurškimo kuro geležinkeliu.Pradėti variklis veikia tuščiąja eiga, ir valymo prasideda. ⑵ Paspauskite mygtuką PRADĖTI, ir reguliuoti impulsų dažnis, paspausdami PULSAS"+" arba "-".Tada reguliuoti skysčio išėjimo slėgis per SLĖGIS"+" arba "-" mygtuką.Didesnis slėgio vertę, greičiau skystis bus šalinamas.Normalus slėgis yra 2,5-3 kg. ⑶ Nustatyti, valymo laiką: reguliuoti pagal "+" ir "-" mygtuką, dažniausiai apie 10-15 minučių.

5,Po atgalinės atskaitos įrangos yra baigtas, palaikykite tuščiąja eiga keletą minučių prieš išjungdami variklį. 6,Atkurti vakuuminis vamzdis, paleiskite variklį dar kartą, ir lėtai, žingsnis akceleratoriaus nutekėjimo atliekų skystis.

Schema:

①Hooker ②Fluid įleidimo ③Pressure gabaritas ④PRESSURE"+" ⑤PULSE"-"⑥TIME"+" ⑦START ⑧PRESSURE"-" ⑨PULSE"-" ⑩TIME"-" ⑪STOP ⑫Oil lizdo ⑬Oil nutekėjimo ⑭Power įvesties ⑮Power jungiklis

Paketų Sąrašo: 1pcs * Pagrindinis Blokas;

1pc* Maitinimo kabelis

1pc* Naftos vamzdyno

1pc* bendras TWC

1pc*Įsiurbimo sistema bendras

1pc*Kablys

1pc* Kuro sistemos bendras

1pc* ratlankiai

1pc* PU neperšlampamas maišelis

1pc* Naudotojo vadovas

Įtampa 12V
Elemento Plotis 28cm
Feature3 injector cleaner
Elemento Tipas Kita
Modelio Pavadinimas C200
Galia W, DC12V
Specialios Funkcijos "bluetooth"
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Kilmės KN(Kilmės)
elektroninis No
Elemento Aukštis 19cm
Bakas 500ml
Feature4 Ultragarsinis Valymas
Feature2 benzinas mašina, antgalis stendas
Elemento Ilgio 30cm
Programinės Įrangos Versija NA
Aparatinės Įrangos Versija NA
Feature1 Benzinas Automobilių Purkštukų Valiklį
Prekės Svoris 6kg
Spaudimas 0-140PSI
Tinka JAV, ES, Azijos automobilių ir lengvųjų sunkvežimių (benzino ir dyzelino)
Prekės Pavadinimas autool

Parašyti atsiliepimą

AUTOOL C200 Purkštuvo Plovimas Valymo Antgaliai Nemokamai Išardymas Kuro Purkštuko Valymo Mašina EFI Droselio Įrankiai

AUTOOL C200 Purkštuvo Plovimas Valymo Antgaliai Nemokamai Išardymas Kuro Purkštuko Valymo Mašina EFI Droselio Įrankiai

AUTOOL C200 Automobilių Degalų Įpurškimo Valymo Mašina Nemokamai Išardymas Kuro Purkštuko Antgalis Plovimo Mašina Benzinas AUTOOL C200 naujai sukurta smart transporto purkštuko valymo mašina, kuri gali veiksmingai pašalinti anglies indėlių, variklio, kuro sistemos, degimo kameros,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!