Kategorija

Vaikai Montessori Ugdymo Mediniai Užrakto Liežuvėlis Lauke Žaislas Ikimokyklinio Formos Blokai

Nauja

€28.51

€51.83

-44 %

Yra sandėlyje

Žymos: montessori, mediniai medžiai, žaislai, žaislas medinis, haba mediniai žaislai, kia shuma, montessori žaislas medinis, žaidimas montessori, mediniai žaislai, transportas, montessori mediniai, žaislas ni.

Aprašymas:

Montessori užrakinti langą žaislas: susideda iš 6 atitikimo dėžės ir padėklai su skirtingais užraktais ir atitinkama spalva blokelių, tinka 1-3 metų amžiaus vaikų pažinimo formos ir spalvos ir bendradarbiavimo užraktas, kurie gali ne tik pagerinti vaikų smegenų vystymąsi, bet taip pat gerinti vaiko raumenų vystymąsi, ir tikrai pasiekti rankų judesių koordinavimą.

Pagaminti iš kokybiško medžio ir metalo dalys, netoksiškas, vanduo, dažų, nėra cheminių kvapas.visas paviršius yra glotnus, poliruoto ir visos dalys, metalo lanksto nėra lengva rūdžių, saugus vaikams žaisti.

Žaisti švietimo žaislas, padėti vaikams atpažinti spalvos.plėtoti vaikų intuicija ir praktinės galimybės.sužinoti, kaip atidaryti, uždaryti, užrakinti ir atrakinti duris į teisingą kelią.

Labai montessori stiliaus mokymosi ikimokyklinio amžiaus vaikams, tai montessori žaislas bus įvairių žaisti.Jis yra gražus junior lygio žaislų, mokymo priemonių mokykloje, homeschool, arba ankstyvosios vaikystės vystymosi.

Nesvarbu, ar namuose ar kelyje, lėktuvu ir automobiliu, užraktas žaislas bus išlaikyti vaikus pacientų ir užimtas valandas.puikiai tinka kalėdų, festivel, gimtadienio dovanos.

Specifikacija:

Medžiaga: Medinis

Dydžių Lentelė:

Dėklo Dydis: 38.7x26cm / 15.24x10.24inch

Užrakto Laukelį: 10.5x10.5x10.5cm / 4.13x4.13x4.13inch

Komplektą Sudaro:

1 Nustatykite Užrakto Lauke Žaislas

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Temos Profesijos
Rekomenduojame Amžius 4-6y, 7-12y
Sertifikavimo CE
Įspėjimas ne naudoti iki 3 metų

Parašyti atsiliepimą

Vaikai Montessori Ugdymo Mediniai Užrakto Liežuvėlis Lauke Žaislas Ikimokyklinio Formos Blokai

Vaikai Montessori Ugdymo Mediniai Užrakto Liežuvėlis Lauke Žaislas Ikimokyklinio Formos Blokai

Aprašymas: Montessori užrakinti langą žaislas: susideda iš 6 atitikimo dėžės ir padėklai su skirtingais užraktais ir atitinkama spalva blokelių, tinka 1-3 metų amžiaus vaikų pažinimo formos ir spalvos ir bendradarbiavimo užraktas, kurie gali ne tik pagerinti vaikų smegenų vystymąsi,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!